Az anális szex sokak számára még mindig tabunak, tiltott dolognak számít. Kellő odafigyeléssel és egy ideális partnerrel azonban teljesen új szinte emelheti az együttléteket. Legújabb blogbejegyzésünkben lerántjuk a leplet a leggyakoribb tévhitekről, és bemutatjuk, hogy miért érdemes legalább egyszer kipróbálnotok! 

 

Vigyázz, kamu!

 

Van néhány mítosz, ami miatt sokan nem mernek belevágni a kísérletezésbe. Gondoltad volna, hogy ezek nagy része nem igaz? 

 

 

Fájdalmas lesz

 

Nem törvényszerű, hogy az anális szeretkezés fájdalommal fog járni. Ha mindenféle felvezetés nélkül, síkosító nélkül ugortol bele, akkor sajnos elképzelhető. Ha viszont kellő figyelmet szentelnek az előjátéknak, nem felejtkeztek meg a sikosítóról, és egy olyan partnerrel vágsz neki a kalandnak, akiben megbízol és aki fontosnak tartja, hogy neked is jó legyen, nincs mitől tartanod. 

 

Csak a férfiaknak jó

 

Bár való igaz, a férfiak nagy részét szinte azonnal beindítja a popsiszex gondolata, a nők sem közömbösek ilyen téren, sőt! Ők is ugyanúgy élvezhetik, mint a hagyományos szeretkezéseket (vagy esetleg még jobban). Ehhez persze nem árt egy olyan partner, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy a nő is élvezze.

 

 

Veszélyes lehet

 

Bár való igaz, hogy az anális szex nagyobb előkészületeket igényel, nem teljesen helytálló az hogy veszélyes lenne. Ha odafigyeltek a higiéniára, óvszert használtok, popsiszex során pedig mellőzitek a hagyományos behatolást illetve az orális örömszerzést, nem jár nagyobb veszéllyel, mint bármi más az ágyban. 

 

Kíváncsi vagy az igazságra? 

 

Többen csinálják, mint gondolnád

 

Hihetetlen, de sokkal többen próbálták már az anális szexet, mint elsőre gondolnád! Felmérések szerint az emberek közel 40%-a rendszeresen csinálja, ami egy elég nagy szám annak ellenére, hogy sokan nem mernek róla beszélni…

 

Nem perverz

 

Az előbbi pontból kiindulva, egyáltalán nem számít furcsa, undorító vagy pervez szokásnak. Ugyanúgy normális, mint bármi más, amire mindketten igent mondtok, amit mindketten élveztek, és ami közben semelyikőtök sem érzi magát kellemetlenül. 

 

 

 

 

Nem fog mocskosnak tartani

 

A nők egy része tart attól, hogyha belemennek a popsiszexbe, illetve más, vadabb szituációkba, akkor elveszítik a férfi tiszteletét, onnantól kezdve pedig csak szexpartnerként fog rá tekinteni. Nos, ezt talán nem kell túlmagyaráznunk: a férfi szemében nincs vagányabb dolog, mint kísérletezőnek, magabiztosnak és szexinek lenni egyszerre! 

 

Összegezzünk…

 

Mindig is lesznek olyanok, akik egyszerűen csak irtózni fognak az anális szextől, akármi történik. Ez teljesen normális, mindenkinek más és más jön be, nem kell szégyenkezned amiatt, ha neked ez nem fér bele. Ha viszont eddig bizonytalan voltál, de most kedvet kaptál, akkor itt az idő, hogy belevágjatok! Persze ügyeljetek a biztonságra!