Nem az első eset lenne, ha emiatt menne szét a kapcsolatod, viszont ennek nem kell így lennie. Habár nagyon meghatározó tud lenni egy kapcsolatban az intimitás igénylésének mértéke viszont nem ez az egyetlen tényező, aminek stimmelnie kell ahhoz, hogy egy boldog és egészséges párkapcsolatunk legyen.

 

Hogyan hozd meg a kedveteket? 

 

Vannak egyszerű módszerek erre, ami általában elég sok mindenkinek eszébe jut, ha arról van szó, hogy növelni szeretné a szexuális étvágyát, viszont ezek nem feltétlenül hoznak tartós javulást. Ennek ellenére érdemes kipróbálni a szexjátékok, csinos fehérneműk és akár illatgyertyák hatásait. Az is lehet, hogy valamelyik nagyon beválik Neked és akár hosszú távon is megoldja ezt a problémátokat. Szexjátékok között is nagyon sokféle igénynek és vágynak megfelelőt fogunk találni, így érdemes abból kiindulni, hogy alapból melyik része az az aktusnak, amit nagyon szeretünk és azt a részét mondjuk felerősíteni egy játékkal. Vagy éppen fordítva, hogy mi az, amit a párunk szeret, de mi kevésbé és mivel lehetne azt számunkra élvezetesebbé tenni. Itt tényleg csak a fantáziátok szab határt annak, hogy ezeket hogyan használjátok viszont mindenképp legyetek óvatosak velük és a maradjatok a megfelelő kereteken belül. De az is lehet, hogy semmilyen plusz eszközre nincs szükségetek csak arra, hogy jobban elengedjétek magatok. Ha eddig még nem próbáltad, akkor mindenképp adj egy esélyt annak, hogy kiereszted a hangod aktus közben. Ha koncentrálsz a mozdulatokra és a párodra, akkor sokkal könnyebben elmélyülsz benne ezáltal az is lehet, hogy ezek a hangok maguktól is jönnek majd. Persze nem kell túlzásba vinni csak épp, ami természetesen is jönne.

 

A kulcs: őszinteség

 

Mindehhez viszont az kell, hogy őszintén el tudd mondani a másiknak, hogy mit szeretnél, mik a szükségleteid és számodra mi jó, mit élvezel. Ha ezeket nyitottan megbeszélitek a másikkal, akkor garantáltan sokkal jobb élményben lesz részed, ezáltal pedig többször fogod kívánni te is a szexet. Ha viszont úgy érzed, hogy az ágyban minden rendben és élvezed a szexualitást, ettől függetlenül párodnak nagyon sok elvárása van feléd ezen a téren, akkor azt is jobb minél előbb megbeszélni. Illetve könnyen előfordulhat, hogy egy-egy konfliktus kiváltja belőled, hogy kevésbé kívánod a másikat. Ezért is nagyon fontos nem csak a szexualitással kapcsolatban, de az élet minden területén őszintének lenni a pároddal és ha valami nem tetszik Neked vagy megbántott, akkor azt megbeszélni vele. A harag nem vezet semmire és ahogy már említettem egy idő után nem csak azt a bizonyos területét rontja meg amilyen témában van a veszekedés, de akár bármelyik másik területére átragadhat a párkapcsolatnak.

 

 

Szex, de hol? 

 

Ha fejben és érzelmekben kész vagytok és megoldottátok a problémáitok, akkor ideje áttérni a környezetetekre. Ugyanis az is nagyon sokat számít, hogy a hálószoba vagy bármilyen helyszín, ahol az aktus történik az számodra biztonságos-e, jól érzed-e magad ott. Ha egy kicsit is feszengsz, akkor már nagyon könnyen elvesztheted a koncentrációt és ez befolyásolja majd az élményed. Illetve, ha folyamatosan egy ilyen helyen történik a szexuális aktus, akkor nem meglepő, ha te nem fogod kívánni azt. Ilyen esetben vagy váltsatok vagy rendezzétek át a helyszínt, hogy mindkettőtöknek jó legyen. A lényeg mindig az őszinteség és hogy merjetek megnyílni a másiknak.