De akár az is lehet, hogy már eddig is távkapcsolatban éltetek csak most a jelenlegi helyzet miatt még nehezebben tudtok találkozni. Bármi is legyen ez semmiképp sem könnyű, hiszen senki nem szeret távol lenni szerelmétől és havonta egyszer vagy még kevesebbszer látni. De mit lehet ilyenkor tenni, hogy a legtöbbet hozzuk ki ebből a borzalmas helyzetből?

 

Ne hagyjátok ki a beszélgetéseket!

 

Az egyik talán leginkább magától értetődő dolog az, hogy minden nap hívjátok fel egymást videochat-en, hogy legalább így lássátok egymás arcát, illetve a nap folyamán is küldözgessetek akár képeket, vagy csak üzeneteket, hogy minél inkább úgy érezzétek, hogy részesei vagytok a másik napjának. Persze munka közben nem mindenkinek van ideje folyamatosan üzeneteket küldözgetni, de már az is jó, ha legalább egyszer vagy kétszer írsz neki és pár percet szánsz rá. Ebből is tudni fogja, hogy még egy nagyon sűrű napon is a fejében jársz.

 

Randizzatok online!

 

Este viszont áttérhettek a telefonálásra, ahol aztán szintén átbeszélitek a napot, kivel mi történt stb. De akár online randikat is szervezhettek, ahol mondjuk mindketten megfőzitek ugyanazt az ételt, majd együtt megeszitek. Vagy akár nézhettek együtt filmet is, amit szintén, ha telefonáltok közben, akkor együtt ki tudtok beszélni. Fürdőzhettek is együtt, mindketten belemerülve egy jó meleg habos fürdőbe nem csak a távolságról, de még a téli hidegről is meg tudtok feledkezni. Ezek persze inkább a mindennapi dolgok, amik szintén nagyon tudnak hiányozni, de szerencsére a technológia segítségével egész könnyen pótolhatók. Viszont mi a helyzet az olyanokkal, mint az érintés, ölelés, vagy akár maga a szex? Ezek már sajnos kicsit nehezebben kivitelezhetők, de nem megoldhatatlan.

 

 

Forrósítsd fel a hangulatot!

 

Szerintem senkinek nem kell bemutatnom a sexting fogalmát, és hogy ez hogyan működik. Ha még nem is próbáltátok, de most sajnos rá vagytok kényszerítve, akkor nem kell tartani tőle, hiszen ennek is többféle verziója van és nagyon könnyen ki tudjátok tapasztalni, hogy nektek melyik jön be inkább. Lehet csak simán üzenetben, de akár hívás közben is. Ha videochatelni nem szeretnétek közben, akkor akár képekkel is pótolhatjátok ezeket. A lényeg, hogy legyetek őszinték a másikkal, hogy nektek mi tetszik, mitől indultok be és ez alapján alakítsátok ki magatoknak a saját sextingetek. Ha viszont szeretnétek még inkább feldobni ezt, akkor vonjatok be vibrátort vagy bármilyen másik szex játékot. Ma már nagyon sok olyan vibrátor létezik, amit egy telefonos applikáció segítségével tud irányítani az egyik fél, méghozzá teljesen más helyről is. Nem kell, hogy közel legyetek egymáshoz, és mégis teljesen más élményt nyújt.

 

 

Távkapcsolatban lenni nagyon nehéz, de ha tényleg szeretnétek együtt lenni a másikkal és szeretnétek, hogy működjön a kapcsolat, akkor semmi nem állhat közétek. Amint pedig vége ennek a helyzetnek újra könnyebben tudtok találkozni majd, addig is pedig használjátok ki a lehetőségeiteket.