De hogy hogyan is érhetjük ezt el? Jöjjön az első 9 tipp, amit mindenképp meg kell fogadnod, ha előjátékról van szó.

 

1. Ne siesd el!

 

Az első és talán legfontosabb, hogy adjuk neki időt. Ha az egyik fél túl kevés ideig marad ebben a zónában az kizökkentheti a másikat és nagyon könnyen el tud veszni a varázsa már az elején. Mindig szánjunk rá időt, és élvezzük ki. A partnerünk is sokkal jobban fogja magát érezni, ha mi is a pillanatban vagyunk.

 

 

2. Előjáték több minden is lehet

 

Amikor előjátékra gondolunk biztosan nem jutna eszünkbe olyan, hogy elmosogatok helyette, vagy kinyitom neki az ajtót és társai. Pedig az előjáték egyfajta kötődés közted és a másik között, így gyakorlatilag bármi, ami számára megkönnyebbülést, örömöt, relaxációt jelent az lehet előjáték is. Hiszen induljunk csak ki magunkból, hogy sokkal könnyebben el tud lazulni valaki és a szeretkezésre hangolódni, ha előtte a partnerünk kivált belőlünk egy kellemes, örömteli érzést, és nem csak egyből a „lényegre” térünk.

 

3. Tudasd vele, hogy mennyire kívánod

 

Nincs is annál szexibb, mint amikor a másik azt mondja nekünk, hogy „Kívánlak!”. Akkor ezt miért ne használnánk az előjátékunk fő elemeként? Egyetlen mondat, vagy akár kisebb gesztusok annak érdekében, hogy ezt tudassuk a másikkal, és már sínen is vagyunk egy élvezetekkel teli aktushoz. Emellett egy-két bókkal azt is el tudjuk érni, hogy a másik sokkal felszabadultabb legyen, sokkal magabiztosabb, és ezáltal az ágyban is más lesz a teljesítése.

 

4. Nyitottság az alapja mindennek

 

Beszéljétek meg, hogy kinek mi tetszik, és kit mi izgat fel. Sokkal egyszerűbb dolgotok lesz, ha tudjátok, hogy a másiknak mi tetszik és mi az, ami beindítja. Ha pedig nem biztos benne, akkor próbáljatok ki új dolgokat, fedezzétek fel egymást, és magatokat együtt ezzel is közelebb kerülve a másikhoz.

 

 

5. Nyugalom

 

Ha az ember ideges, vagy stresszes, akkor nemhogy a körülötte lévő dolgokra nem tud koncentrálni, de a másikra pedig végképp nem, így az, hogy eltereljük a figyelmét vagy megnyugtassuk a másikat nagyon fontos ilyen helyzetben.

 

6. Nem mindegy hogyan lélegzel

 

Aki már jógázott biztosan tudja, hogy a légzésgyakorlatok nagyon fontosak az élet több területén is, és ez a szexre sem kivétel. Segít ellazulni, és sokkal jobban fogsz tudni koncentrálni az érintésekre, érzésekre.

 

7. Suttogni ér

 

Bár nem mindenki szereti, de ha már tovább léptetek a megbeszélés fázison, akkor ez úgyis kiderült, viszont a suttogás is egy nagyon jó előjáték forma lehet. Itt is ér figyelmes és szexi dolgokat suttogni a másik fülébe, amitől aztán nagyon könnyen hangulatba jön.

 

8, Csókolózás az ősi előjáték

 

Az első csók mindig nagyon fontos, hiszen valamilyen szinten ott dől el, hogy vonzódsz fizikálisan a másikhoz vagy nem. Emiatt a későbbiekben is nagy szerepet játszik a vonzalomban, és annak kifejezésében, emellett pedig csók nélkül nem is lehet egy szeretkezés igazán jó.

 

9. Ér a szájunkat is használni, és nem, nem csak csókhoz

 

Az, hogyan elégítjük ki a másikat, egyénfüggő, viszont általánosságban elmondhatjuk, hogy a legtöbben szeretik az orális szexet. Ez is egy ismert és bevált módszere az előjátéknak. Ha pedig te mégsem szereted adni vagy épp kapni, azt mindenképp közöld a másikkal.

Itt is lenne az első 9 tippünk, a következő cikkben pedig megtudhatjátok, a másik 9 olyan praktikát, amivel elindulhattok a csúcsra.