Vidéki romantika a hegyekben
4.8

Vidéki romantika a hegyekben

Bernecebaráti,
+9 fotó
Vidéki romantika a hegyekben
Információ Megosztás
Szállás típusa:
Magánlakás
Ár:
3000 Ft/óra
FOGLALÁSHOZ HÍVD A BÚVÓHELYET A MEGADOTT TELEFONSZÁMON
Felszereltség
Külső parkoló, Belső parkoló, Hűtő, Mikro, Dohányzóhely, Zuhanyzó
Leírás
Vidéki romantika a hegyekben
Bernecebaráti,
FOGLALÁSHOZ HÍVD A BÚVÓHELYET A MEGADOTT TELEFONSZÁMON VAGY ÍRJ EMAILT

Igazi romantikus ínyencség szerelmes pároknak. Erdőszélén bújik meg ez a kis ékszerdoboz, Pest megye északi részén, csupán 1 órányira Budapesttől. Pár óra erejéig ízelítőt kaphattok, hogy milyen lehet valóban csak kettesben eltölteni egy napot a Börzsönyben. A ház minden szegletét a romantika és meghittség jellemzi.

A nappali kiadás rendkívül egyedi ebben a műfajban. Reggel 9-10 körüli érkezés esetén este 17-18 óráig csak a Tietek ez a gyönyörűség. Külön kérésre a kandallóba is befűtünk, ez ott helyben fizetendő 2000 Ft. A konyha tökéletesen felszerelt, akár egy kis romantikus közös főzés is lehet “pizsiben” . De tündéri kis éttermek vannak a környéken. A helyszínen erről is találtok tájékoztató füzetet. Maximális diszkréció garantált.

Ár: 20.000 Ft / alkalom

Emailen tudtok foglalni (bernecelak27@gmail.com) illetve a 30-921-1657-es számon.Vélemények
Anna
Csodálatos! Párommal egy romantikus hétvégét töltöttünk el a kis házban. A ház teljesen felszerelt, tiszta igényes, és minden szegletéből süt a romantika.
Biztosan megyünk még máskor is!
Szabolcs
Kifogástalan, köszönjünk!
Kriszti
Csodaszép, életem egyik legszebb napját töltöttem ebben a házban. Látszik, hogy Női kéz alkotta meg azt a rengeteg finomságot amitől egy kis romantikus ékszerdoboz lett.
Klaudia
Szuper a ház, extrán kényelmes az ágy és gyönyörű a környék. Visszatérünk még!
Jani
Én nem vagyok egy romantikus alkat, de a pàrom imádta és az nekem is jól jött. Na jó, tuti, hogy megyünk még. A kedvencünk a kiskuckó volt, ott filmezni és ……Az
további búvóhelyek
hírek