Nem beszélgettek sokat csak felületesen, mert másra nincs időtök/energiátok. De honnan tudhatod igazán, hogy ez csak egy időszakos dolog vagy tényleg csak a szeretkezés tartja össze a kapcsolatotok? A következőkből megfejtheted, hogy mi áll a háttérben.

 

Csak szex és más semmi?

 

Az első és legfontosabb egy kapcsolatban a kommunikáció. Ebből majdnem minden kiderülhet és nagyon könnyen el tudja árulni magát a másik, hogy mik is a céljai veled. Ha folyamatosan csak a szex a téma köztetek, és különösebben nem mentek bele mélyebb beszélgetésekbe, akkor nem is kell gondolkodnod ez egyértelműen csak egy szex kapcsolat lesz. Persze néha ezt is nehéz észrevenni hiszen, ha valami jó akkor az ember arról szeret beszélni, és az is lehet, hogy valójában te is erre vágysz. Ha viszont te többet szeretnél, de ezt a partnered oldaláról nem látod, akkor ideje tovább állni mert tőle nem fogod megkapni azt, amit szeretnél.

 

 

Randihelyszín: minél eldugottabb, annál jobb

 

Ha viszont a kommunikációból ez mégsem merülne fel benned, hogy ő csak egy bizonyos dologra utazik, de valahogy mégis van egy megérzésed, hogy nem akar többet, akkor érdemes megfigyelned a szokásitokat. Mikor és hogyan találkoztok, hova mentek el, és hány órakor. Ezek is nagyon könnyen árulkodó jelek tudnak lenni hiszen, ha folyamatosan csak este hív el valahova, vagy ha napközben is programoztok, akkor is valamilyen eldugottabb helyen, akkor nagy valószínűséggel nem akar felvállalni a nagyközönség előtt, tehát nem tervez veled sokáig. Vagy az is lehet, hogy nagyon sok helyre mentek csak olyan helyekre nem, ahova mondjuk ő szokott menni a haverjaival, és nem mellesleg még egyikükkel sem találkoztál. A véletlen összefutottunk vele az utcán és bemutatott téma sajnos nem játszik, bár ilyenkor maga a bemutatás is egy nyom lehet, hogy mik a tervei veled. Ha igazak rátok ezek, akkor célszerű bepróbálkoznod azzal, hogy te hozod fel, hogy nem-e mentek egy olyan helyre, ahova ő szeret járni. Bár ezt inkább már csak egy bizonyos idő után ajánlatos felhozni, hiszen az is lehet, hogy csak még nem érzi megfelelőnek a pillanatot a nagy találkozásra a barátokkal, de 1-2 hónap eltelte után már teljesen okés felhozni.

 

 

Talán nem szerelem

 

Persze nem csak a párodon kell ilyen esetekben jeleket keresni, hiszen az is lehet, hogy tudat alatt te magad sem érzed igazán, hogy ez egy jól működő kapcsolat lenne, vagy lesz. Vannak esetek, amikor az ember annyira vágyik valakinek a szeretetére, vagy csak egy kis törődésre, hogy nem feltétlenül arra utazik, hogy minden klappoljon, vagy hogy ő-e élete szerelme, hanem csak „beéri” azzal, ami épp akkor adódik számára. Ez viszont nem feltétlenül fair a másikkal szemben főleg, ha ő teljesen máshogy gondolja, és komolyan áll hozzád. Sokszor persze az ember ezt észre sem veszi magán csak akkor, amikor pár hónap eltelte után már nem érzi azt, amit az elején (amit igazából már az elején sem érzett, csak most épp ennyi törődésre volt szüksége). De hogy hogyan is tudod felismerni magadon az árulkodó jeleket, hogy ilyen helyzetbe kerültél-e? Mikor az ember igazán szerelmes, akkor folyton a másik jár az eszében és mindig vele akar lenni, minden egyes döntését köré építi, és számol vele. Ha ezek rád nem igazak, akkor már ez egy ismertetőjele lehet annak, hogy számodra ez nem lesz egy hosszútávú kapcsolat. Én mindenképp ajánlom, hogy ezt mihamarabb ismerd fel, és cselekedj, hiszen senki nem szeret törött szíveket hagyni maga után.

 

Te viszont csak egyszerű kapcsolatot keresnél, de nem tudod, hogy a másik is erre vágyik-e? A válasz itt is a kommunikáció. Ha egyenes vagy vele már az elejétől fogva, és közlöd vele a szándékaid, akkor abból baj biztosan nem lesz. Lehet, hogy meglepődsz és kiderül, hogy ő is épp ilyen kapcsolatot keres, csak nem tudta, hogyan közölje veled. Ha pedig mégsem, akkor legalább megmentetted magad egy későbbi kínos beszélgetéstől, és szituációktól.

Legyen szó tehát bármiről is a legegyszerűbb megoldás a kommunikáció, úgyhogy használjátok előszeretettel.