De vajon az, ha aktus közben nyögünk az hova tartozik?

 

Nyögés=dicséret 

Az nem titok, hogy a legtöbb férfi imádja, ha egy nő hangos az ágyban, és különböző hangokkal mutatja ki, hogy mennyire élvezi azt, amit párja ad neki. Ez számukra olyan, mint egy kedves elismerő szó, vagy mint egy dicséret, aminek persze ki ne örülne? Vannak olyan férfiak, akik kifejezetten ettől indulnak be, hogy látják, hogy épp valami jót csinálnak, és azt a másik élvezi.

 

Mitől hangoskodnak a nők?

A női oldal persze teljesen más. Tény, hogy a nők azok, akik általában hangosabbak az ágyban, így tehát ha nyögésről beszélünk az nagyjából minden esetben női részről történik.

De vajon milyen okai lehetnek annak, hogy hancúr közben hangokat adunk ki? Egyértelműen ez több okból lehet, de biztosítok mindenkit, hogy nagy része ennek jó okokból áll. Vannak ugyanis pillanatok, amikor csak úgy kitör belőlünk egy-egy olyan pillanatban, amikor annyira élvezzük, hogy ezt így fejezzük ki, akár tudatosan, akár tudat alatt. Emellett, ahogy már említettem ez egyfajta visszajelzés is lehet a férfinak, hiszen, ha épp egy olyan pontunkat találta el, ahol szeretnénk, hogy egy kicsit tovább időzzön, akkor egy kis sóhajjal, vagy nyögdécseléssel máris elérhetjük ezt. (És igen, biztosan érteni fogja)

Az is lehet, hogy ugyanúgy felizgatja őt ez, mint a férfiakat és sokkal érzékibbnek érzi tőle a hangulatot. Ilyen esetben, ha ez ténylegesen élvezetet nyújt Neked, akkor ne félj kiadni magadból, mert hidd el, ha elengeded magad sokkal magasabbra fogsz tudni eljutni. A tudatos használatában az is megbújhat, hogy ha nem is feltétlenül vagyunk épp a csúcson, de tudjuk, hogy szeretőnk ezt élvezi, akkor kicsit rájátszva, de zajosabbak leszünk. Ezzel sincs semmi baj, hiszen általában mindenki jót akar a másiknak aktus közben, és ha ezzel ezt elérjük, akkor mindenképp ajánlott. Arra viszont figyeljünk, hogy a saját élvezetünk ezzel ne csökkentsük, tehát ha ilyen esetben nem érzed magad kényelmesen, vagy ez nem a te világod, akkor nem kell erőltetni. Annyit tanácsolunk ilyenkor, hogy ezt pároddal is közöld, főleg, ha ő nyíltan tudatja veled, hogy számára ez izgató. Biztos vagyok benne, hogy megérti, és az is lehet, hogy segít abban, hogy jobban el tudj lazulni, és sokkal magabiztosabb legyél.

 

 

 

Mit tehet a férfi?

Itt jönnek képbe a férfiak, hogy ezt hogyan tudják elérni egy nőnél, hogy magabiztos legyen. Minden esetben tudasd vele, hogy melletted önmaga lehet, és hogy te igenis látni akarod, hogy mit tud kihozni magából szeretkezés közben. Adjatok neki egy kis teret, hogy kitapasztalja mi jó neki, és mi nem. Meglepődnétek, hogy hány olyan nő van, aki már több férfival is volt aktusban, mégsem tudja még mindig, hogy mi az, amit ő szeret, és mi az, ami őt beindítja. Ezzel persze nem okolni szeretném a férfiakat, de higyjétek el, ha hagytok egy kis teret partnereteknek, akkor az a ti javatokra is válik majd, mert minél magabiztosabb lesz, annál inkább fog visszafele is adni, hiszen kezébe meri majd venni az irányítást.

 

Ha a nyögés nem pálya...

Ha viszont már többször próbáltad a nyögést és még mindig nem érzed magadénak, akkor ajánlunk pár módszert, amivel szintén tudod közölni párod felé, hogy tetszik, amit csinál. Itt persze számít, hogy épp milyen pózban vagytok, de ha közel van hozzád, akkor enyhe vagy akár erősebb szorítással is könnyen tudod jelezni tetszésedet, ami szintén egy nagyon jó visszajelzés lehet számára. De egy-egy szóval vagy mondattal is meglepheted, amit egyértelműen nem kell folyamatosan használnod, de a meglepetés ereje miatt ugyanolyan hatást tud kiváltani.

 

 

Arra ösztönzünk tehát mindenkit, hogy mindenféle esetben azt tegye, ami neki jól esik, és ami számára élvezetet okoz. Ha ez épp a nyögés, akkor ne fojtsd magadba, engedd ki bátran, és figyeld a varázsát.