Lényegében nem csak egy kávézás. Persze azzal sincs semmi baj és első randinak sokan azt mondják, hogy az a legjobb, de ha szereted feldobni a dolgokat, akkor hoztunk pár ötletet ahhoz, hogy mit csináljatok randi partnereddel/pároddal ebben a rideg időben.

 

Benti piknikezés​

Egy piknik amúgy is nagyon romantikus, de ha ezt egy megszokott és kényelmes környezetben tehetjük meg, akkor még ideálisabb randi kerekedhet ki belőle. Pár gyertya a hangulat kedvéért, egy kis bor, nassolni valók és a háttérbe még egy romantikus film is elmegy.

 

Autós mozi

Egy sima mozi a jelenlegi helyzetben lehet, hogy nem a legkényelmesebb, viszont ennek van az autós alternatívája, ami sokkal romantikusabb is tud lenni, emellett senkit nem zavar, ha akár közben beszélgettek, vagy kicsit felforrósodik a hangulat kettőtök között.

 

Tematikus mozi est

Az előzőhöz kapcsolódóan akár az otthoni melegben is mozizhattok, de hogy ezt kicsit feldobjátok válasszatok egy tematikát, amin belül néztek filmet. Például akár a halloween, ahol szintén bőven lehet válogatni filmekből és akár be is öltözhettek.

 

Főzőcskézés

Nagyon jól össze tudja hozni az embereket, ha együtt főznek emellett egy jó kis vacsorátok is lesz. Hangulatos zene a háttérben mellé egy finom bor vagy pezsgő, és már csak a tökéletes recept kell, ami mindkettőtök étvágyát beindítja.

 

 

Koktél est

Az előző téma helyszínénél a konyhánál maradva akár egy koktél kostoló esttel is készülhetsz párodnak. Itt kiválaszthattok akár egyféle alkoholt, amiből több verziót kóstoltok meg, de akár többfélét is kipróbálhattok, a lényeg, hogy figyeljetek a mértékre, hiszen senkinek nem lenne kellemes a másik mellett rosszul lenni.

 

Társasest

Nem csak barátokkal, de pároddal is nagyon izgalmas lehet egy társasest főleg, hogy nagyon sok felnőtt társas létezik már, így nem kell a monopolynál leragadnotok.

 

 

Kiállítás

A megfelelő előírások, és nyitvatartások mellett most is vannak nyitva izgalmas kiállítások, így, ha érdekelnek az ilyenek, akkor ez is egy nagyon jó randi program lehet.

 

Turistáskodás a városban

Ha szeretitek az őszi sárguló leveleket, vagy télen a havas tájat, akkor mindenképp nézzétek meg ilyenkor is azokat a nevezetességeket vagy környékeket, ahova nem minden nap jártok el a környéken, ahol éltek. Készítsetek be egy termoszban teát vagy forralt bort és máris nem lesz olyan hűvös az a kis séta/túra.

 

Szabadulószoba

Menjetek el együtt egy szabadulószobába, ahol amellett, hogy egy nagyon jó és vicces időt tölthettek el egymással azt is megláthatjátok, hogy hogyan gondolkodik a másik, így egy első randinak is nagyon jó helyszín lehet.

 

Wellness hétvége

Az egyik talán legkedveltebb program a hidegebb időszakban az nem más, mint egy jó kis wellness. Ez persze nem feltétlenül kell, hogy egész hétvége legyen. Az is lehet, hogy csak elmentek egy fürdőbe és egy délutánt/estét ott töltötök.

 

Ne hagyjátok, hogy a hideg megállítson benneteket, hiszen mint ahogyan azt az előbb felsoroltakból láthatjátok ilyenkor is lehet kreatív randevú ötleteket kitalálni. Akár első randi akár a 100. ezek mindig jól bevált programok lesznek.