Egy-egy érintés nagyon fontos tud lenni, mindezek mellett pedig párunkat is sokkal jobban ki tudjuk ismerni ezáltal. Ha látjuk, hogy mire milyen reakciókat ad, akkor már az együttlétek alatt is sokkal inkább fogjuk tudni, hogy mi az, ami jól esik neki és mitől emelhetnénk még inkább a hangulaton. Biztos mindenkinek volt már olyan tapasztalata, hogy mikor párja csak hozzáért, már attól teljesen lázba jött. Hát pontosan ugyanígy működik ez a kézjátéknál is, hiszen a jó mozdulatokkal és a helyes fogással nagyon sokat tudunk javítani a végeredményen. Illetve nem elhanyagolható az a tény sem, hogy maszturbálás közben is hasonló élményeket él át a partnerünk csak azzal a különbséggel, hogy ő már jól ismeri, hogy mi az, amit szeret és mi az, amit nem. Ebből kiindulva is könnyen fogunk tudni tájékozódni.

 

Nagyon sokat számít a szög

 

Ha abból indulunk ki, hogy párunk saját kielégítése közben milyen pozícióban van, akkor az, hogy sokszor szemből indulnánk neki a dolgoknak már alapból megbukott a vizsgán. Próbáljunk meg inkább egy oldalsó vagy felső pozíciót, ami aztán nem csak, hogy emlékezteti majd a megszokott orgazmus érzésére, de te is teljesen máshogy fogod megtapasztalni. Ez egyaránt igaz a férfiaknák és a nőknél is.

 

 

Biztosan és fokozatosan

 

A gyorsaság itt nem számít, legalábbis nem olyan szempontból, hogy egyből ilyen tempóban kezdj, ugyanis nagyon fájdalmas tud lenni (szintén mindkét fél számára), ha egyből egy gyors tempóban indulunk neki a dolgoknak. Szépen fokozatosan, folyamatos gyorsítással sokkal nagyobb élmény lesz, és a másik számára is biztosan elkerülhető a kellemetlen érzés.

 

Tedd még izgalmasabbá

 

Egy egyszerű fel-le vagy egy oldalra mozdulat nagyon unalmas tud lenni egy idő után. Nem lehetetlen, hogy így is elérünk egyfajta erekciót, de sokkal nagyobb tud lenni az élmény, ha egy kicsit megspékeljük a dolgokat. A férfiaknál érdemes egy kis csuklót belevinni miközben a férfiasságukat kényeztetjük és egyfajta tekerő mozdulatot belevinni. Persze ezt csak nagyon kis mértékben, hiszen egy túl nagy oldalra rántás akár fájdalmas is lehet nekik. A nőknél pedig a csikló izgatása mellett akár enyhe körkörös mozdulatokat is tehetünk azon a területen. Mindezek mellett pedig a szabad kezünkkel is kezdhetünk valamit és izgathatunk vele olyan pontokat, mint mell/mellizom, comb belső része, herék.

 

Egyszer fent egyszer lent

 

A tempó már egyszer szóba került, de ezen belül még van egy kivesézetlen téma, ugyanis amint eljutottunk a gyorsabb tempóhoz és már nagyon közel van párunk a végső fináléhoz, akkor nagyon könnyen tudjuk húzni az agyát azzal, ha hirtelen lelassítunk, majd újra felépítjük ezt. Ezzel is növelve benne az izgalmat.

 

 

Csendes vagy hangos társ

 

Mindenki mást preferál, ami ebben a helyzetben is előjön, hiszen vannak, akik jobban szeretik, ha beszélnek hozzá közben és vannak, akik a csendesebb „szótlanabb” verziót szeretik. Érdemes ezt kideríteni akár közben akár előtte, hiszen nagyon sokat tud dobni rajta, ha párod igazán el tudja engedni magát és nem görcsöl ilyeneken. Ez persze nem csak erre igaz, hanem mindegyik pontra, illetve magára a szeretkezésre is, hogy sokkal jobb és sokkal könnyebb lesz akkor, ha tudjuk, hogy a másik mit szeret pontosan, amit pedig csak úgy fogunk tudni kideríteni, ha ténylegesen megkérdezzük tőle.