Biztosan volt legalább egy-egy fogadalmatok, ami akár a sportolás, akár a diéta vagy mondjuk az volt, hogy megtaláljátok életetek szerelmét. Az új év mindig tele van reményekkel a párkapcsolatok terén is, hiszen ilyenkor kicsit olyan, mintha új lappal indíthatnánk. De nem kell, hogy ezek a fogadalmak ennyire klisések és unalmasak legyenek. Dobjátok fel párotokkal az idei évet úgy, hogy kipróbáltok pár új dolgot az ágyban.

 

Kérdésekkel elő!

 

Itt nem az egyszerű mindennapi kérdésekre gondolok, hanem a mennyire ismered a párod fajta kérdésekre. Persze ezeket is lehet pikánsabban és megfűszerezni őket pár olyan kérdéssel, mint „Melyik a kedvenc pózom?” vagy „Hol szeretem a legjobban csinálni?”. De ha Nektek még ez sem elégíti ki a vágyaitokat, akkor nyugodtan bontsatok mellé egy üveg bort vagy pezsgőt, de akár úgy is játszhatjátok, hogy minden egyes rossz vagy akár jó válasz után lekerül egy ruhadarab. Na meg persze arról se feledkezzetek meg, hogy a nyertesnek jár valamilyen jutalom.

 

 

Szextérkép a lakáshoz!

 

Mivel most mindenki sokat van otthon és be vagyunk zárva a házba/lakásba, ezért ideje igazán feltérképezni, hogy mik azok a helyek, amiket még nem pipáltatok ki otthon és mik azok, amik már nagyon régóta kerülgetik a fantáziátokat. Ha van kedvetek hozzá készítsetek egy listát, hogy igazán meglegyen a varázsa, amikor kihúzhatjátok őket róla.

 

Kellékekkel elő!

 

Rengetegféle szex kelléket lehet már találni a boltok polcain, vagy online. A legelterjedtebb talán a vibrátor, ami sokak tudatában úgy él, mint a nők játéka, pedig hancúrozás közben ugyanakkora örömöt tud okozni a férfinak, mint a nőnek. Ebből is már nagyon sokféle létezik és ami talán a leginkább beindítja a férfiak fantáziáját az a bluetooth-os vezérlésű vibrátor. Igaz jelenleg nem tudjuk úgy kipróbálni őket, mint a Szürke 50 árnyalatában, de ettől függetlenül az, hogy a kezükben van az irányítás az mindenképp beindítja a férfiakat. De hasonló kelléknek számít a sikosító is, ami szintén az egyik legelterjedtebbek közé tartozik. Övek, bilincsek, szemfedők és még sorolhatnánk. Ha nyitottak vagytok az ilyenekre, akkor egyszer érdemes közösen elmennetek egy ilyen boltba, vagy online nézelődni, ezzel is jobban kiismerve a másik vágyait.

Emellett nagyon sok szép fehérnemű vagy kosztüm is van, amik szintén nagyon jó előjáték kellékek lehetnek. Különböző tematikájút is vehettek attól függően, hogy milyen ünnep van, vagy éppen milyen a párotok által kedvelt karakter bőrébe szeretnétek belebújni.

 

 

Kényeztetés a maxon!

 

Egy kis olaj és egy lazító masszázsnak mindenki örül, úgyhogy érdemes bevezetni, mint előjáték. Ha párunknak hosszú és leterhelő napja volt, akkor pedig végképp jól fog neki esni. De ezt nem csak otthonotokban lehet megcsinálni. Ha van rá lehetőségetek, akkor menjetek el valahova, hogy a változatos helyszín még inkább dobjon a hangulaton és amint lehet, akkor egy wellness hétvége is tökéletes választás lehet.