Ettől függetlenül nagyon sok módja van annak, hogy ilyenkor is előre felkészüljünk és kitaláljunk valami romantikusat. Az ajándékoktól elkezdve a közös otthoni programokon keresztül nagyon széles és színes skálája van annak, hogy egy mozin vagy vacsorán kívül hogyan ünnepeljük meg a szerelem napját.

 

Ha az ajándékokat preferálod

 

Talán az egyik legnehezebb munka megtalálni a megfelelő ajándékot. Ha figyelmesek vagyunk lehet, hogy párunk elejt előtte pár jelzést nekünk, hogy mire vágyik, így egyszerűbb dolgunk lesz. De ha nem lenne ekkora szerencsénk, akkor is érdemes átgondolni, hogy mi az, amiket mostanában csinál, esetleg van-e egy új hobbija és ezekből kiindulva is nagyon könnyen találunk majd valamilyen meglepetést. Persze nem kell egyből a legdrágább dolgokra koncentrálni, hiszen sokaknak még mindig a tökéletes Valentin napi ajándék egy csokor virág és egy desszert. Ez az, amivel biztosan senki nem lő mellé és ami talán az egyik legelterjedtebb ajándéknak számít ezen szakaszában az évnek.

A nők/lányok itt kicsit átmehetnek egy szexibb vonalra és egy nagyon szép fehérneművel is meglephetik párjukat. Ez az, aminek aztán biztosan nagyon fognak örülni a férfiak.

 

 

Ha inkább programoznátok

 

Mivel sehova nem lehet beülni így ezen lista mindenképpen lecsökken, de szerencsére otthoni programokból is akad egypár. Például egy moziest nagyon romantikus tud lenni. Előre bekészítitek a kedvenc nassolni valótokat, emellé egy pezsgő vagy egy bor és már indulhat is a romantikus filmek maratona. Ezt persze nem kell szigorúan szabályként venni, bármilyen filmet nézhettek, amit mindketten szerettek, vagy akár, ha az ízlésetek filmek terén annyira nem is egyezik, akkor mindketten válasszatok ki egyet és így mindkettőtök élvezheti ezt a programot.

De akár tervezhettek egy közös főzést, sütögetést is. Együtt elkészítitek a fogásokat, majd szépen megterítitek az asztalt egy kis gyertyával is megspékelhetitek és máris kicsit étterem hangulata lesz az egésznek. Mellé egy kis zene, vacsora mellet pedig egy bor elfogyasztása közben nagyokat tudtok majd beszélgetni.

Ha egy kicsit bohóbbak vagytok és szerettek viccelődni, akkor akár kitalálhattok különböző dolgokat a másiknak, amit meg kell csinálnia. Ezek lehetnek akár olyan dolgok, hogy a nő megkéri a férfit, hogy húzzon fel egy harisnyát, vagy fordított esetben a férfi megkéri a nőt, hogy szereljen össze valamit. Ha pedig már hosszú párkapcsolatban vagytok és együtt éltek, akkor ezek lehetnek olyan kérések, hogy ma a másik mosogasson el, vagy takarítson ki.

Masszázs estet is tarthattok, ahol mindketten adtok a másiknak egy mély masszázst. Ehhez vehettek akár olajokat, vagy krémeket, ki mit preferál. Mellé gyújthattok gyertyákat vagy füstölőt, hogy még könnyebben el tudjon lazulni a másik. Ez egyszerre romantikus és nagyon szexi program.