Ha nagy számot mutat a vonalzó, akkor nincs ok aggodalomra. Ha viszont kisebb, mint a “normál”, akkor jön a pánik...A férfiak számára evidens, hogy minél nagyobb, annál jobb. De vajon tényleg így van? A hölgyek számára válóok egy kis pénisz? Most lerántjuk a leplet!

 

Először is, jöjjenek a számok!

 

Nem véletlen, hogy rengeteg kutatás és tanulmány központjában állt már a férfi nemi szerv. Ezek alapján az európai férfiaknak átlagosan 12-14 cm hosszú, természetesen harcra kész állapotban. A legnagyobb hímvesszővel az afrikaiak bírnak, náluk az átlagos méret 16-18 cm, míg a legkisebb pénisz tulajdonosai az indiaiak a maguk 9-12 cm-vel.

Úgy tűnik, az erősebbik nem tagjai nem kifejezetten elégedettek a méreteikkel: a férfiak majdnem fele nagyobb hancúrlécet szeretne. Érdekesség, hogy nem csak azok az urak gondolkoznak így, akik átlag alatti méretekkel rendelkeznek. Azok is szívesen meghosszabbítanák a hímtagjukat, akik átlag feletti méretekkel büszkélkedhetnek!

Mítosz csupán, hogy a férfiak tenyerének, lábujjának, ujjainak vagy egyéb testrészeinek alapján meghatározható a péniszméret. Előfordulhat, hogy sikerül eltalálni, de ez a ritkább eset, gyakran semmilyen összefüggés nincs a kettő közt. 

 

 

Mit gondolnak a hölgyek?

 

Nos, talán ez sem lesz meglepő: a nők közel 85%-a teljesen elégedett párja méreteivel. Az ok pedig nem más, mint a hölgyek testfelépítése. A hüvely bemenetelénél található idegvégződések a legaktívabbak, illetve legérzékenyebbek, így ha ezt a területet ingerlik, nagyobb eséllyel érkezik meg a várva várt Ó. 

Ezen kívül meg kell jegyezni azt is, ahogy nincs két egyforma pénisz, nincs két egyforma vagina sem. Ami az egyik nőnek túl keskeny lehet, a másik nőnek már lehetséges, hogy túl vastag. Mindenkinek meg kell találnia azt a partnert, aki legjobban passzol hozzá ilyen téren (is).

Egy normális kapcsolatban, ahol működik a kémia, és a szerelem is adott, általában nem téma a férfiasság mérete, milyensége. Ha a pár figyelmet fordít az előjáték hosszára és minőségére, akkor a nőnek nem fog számítani, hogy a férfi milyen méretekkel rendelkezik. Felesleges tehát, hogy a férfiak a méretbeli problémákon törjék a fejüket. 

 

 

Amikor túl nagy…

 

Az átlagon felüli méretek a férfiak nagy részét önbizalommal tölti el. Azonban a nagy szerszám nem jelenti automatikusan az átlagon felüli szexet! 

Sok nagy karddal rendelkező úr gondolja úgy, hogyha a műszer patent, akkor már nem lehet rossz az együttlét. Épp ezért hajlamosak beleesni abba a hibába, hogy kevesebb figyelmet fordítanak a hölgyek örömére. Hiszen minek törnék magukat ennél jobban? Mondanunk sem kell, hogy ez nem a legjobb taktika...

A nagy szerszám nagy felelősséggel jár. Ha a tulajdonos nem tudja megfelelően használni, az fájdalmat okozhat a nőnek, ráadásul a szeretkezés sem lesz élvezetes. A gyakran történő, fájdalmas behatolás később akár egészségügyi problémákhoz is vezethet. Szóval csak óvatosan!

Ebben az esetben érdemes nagyon finoman és óvatosan közelíteni a hölgy felé. Bizonyos pózok egyszerűen felejtősek. Ezek közé tartozik a lovagló póz, a kutyapóz, illetve az anális szex is. Minél hosszabbra nyújtjátok az előjátékot, annál kisebb az esélye, hogy fájdalmat okozol a partnernek. 

 

Amikor túl kicsi…

 

Azoknál a férfiaknál, akiknél a péniszméret az átlag alatt van, gyakran alakul ki önértékelési zavar. Úgy gondolhatják, ezekkel a méretekkel nem kelhetnek versenyre másokkal, ráadásul nem fogják tudni kielégíteni a hölgyeket nem. Emiatt nem ritka, hogy félnek közeledni a gyengébbik nem felé. 

Szerencsére a legtöbb nő úgy tartja, hogy a technika ezerszer fontosabb, mint a szerszám mérete. Ha odafigyelsz az előjátékra, a nőre, arra, hogy neki is jó legyen, akkor már nem lőhetsz mellé. 

A nagy pénisz esetén tiltott pózok nálatok simán bejöhetnek, érdemes próbát tenni!

Ezen kívül különböző szexi játékszerekkel még tovább fokozhatjátok az élményt, kísérlezettétek ki, hogy melyik a kedvencetek!