Tippek férfiaknak

 

Sokszor a férfiak hajlamosak arra, hogy szeretkezés közben megfeledkeznek olyan pontokról, amik igenis nagyon érzékenyek, és nagyon sok lányt már ezzel meg tudnának fogni. Ilyen például a nyak. Persze ezt sem minden nő szereti, de azért ez egy olyan terület, amivel nagyon nehezen lőhetsz mellé. Ha egy kicsit elidőzöl itt és akár a száddal akár a kezeddel kényezteted, akkor biztosan megadod az alap hangulatot, és sokkal szenvedélyesebben mehet majd tovább.

 

Egy másik ilyen pont lehet az oldala a hölgynek, bár ez inkább csak abban az esetben jó ötlet, ha biztosan tudod, hogy nem csiklandós a párod. Itt van egy olyan vonal , ami azonnal egy bizsergető érzést futtat át a testén. Ha körülbelül az oldalának a közepétől óvatosan végig húzod a kezed a hasa felé, de kicsit mégis lefelé haladva, akkor biztosan kirázza majd a hideg, de természetesen csakis a jó értelemben.

 

A comb belső része is egy jó pont lehet, ha extra kényeztetést akarunk adni párunknak. Nagyon érzékeny terület, tehát egy finom simogatás, vagy ha végig csókolod, az biztosan jól fog neki esni. Emellett egy olyan pont is, ami nagyon jó felvezetés lehet az orális szexre.

 

Egy extra tipp pedig, hogy ezt is sokan nem merik, megpróbálni, pedig meglepődnének, hogy hány nő szereti. A fenék az a pont, ami nagyon csábító, férfiak szemszögéből, és nők szemszögéből is. Az pedig, ha ezt csapkodják, vagy megmarkolják az végképp egy nagyon beindító mozdulat lehet. Így érdemes ezzel is bepróbálkozni.

 

 

Tippek nőknek:

 

Ha már az előbb a fenékről beszéltünk, akkor nem árt említést tenni arról, hogy ez amúgy a férfiaknak is nagy kedvence. A nőknek kevésbé megszokott, hogy rácsapjanak a fiú fenekére, viszont javasoljuk, hogy vezesd be, mint rutint, mert amekkora meglepődés lesz az első, akkora örömöt is fog okozni.

 

Egy alapterület, amit majdnem minden nő szemügyre vesz egy férfin, az nem más, mint a háta/válla, szeretkezés közben viszont valamiért sokszor háttérbe szorul. Ha ezt szorítod meg, vagy csak akár simítod végig, az nagyon meg tudja növelni a férfiasságát párodnak, és sokkal erősebbnek, maszkulinabbnak fogja magát érezni tőle.

 

Majdnem minden férfi titokban imádja, ha a fülüket piszkálják, azzal játszanak. Itt persze személytől függ, hogy kinek mi a határ benne, de az biztos, hogyha a kezeddel vagy a száddal játszol vele, akkor teljesen elolvad majd.

 

Ezek mindegyike nagyon jól variálható férfiaknál és nőknél egyaránt, hiszen főként ízlés kérdése, hogy mi az, ami megfog valakit, és mi az, amitől igazán beindul. De ezek nagyon jó kiinduló pontok lehetnek az ilyen területek felfedezésében.