Na de nem csak egy átlagos hétköznapban, vagy a munkahelyen tud ez nehézségeket okozni, hanem az ágyban is.

Ha még nem próbáltad, akkor itt az idő, hogy adj egy esélyt a jégkockának szex közben. Egy nagyon egyszerű módszer mellyel olyan izgalmakat tudsz belecsempészni az aktusba, mint eddig még soha. Nem kell hozzá más, mint egy előre lefagyasztott jégkocka tartó, egy tál, amibe aztán kiveszed a jégkockákat, és már kezdődhet is a játék. A hideg nagyon jól ki tudja élezni az érzékelőszerveket ezért, ha egy ilyen előjátékkal indítotok sokkal erősebben fogjátok érezni az egyes gyengéd mozdulatokat is, és az élvezet is garantáltabb.

 

Tippek és praktikák

 

Többféle képpen is kezdheted, akár a kezedben tartva, vagy a szádba véve húzod végig párod testén. De akár az érzékenyebb pontokra is játszhatsz, ahol vékonyabb a bőr és sokkal inkább beindítja a másikat. Ezek a mell körüli pontok, mellbimbó, comb belső oldala, hát. Ha pedig kicsit játékosabb vagy, akkor térképet is készíthetsz magadnak, amiben felépíted előre, hogy mely pont után mi jön, így egy még nagyobb durranást kaphatsz a végén és sokkal játékosabb lesz neked is. Itt akár kezdheted a háttal bemelegítésnek majd átfordulva rátérhetsz a mell melletti pontokra, először csak körben, majd a mellbimbó, innen pedig szép lassan lemehetsz a combokhoz és ott a belső részét kényeztetve szép lassan közeledhetsz a célpont felé. Érdemes kicsit többet időzni mindenhol, hogy a párod teste igazán megszokja és csak utána áttérni a nemi szervekre, hiszen ezeken a helyeken nem biztos, hogy jól esne egy hirtelen hideg tárgy. Vagy akár, ha valaki nagyon érzékeny ezeken a helyeken, akkor sem kell feltétlenül magával a jégkockával hozzáérni, elég lehet az is, ha a jégkockát egy kis ideig a szádban vagy a kezedben tartod és utána azzal kezded el kényeztetni párod. A megmaradt jégkocka darabokat pedig fel tudjátok használni akár egy pezsgő vagy másféle ital kíséretében, hogy ezzel is extrább legyen az aktusotok. (Persze arra ügyeljetek, hogy a túl sok alkohol nem feltétlenül jó, főleg nem a férfinak.)

 

 

És ha igazán vadak akartok lenni,

 

akkor akár beköthetitek annak a szemét, aki a kényeztetést kapja, így még inkább kiéleződnek az érzékelőszervei, és sokkal intenzívebben fogja érezni a hideg jégkocka érintését. Itt pedig aztán igazán kiélheted a fantáziád és hirtelen váltásokat is tehetsz, hogy még izgalmasabb legyen, és még inkább felpezsdítse a vérét.

 

 

Mit kerülj inkább

 

Mint már említettem a jégkockánál érdemes figyelni arra, hogy a nemi szervekhez ne érintsük hirtelen, főleg a már kemény szerszámhoz, hiszen ezzel kicsit megszűnik a keménység, és nehezebben fog tudni elmenni. A fürdők pedig ilyenkor körülbelül kilőve, hiszen egy hideg fürdő nem tudna élvezetet okozni, mint egy jó meleg kád víz, nem mellesleg pedig a férfiaknak nem éppen áll jól, ha fáznak. Persze az más, ha a keze hideg, de a teljes testet nem feltétlenül jó lehűteni, főleg nem hirtelen. Ha érzékeny fogad van, akkor például a szádba nem érdemes bevenni a jégkockát, hiszen nagyon kellemetlen tud lenni, ha aktus közben elkezd fájni a fogad, és az élvezetet is elveszi. Aggodalomra ilyenkor sincs ok hiszen, ha a kezedben tartod és úgy játszol vele ugyanakkora élvezetet tudsz okozni. Ha pedig úgy döntötök, hogy eltakarnátok a másik szemét egy extra élvezetért, akkor ne olyan kendőt válasszatok amin átlát, vagy durva anyaga van, hiszen ezek mind zavarók tudnak lenni, ezzel együtt pedig csökken az előjáték élvezete.

Ha tehát ti is küzködtök a meleggel, akkor ez egy nagyon jó praktika arra, hogy egyszerre lehűtse a testet, és forróbbá tegye a hangulatot. Kísérletezni pedig mindig izgalmas, úgyhogy, ha a pároddal mindketten benne vagytok új dolgokban, akkor ez nektek való lesz.