Na de van egy, ami talán senkinek nem lesz újdonság, és mindkét fél részére ugyanolyan izgalmas és még az irányítást is megkaphatja a hölgy egy ideig. Persze ez nem mindenkinek ugyanolyan hízelgő lehetőség így az sem baj, ha te ezt nem preferálod, de biztos vagyok benne, hogy a következő 7 tippel te is teljesen máshogy fogod látni ezt a pózt és sokkal inkább megszereted majd te is.

 

Használd a kezed támasztéknak

 

Biztosan Neked is volt már olyan, hogy felülre kerültél és hirtelen azt sem tudtad mit kezdj a kezeiddel. Aggodalomra semmi ok elsőre lehet tényleg furcsa, de ilyenkor nyugodtan akár nyúlj magadhoz, de ha nem vagy ez a típus akkor pedig nyugodtan dőlj előre. Ha előre dőlsz, akkor közelebb is tudsz kerülni párodhoz, ami lehet egy kényelmesebb verzió Neked, ha alapvetően nem vagy az irányítás típusa. Ilyen pózban például nagyon könnyen át tudja venni a ritmust és mozoghat Veled Ő is.

 

Dőlj hátra

 

Ha az előbbiekben említett előre dőlést már próbáltad, akkor próbáld ki az ellenkezőjét is és dőlj hátra. Itt nyugodtan tedd a kezed magatok mellé, de a legegyszerűbb és talán a legkényelmesebb, ha ráhelyezed a combjára. Ebben a pózban pedig nem mellesleg még a párod a kezeit is bevetheti, hogy még élvezetesebb legyen számodra a fent töltött idő.

 

Fordított lovaglópóz

 

A fordított lovaglópóz ugyanolyan intim és még szexibb tud lenni, mint a sima változata. Itt párod gyönyörködhet a fenekedben miközben te élvezed, hogy egyre jobban elmélyülsz, ha érted mire gondolok. Itt is nyugodtan dőlj előre, ha úgy jobban tudsz/szeretsz mozogni.

 

Csigázd fel a partnered

 

Mivel te vagy felül a te kezedben van az irányítás, úgyhogy ezt használd ki. Te döntöd el a tempót, hogy hova hajolsz és mennyire mész mélyre. Ezekkel pedig nagyon jól lehet játszani. Próbáld ki, hogy csak a tetejével játszol, majd hirtelen teljesen beleülsz. Vagy játssz azzal, hogy egyre gyorsabb vagy majd visszalassulsz és kezded előről. Teljesen ki tudod majd készíteni ezzel.

 

 

Játssz magaddal is

 

Mint nagyon sok másik póz közben itt is nagyon könnyen tudsz magaddal játszani, hogy még hasznosabbak legyenek azok a kezek. Ami jól esik neked lehet az bármi, hidd el a partnered is csak örülni fog annak, ha azt látja, hogy te is egyre jobban élvezed és ezáltal máshogy is fogsz mozogni. Illetve, ha szeretnétek, akkor ebben a pózban is lehet akár játékokat/vibrátorokat használni közben, így téve még izgalmasabbá az akciót.

 

Ültesd fel közben a partnered

 

Attól még hogy te vagy felül a partnerednek nem feltétlenül kell feküdnie. Próbáljátok ki, hogy leül egy székbe, vagy csak felül az ágy végébe és úgy ülsz az ölébe. Sokkal romantikusabb tud lenni, ha közben ölelkeztek és igazán közel kerültök egymáshoz.

 

Add át a stafétát

 

Ahogy már korábban említettem az, hogy te vagy felül nem azt jelenti, hogy Ő nem tudja átvenni az irányítást. Kicsit játszatok azzal, hogy éppen ki irányít akár felváltva, akár harcoljatok érte. De az is lehet, hogy egy kis lassú „húzom az agyad” játék után magától átveszi a vezetést és egy igazán szenvedélyes aktus alakul ki. A lényeg, hogy mindketten érezzétek benne jól magatok.