Az viszont még nyomasztóbb, ha nem vagy benne biztos, csupán gyanakszol. Elsőként csak azt veszed észre, hogy a másik olyan furcsa. A sok munkával, az anyagi problémákkal vagy családi konfliktusokkal magyarázod a jelenséget. De ha ez még mindig nem múlik, akkor a gyanú csak tovább erősödik...De hogyan leplezheted le, ha a másik letért a hűség ösvényéről? Összegyűjtöttük a legfeltűnőbb jeleket! 

 

Edzőterem, új ruhák? 

 

Régebben minden hétvégét együtt töltöttetek, a szombat esti közös pizzázás pedig kötelező program volt? Manapság a legtutibb program a párod számára az edzőterem- természetesen egyedül...Bár rendkívül büszke vagy rá, hogy milyen komolyan veszi a testmozgást, mennyivel vékonyabb vagy épp izmosabb lett, azért valld be, hogy neked is megfordult már a fejedben: vajon kinek akar tetszeni? 

Az edzés iránti fellángolását önmagában nem kell azonnal rossz jelnek venni. Lehetséges, hogy valóban szeretne egészségesebben élni, szeretne neked jobban tetszeni. Ha téged is gyakran hív magával, akkor nincs ok a pánikra!

Ha viszont emellett új cuccokkal bővíti a ruhatárát, vagy új parfümöt vesz magának, azt már nehezebb kimagyarázni...

 

A telefonja tabu

 

Egy bizalomra épülő párkapcsolatban elképzelhetetlen, hogy a felek kutakodjanak egymás telefonjában. Ha viszont nincs titkolnivalótok a másik előtt, akkor biztos nálatok is előfordult, hogy a párod telefonján nézted meg az időt, vagy megkért, fogadd a bejövő hívását.

Ha az utóbbi időben ez megváltozott, azt figyelmeztetésként kell venned. Észreveheted abból, hogy egyáltalán nem meri előtted otthagyni a telefonját. Abból is, ha telefonozás közben közeledsz hozzá, egyből feszültté, ingerültté válik. Annál pedig nincs is nagyobb bűn, ha véletlenül hozzáérsz!

Ebben az esetben szinte biztos, hogy titkol előled valamit. Derítsd ki, mit!

 

 

Egyre több időt tölt a munkahelyén

 

Korábban partnered ki nem állhatta, ha túlóráznia kellett, a munkaidő végeztével pedig egyből rohant hozzád haza? Egy induló párkapcsolat esetén ez teljesen természetes, idővel azonban, ahogy kopik a varázs, már kevésbé sietünk haza a másikhoz.

Ha az utóbbi időben egyre több időt tölt a munkahelyén, a te fejedben is biztosan felcsendül a vészjelző. 

Természetesen nem kell azonnal gyanakodni, lehetséges, hogy nagyon keményen küzd az előreléptetésért, vagy épp egy húzós projekt közepén tartanak a kollégákkal. Ha viszont azt veszed észre, hogy minden egyes nap túlórázik, és hétvégente is be kell mennie dolgozni, na, az felettébb gyanús! 

 

Füllentés füllentés hátán

 

Mintha nem mondana igazat? Folyamatosan lódít a legapróbb dolgokban is? Valószínűleg már annyira belezavarodott a füllentésekbe, hogy ő sem tudja, mikor szabad igazat mondania. Épp ezért gondosan eltakarja, inkább újabb és újabb hazugságokkal és hamis ígéretekkel álltat. 

Ha próbálod kideríteni az igazságot, ingerültté, idegessé válik, vagy az ellentetje, egyetlen szót sem lehet kihúzni belőle.

Sajnos van egy rossz hírunk...valószínűleg más is van a képben!

 

Nincs szex, nincs összebújás

 

Ha a partner egy harmadik félnél keresni a boldogságot, akkor annak egy látványos jele, hogy elmaradoznak az együttlétek. A munkára, fáradtságra hivatkozik, vagy egyéb indokokkal bújik ki a huncutkodás alól. Nem véletlen, hiszen máshol már megkapta azt, amire vágyott… Ha tehát már nem is emlékszel, mikor szexeltetek utoljára, érdemes rákérdezni, hogy állnak a dolgaitok!

Előfordulhat, hogy nálatok pont a másik véglet jelentkezik. Kompenzálásként az eddigieknél sokkal többet bújik össze veled, egyre több újdonságot próbál ki, amit eddig sosem. Ezzel egyszerűen csak el akarja terelni magáról a gyanút, mit sem sejtve arról, hogy így még gyanúsabbá válik. 

 

 

Ha ezek közül a jelek közül egy vagy több igaz rátok, akkor feltehetőleg partnered félrelép. A te döntésed, hogy ilyenkor mit teszel. Hagyod, hogy tovább áltasson, vagy lerántod róla a leplet. Utóbbi rosszul is elsülhet, hiszen ha véletlen mellélősz, akkor oda a bizalomnak, adott esetben akár a kapcsolatnak is.

Egy jó tanács: csak akkor vádold meg, ha 99%-ig biztos vagy a megcsalásban!