De persze nem kell, hogy ez olyan unalmas legyen és pároddal Te is feldobhatod a felmelegedési folyamatot. Bár maga a szeretkezés is alapvetően felmelegíti az embert, hiszen beindul a vérkeringése, izgalomba kerül stb. de vannak olyan kifejezett pózok, amelyek aztán végképp rásegítenek erre.

 

 

A kifli nem csak alvópóz lehet

 

Biztosan mindenki próbálta már a bizonyos kifli pózt, de nagyon sokan csak alvópózként használták eddig. Nem is tud jobban felmelegíteni valami, mint amikor két ember egymáshoz simul. Plusz pont lehet az is, hogy nem igényel nagy mozgást, így egy fárasztó nap után tökéletes választás lehet. Ha pedig még inkább szeretnétek imitálni a felmelegedési folyamatot, akkor nyissátok ki kicsit az ablakot és tényleg közel bújtok majd egymáshoz. Persze ilyenkor érdemes takaró alatt maradni azért.

 

Kutya póz kicsit másképp

 

Induljatok ki egy hagyományos kutya pózból majd a nő feküdjön a hasára a férfi pedig kövesse le ezt mozgást/pózt. Ez minden szempontból közelebb keríti a két félt és sokkal intenzívebben hat majd mindkettőtökre. Bár nem néztek egymás szemébe, így is tud érzéki és romantikus lenni ez a póz is.

 

Ölelés a legjobb ellenszer a hideg ellen

 

A nő üljön a férfi ölébe és öleljétek át egymást. Bármelyikőtök átveheti az irányítást attól függően, hogy mennyire tartja magát a hölgy, vagy adja át a vezetést. Talán az egyik legromantikusabb póz, hiszen nem csak ölelkezni tudtok közben, de mélyen egymás szemébe nézni is. Vagy akár arra is figyelhettek, hogy lekövessétek párotok légzését ezzel még intimebbé és meghittebbé téve. Ha pedig szeretnétek akár fel is gyorsíthatjátok a tempót ezzel kicsit vadabbá változtatva.

 

 

Spékeljünk meg egy alapdarabot

 

A misszionárius póz talán az egyik kedvence a nőknek, bár persze nem mindenkinek. Éppen ezért sokszor már nagyon unalmas tud lenni, így egy kicsit fel kell dobni. A nő tegye fel a férfi vállára a lábát, majd így folytassátok tovább. Ha ez már kicsit túl sok lenne, akkor próbáljátok ki csak az egyik lábbal.

 

A számok is játékba kerülhetnek

 

A 69-es póz is nagyon ismert és elég sok felület érintkezik egymással, így biztos lehetsz benne, hogy ebben a pózban sem fogtok fázni ;)