Ezzel alapvetően nincs is baj, hiszen ki ne szeretne kényelemben, zavartalanul összebújni partnerével? De valljuk be, egy idő után rendkívül egyhangúvá tud válni a sztori, ami a szex ritkulásához vezethet. Itt az idő, hogy bedobjatok néhány új helyszínt! Mutatjuk a legjobbakat. 

 

Hotel

 

Ha nem szeretnétek azonnal belecsapni a lecsóba, akkor elég egy kis helyszínváltoztatás. Vegyetek ki egy szobát 1-2 órára a közeli hotelben, és bújjatok el a világ szeme elől! Az ismeretlen terep már is egy kis extrát csempész az együttlétbe, de nem kell lemondanotok a kényelemről sem. Ezen kívül nem kell félnetek attól sem, hogy rajtakapnának titeket!

Ha bejött a dolog, akkor jelöljetek ki havonta-kéthavonta egy fix napot, amikor elmentek a kis privát búvóhelyetekre, és zavartalanul eltölthettek kettesben néhány órát. Ha féltek attól, hogy túl hamar elvész az újdonság varázsa, fedezzetek fel mindig újabb és újabb helyeket! 

 

 

Szülők háza

 

Minden kapcsolatban eljön az a pont, amikor illik látogatást tenni a szülői házban is. Itt igyekszik mindenki elővenni a legvisszafogottabb stílusát, így a szex, mint időtöltés, fel sem merülhet. Hajlamosak vagyunk szemérmesen állni ehhez a témához akkor, ha leendő anyósunk és apósunk a másik szobában hortyog békésen. 

Ne szégyellősködjetek! Természetesen nem most kell órákig tartó ágytornát tartani a legvadabb pózokban. Ha viszont a lehető leghalkabban csináljátok, nem csak a másnapi kellemetlen beszélgetéseket kerülhetitek el, de az izgalom is tuti a tetőfokára hág!

 

Autós szex

 

Tinikorból biztosan sokak számára ismerős lesz az autóban történő huncutkodás. Míg tizenévesen azért választottuk ezt a helyszínt, mert egyszerűen nem volt jobb megoldás, később nosztalgiából ismét be lehet dobni. 

Valljuk be, biztosan nem lesz kényelmes, hiszen egy normál járműben viszonylag kis tér áll rendelkezésre. Viszont elég kreativitással máris sokat tehettek azért, hogy így is extra élmény legyen az esemény. Egy gyors menet alatt biztosan nem zsibbad el a lábatok!

Arra vigyázzatok, hogy a lehető legminimálisabbra csökkentsétek a lebukás veszélyét. Egyrészt nektek is rettentően kínos lesz, ha véletlenül valaki észreveszi, mivel foglalatoskodtok a hátsó ülésen, másrészt sajnos közterületen büntetést vonhat maga után. Keressetek egy elhagyatott parkolót, vagy zöldterületet, ahol még a madár se jár, és rajta! 

 

 

 

A természet lágy ölén

 

Nyáron nem is lehetne aktuálisabb a szabadtéri szex. Ha ráadásul nem áll tőletek távol a természetjárás sem, akkor egyszerűen muszáj kipróbálnotok!

Szintén törekedjetek arra, hogy lehető legcsendesebb, és legeldugottabb helyet keressétek meg, hiszen nem túl vidám akció közben szembetalálni magatokat néhány másik kirándulóval. 

Ha egy erdőt választanátok, akkor mindenképp legyen nálatok egy pokróc. Vigyázzatok, hogy ne egy hangyaboly közepére kerüljön, elég kellemetlen csípésekkel gazdagodhattok a hancúr közben. 

A vízpartot lehetőleg kerüljétek! Bár nagyon szexinek tűnhet egymásnak esni a habok közt, a valóságban nem csak fájdalmas, de veszélyes is lehet, hiszen nem túl higiénikus a környezet.

 

Természetesen nincs akkor sem baj, ha ezeket a helyszíneket túl extrémnek találjátok. Nem feltétlen muszáj belemennetek a szabadtéri szexbe akkor, ha túlságosan tartotok a lebukástól, hiszen így biztosan nem lesz jó élmény. 

Ha ennek ellenére szeretnétek feldobni az együttléteket, akkor lakáson belül is rengeteg izgalmas helyszínt találhattok. A teljesség igénye nélkül: a konyha, a fürdőszoba, a kanapé, az íróasztal… Rajtatok áll!

 

Fontos még, hogy mindig tartsátok szem előtt a biztonságot! Akármennyire is vonzó egy-egy extrémebb helyszín, a szeretkezés lényege az örömszerzés legyen.