10. Kézfej a lágy tapintásért

 

Nagyon sokan szeretik, ha simogatják őket, és ezt a legjobban a kézfejünkkel lehet elérni. Gyengéd mozdulatokkal simogasd végig a testét és hidd el a hideg is kirázza majd, de persze a jó értelemben.

 

11. Egy kicsit húzd az agyát

 

A comb belső része egy olyan pont, ami nagyon érzékeny minden érintésre ezért, ha itt simogatjátok, puszilgatjátok párotokat, akkor már ezzel egy nagyon jó előjátékot hoztok létre. Ezt persze fokozhatjátok azzal, hogy folyamatosan közeledtek beljebb aztán vissza, hogy ahogy szoktuk mondani húzzátok az agyát és többet akarjon.

 

 

12. Urak, ez nektek szól

 

Egy nő leggyengébb pontja szex közben egyértelműen a vénuszdombjuk és ennek kényeztetéséhez van egy nagyon egyszerű pár lépéses módszer.

Először tedd a kezed erre a pontra mind az 5 ujjaddal körbe véve. Ezután kicsit nyomd oda a kezed, hogy meleget kreálj, majd jöhetnek a mozdulatok. Kezdd el mozgatni a kezed először lassan majd egyre gyorsabban ahogy halad a csípője. (Ne félj azt magától elkezdi majd mozgatni) Ezután pedig váltogasd a gyorsaságot és nyomást attól függően, hogy melyikre hogyan reagál. Ha pedig ez kevés lenne neki, akkor bevonhattok a játékba egy vibrátort is.

 

13. Még mindig a férfiakhoz szólunk

 

V, W mozdulatok a következők, ahol az előzőhöz hasonlóan a kezed a vulvához helyezed, majd előre hátra mozgatás közben egy V vagy egy W alakot készítesz a kezedből. Itt érdemes akár sikosítót is használni, hogy könnyebben csússzon a kezed és neki is kellemesebb érzés legyen.

 

14. Teljes testes orgazmus érintéssel...

 

Itt is egy kicsit a „húzd az agyát” effektussal dolgozva mindenhol kényeztetjük párunkat mielőtt a lényegre térnénk. Akár elől, hátul, fejtől lábig a lényeg, hogy minél nagyobb részt fedj le a testén. Csókokkal, a kezeddel bármi, ami egy kellemes érzést fog neki adni és tökéletesen felizgatja a következő mozdulatra.

 

 

15 ...vagy érintés nélkül

 

Mindig az kell mindenkinek, amit nem kaphat meg, ami ebben a helyzetben is igaz. Mondd meg a párodnak, hogy most egy általatok kijelölt ideig nem nyúlhat hozzád, vagy akár kötözd le a kezét valamivel és így kezdj el végig menni a testén. Sokkal nagyobb vágy fog benne kialakulni, hogy utána ezt ő is viszonozza.

 

16. Szemfedőt készenlétbe

 

Mikor az ember nem lát sokkal inkább kihegyezi a többi érzékszervét, és sokkal intenzívebben fogja érezni például az érintést is. Persze ezt csak akkor vessétek be, ha kényelmesen érzi magát a helyzetben hiszen, ha nem tudja magát elengedni, akkor nem fogja tudni élvezni sem. Itt mindenképp vesd be, hogy váltogatod a helyeket, ahol puszilod/csókolod és ne maradj sehol túl sokáig. Legjobb, ha nagy távot váltasz például arcról combközép, hisz erre nem fog számítani.

 

17. Hogy mindez hosszú kapcsolatban is működjön

 

Ahhoz, hogy fenntartsd az izgalmat váltogassátok az előjáték formákat, vagy éppen az időt, amikor csináljátok, a lényeg, hogy meglepetés legyen a másiknak. Könnyen benne lehet ragadni egy megszokásban, de a frissítés mindkettőtöknek jót fog tenni.

 

18. Légy nyitott az új dolgokra

 

Ha még nem próbáltátok, de mindketten nyitottak vagytok rá, akkor bátran próbálgassatok szexjátékokat (és nem csak a vibrátort). Nagyon sok új dolog van már, ami lehet, hogy egy teljesen új fejezetet ad majd a szexuális életeteknek és az orgazmusotoknak is.

 

Ez lenne az a 18 tipp, ami közül biztos vagyok benne, hogy bárki tudna válogatni és találni valami számára izgalmasat. Mint ahogy az utolsó pont is mondja legyetek nyitottak, próbáljatok ki új dolgokat és hosszabbítsátok meg azt az előjáték időt, Higgyétek el meg fogjátok köszönni.