Egy kapcsolat elején mind abban reménykedünk, hogy a másik megfelel ezeknek az igényeknek. Sajnos előbb vagy utóbb beüthet a krach, és kiderülhet, amitől mind féltünk: hogy borzalmas a szex! De mi az, ami kifejezetten élvezhetetlenné teszi a huncutkodást? Melyek azok a szokások, amelyektől azonnal falra mászunk? Összeszedtük! 

 

Túl gyors a tempó

 

A randizgatás mindenkinek mástól lesz jó. Van, aki szereti első alkalommal letesztelni partnere ágybeli képességeit, hogy időben kiderüljenek azok a bakik, ami miatt nem szeretne hosszú távú kapcsolatba bonyolódni vele. Mások megvárják a bűvös harmadik találkozót, megint mások akár hetekig, hónapokig nem mennek lakásra. 

Aztán persze ott vannak az egyéjszakás kalandok, melynek hívei csak a szórakozásban hisznek, mások számára viszont abszolút taszító egy ismeretlennel ágyba bújni.

Akármilyen formában is ismerkedünk, a túl gyors tempó zavaró lehet. Ha egy találkozó első öt percében már a szexre terelődik a téma, és látszólag a partnert semmi más nem érdekli ezen kívül, lehet, hogy érdemes tőle búcsút venni. Valószínűleg csak skalpokat gyűjt, és ha ez nem a te műfajod, akkor inkább kíméld meg magad a csalódástól. 

 

Ha hiányzik a kémia

 

Akármennyire is álompasinak/ álomcsajnak tűnik a másik, akármennyire is egy hullámhosszon vagytok, akármennyire is úgy érzed, hogy megtaláltad az Igazit, ha nincs meg köztetek az a bizonyos plusz, akkor az egész dugába dőlhet. 

Sajnos a kémia hiánya nem megváltoztatható. Ideig-óráig lehet próbálkozni, reménykedni abban, hogy hátha jobb lesz. De általánosságban a csalódásba fulladó szeretkezések elveszik a kedvet a hancúrtól. Ez pedig a kapcsolat végéhez, rosszabb esetben félrelépéshez vezethet. 

 

 

Én ehhez túl jól nézek ki!

 

Egyszer az életben mindenkinek eljön az a bizonyos tízpontos úriember vagy hölgy. Ők azok, akik extrém vonzóak- és pontosan tisztában is vannak külső adottságaikkal. Bár nem minden esetben igaz, sajnos vannak köztük, akik nem túl figyelmesek az ágyban. Hiszen ők belerakják a maguk szexi kinézetét, a másik örüljön, hogy megoszthatja velük az ágyat…

Tapasztalatok szerint azonban sokkal jobb a szex egy kevésbé dögös, de figyelmes partnerrel. Az önző fél sosem fog foglalkozni azzal, hogy a másiknak milyen az ágyban, csupán saját kielégülését hajszolja. Valljuk be, nem túl vágykeltő, ha azt látjuk, a másik igazából egyáltalán nem foglalkozik velünk. 

 

 

Nyitottság hiánya

 

Az ágy nem az a hely, ahol vissza kell fogni magunkat, sőt. Ha igazán el tudunk lazulni, akkor egy hasonló beállítottságú partnerrel minden titkos vágyunkat kiélhetjük. 

Sajnos ennek ellenére sokan nem tudják magukat átadni az élvezeteknek. Élből elutasítanak minden újdonságot, nem szívesen kísérleteznek új pózokkal, új helyszínekkel. Ha pedig szóba hozod a szexi játékszereket, soha nem bocsátják meg!

Azonban az új dolgok kipróbálása az, ami igazán életben tudja tartani a szerelmet. Ha erre nincs lehetőség, akkor az a kapcsolat idővel véget érhet. 

Persze az is elgondolkodtató, hogy a kapcsolatban mennyire működik a kommunikáció, a bizalom- hiszen ha nincs bizalom, érthető, hogy a másik nem szívesen osztja meg a szexfantáziáit veled…

 

Megjátszás

 

Amikor a partner csak megjátssza magát szex közben, annál talán nehéz vágylohasztóbb viselkedést produkálni.

Lehet abban bízni, hogy ugyan, tökéletes színészek vagyunk, a másik úgysem lát át az álcán. Sajnos ez azonban egy hatalmas tévhit. Ha valaki csak színészkedik az ágyban, az bizony feltűnő. 

Egyrészt rendkívül rosszul eshet annak, aki rájön a csalásra. Hiszen akkor ő most nem jó szerető? Nem képes megfelelni a másik elvárásainak? Nem képes örömet szerezni neki?

A csaló fél számára szintén nem túl jó döntés. Hiszen mi értelme az ámításnak, ha közben egyáltalán semmi örömöt sem talál az együttlétben? Őszinte kommunikációval megelőzhető lenne ez. 

 

Ezeken az általános hibákon kívül persze rengetegféle baklövést lehet elkövetni az etye-petye során, ami negatív élménnyé változtatja az eseményt. A rossz szex viszont mindenkinek más és mást jelent.