A másik szájjal történő kényeztetése sokak számára zavarbaejtő, erkölcstelen, furcsa cselekedetnek tűnik. Pedig az orális szexben semmi szégyenletes sincs. Egyszerűen csak az élvezetről szól, akár az előjáték részeként, akár a konkrét együttlét helyett. Néhány egyszerű tipp segítségével pedig még örömtelibbé teheted partnered számára! Nézzük ezeket!

 

Miért olyan jó?

 

Aki már próbálta, annak nem kell bemutatni. A kézzel való kényeztetéshez képest teljesen más élményt nyújt. Az ajkak, nyelvek teljesen más lehetőséget kínálnak az örömszerzésre, miért is ne vetnénk be őket? 

Van, aki az előjáték részeként tartja számon, míg mások nem bánják, ha az este csúcspontja az orális szex. Van, aki csak adni szeret, másoknál oda-vissza működik a dolog. Történhet egyszerre is, tényleg csak a képzelet szab határt!

A férfiak általában bátrabban állnak a nők ilyen formában történő kielégítéséhez. A hölgyeknek gyakran több időre, nagyobb fokú bizalomra van szüksége ahhoz, hogy önfeledten tudják élvezni az érzéki pillanatokat. Viszont ha sikerül teljesen ellazulniuk, akkor nem marad el a jól megérdemelt Ó! 

 

 

Nyelvlecke férfiaknak

 

A hölgyek számára nehézséget okozhat, hogy átadják magukat az örömteli pillanatoknak. 

Ennek oka valószínűleg abban rejlik, hogy korábban az ágyban a férfi elvárásainak kellett megfelelni. Az orális szex közben viszont a nő élvezete kerül a porondra. Ez pedig feszengést válthat ki belőlük. 

Mivel a hölgyeknek több idő kellhet az orgazmus eléréséhez, ezért sokan attól tartanak, hogy a férfiak megunják, elfáradnak. Ez persze egy ördögi kör, minél jobban rágörcsöl valaki, annál tovább tarthat a dolog, ami pedig még több szorongást szül. A férfiak azonban kiküszöbölhetik ezt a problémát, ha éreztetik partnerükkel, hogy szívesen csinálják, és nem a kielégülés hajszolása a tét. 

A csikló óvatos ingerlése kulcs az orgazmushoz. Férfiak, ne féljetek rákérdezni arra, hogy jó a hölgyeknek! Emellett persze kézzel is kényeztethetitek a melleket, a hüvelyt, a popsi környékét- ez még nagyobb élvezethez vezethet. 

 

 

Útmutató hölgyeknek

 

Bár a férfiak sokkal könnyebben izgalomba jönnek, és a vizuális hatástól könnyebben eljutnak a csúcsra, ez nem azt jelenti, hogy nincs néhány olyan trükk, amivel fokozni lehetne a gyönyört!

A pénisz ugyanannyira érzékeny testrészt, mint a csikló, épp ezért nem biztos, hogy jó ötlet egyből a dolog közepébe csapni. A lassú, finom mozdulatoktól lehet haladni az erőteljesebb, gyorsabb mozgás felé. A tempót később lehet váltogatni is, néha kicsit visszavenni, aztán újra rákapcsolni. Ha még nagyobb élvezetet szeretnél okozni partnerednek, akkor a nagy Ó előtt vegyél vissza kicsit- ezzel késlelteted a kielégülést, amelynek a vége egy még nagyobb tűzijáték lesz!

Bár a férfi nemi szerv legérzékenyebb pontja egyértelműen a makk, nem kell leragadni ennél az egy résznél. A pénisz környéke, a herék nyalogatása még tovább tudja fokozni a hangulatot. A kezedet is bevetheted ám a buliba! 

 

Fontos apróságok

 

  • A higiénia kulcsfontosságú kérdés. A kellemetlen szagok elkerülése érdekében érdemes a zuhanyzás utáni pillanatokat választani a szex ezen formájához. 
  • Aranyszabály az orális szexben: a fogakat ne vesd be! Szexinek tűnhetnek az apró harapások, de csak addig, amíg a partnered fel nem kiált fájdalmában. Ez a terület extrém érzékeny mindkét félnél, ezért csak óvatosan!
  • Sokat számít a szenvedély. Ismerheted az összes praktikát, ha kényszerből vágsz neki, és te nem élvezed, akkor a partnered is érzékelni fogja, hogy gond van. Ilyenkor napoljátok el a programot, vagy válasszatok más módot az örömszerzésre!
  • Általános vélekedés, hogy egy úrihölgy lenyeli. Nos, ez egyáltalán nem kötelező! Ha számodra ez nem jár kellemetlenséggel, akkor mehet a menet, de ha kínosan érzed magad tőle, vagy egyenesen undorodsz ettől, akkor jelezheted a partnernek, hogy másfele irányítsa a dolgokat. 
  • Előfordulhat, hogy bármennyire is szeretnétek, az egyikőtök egyszerűen nem élvezi. Ne erőltessétek azt, ami nem megy! Ezerféle más módon szerezhettek örömet egymásnak, válasszatok ezek közül.