Ezek egyike az anális szex. Tévhit, hogy csak a homoszexuális férfiak gyakorolják! Sok heteroszexuális pár választja a együttlét ezen módját, hogy feldobják a szexuális életüket. Bár sok örömteli pillanatot okozhat, kezdőként nem érdemes egyből belecsapni a lecsóba! Néhány tippet érdemes megfogadni, mielőtt belevágtok, hogy biztonságos és fájdalommentes élmény legyen mindkettőtök számára. 

 

 

Beszélgessetek!

 

Ha megfogalmazódik benned, hogy szeretnéd kipróbálni az anális szexet, akkor semmiképp sem együttlét közben, egy hirtelen mozdulattal “válts sávot”. Nem biztos, hogy partnered értékelni fogja, ha váratlanul letámadod. 

Először is nyugodt körülmények közt dobd fel a témát! Lehetséges, hogy elsőre egyáltalán nem lesz neki szimpatikus az ötlet. Ilyenkor ne erőltesd! Ha csak a kedvedért megy bele, akkor senki számára sem lesz túl jó élmény. 

Hagyj neki egy kis időt! Előfordulhat, hogy nem idegenkedik teljesen az ötlettől, de elsőre mégsem akar nekiállni a kísérletezésnek. Később viszont lehetséges, hogy mégis kedvet kap hozzá. 

Ha teljes mértékben elutasítja a szex ezen formáját, és ez az idő múlásával sem változik, akkor pedig fogadd el! Nem mindenki találja izgatónak az anális szexet, sőt, egyes emberek számára totálisan taszító. Ez ez esetben nem tehetsz mást, minthogy elfogadod. 

Előkészületek

 

Ha mindketten kedvet éreztek az anális szex kipróbálásához, akkor se rohanjatok ajtóstul a házba. Ez a testrész nagyon érzékeny, így ha nem megfelelően közelítesz hozzá, akkor előfordulhat, hogy fájdalmat okozol a másiknak. Épp ezért előtte szükség van egy kis gyakorlásra!

Első lépésként óvatosan, kézzel simogasd ezt a területet. Látni fogjátok, hogy mennyire indít be titeket ez az egész. Lehetséges, hogy ez sem fog élvezetet okozni, vagy hogy ennyi is elég lesz a kielégüléshez, és nem kell konkrétan anális szexelnetek. 

Ezt követően ujjal izgadhatod ezt a területet. Vigyázz, hogy nagyon lassan és óvatosan végezd!

Ha a következő szintre lépnétek, szerezzetek be egy játékszert! Ez már eléggé hasonlít a hímvesszőhöz, így lehetőséget ad arra, hogy kitapasztaljátok, mennyire élvezetes a nő számára. 

Ha ezeket a pontokat kipróbáltátok, akkor pedig jöhet az éles bevetés. 

 

A higiéniáról…

 

A hüvelyi behatolással ellentétben az anális szex sokkal komolyabb higiéniai előkészületeket igényel, és ez nem véletlen. A végbél környéke hemzseg a baktériumoktól, és ha nincs megfelelően tisztítva közösülés előtt, akkor a kellemes éjszaka során bizony egy-egy csúnya fertőzéssel is “megajándékozhatjátok” a másikat. 

Bár sokan próbálkoznak ilyenkor a beöntéssel, ha nem megfelelően csináljuk, akkor sokkal többet árthatunk magunknak, mint amennyit használ! Előtte mindenképp ajánlott ellátogatni a mosdóba, majd ezt követően alaposan, szappanos vízzel megmosni ezt a területet. Ez már bőven elég. 

Figyeljetek arra, hogy az együttlét során ne váltogassátok a hüvelyi és az anális behatolást! Előröl mehet hátulra, de fordítva ne csináljátok, mert számos baktériumot átvihettek a hüvelybe, ami szintén fertőzésekhez vezethet. 

Óvszer nélkül ne vágjatok bele az anális szexbe! A végbélnyilásban olyan baktériumok találhatóak, amelyek húgyúti megbetegedéseket okozhatnak a férfiak számára. Ez pedig hosszú időre elveheti a kedveteket a kísérletezéstől.

 

 

Sikosítás

 

A hüvellyel ellentétben a popsi nem tud benedvesedni, így a behatolás nehezebb és fájdalmasabb lehet. Ezt a problémát egy megfelelő síkosítóval ki lehet küszöbölni. Ne sajnáljátok, inkább használjatok kicsit többet, minthogy kidörzsöljétek ezt az amúgy is érzékeny területet. 

Arra figyelj, hogy lehetőleg vizes bázisú síkosítót használjatok, ugyanis ezek kompatibilisek az óvszerekkel. 

 

Ha nem volt jó…

 

Ha kipróbáljátok, de nem volt túl “wow”, akkor érdemes végigvenni, hogy mindent jól csináltatok-e. Elég időt szántatok az előjátékra? Kellően óvatosan történt meg a behatolás? Betartottatok minden fontos szabályt? Ha nem, akkor próbálkozzatok újra, de nagyobb odafigyellésel! 

Persze megtörténhet, hogy minden tipp betartása ellenére sem volt jó élmény az anális szex. Ne búslakodjatok! Lehetséges, hogy egyszerűen nem nektek való a szex ezen formája. Ilyenkor ne erőltessétek, mert nem fog kellemes élményt okozni nektek. Ezer más módja van, hogy feldobjátok a szexuális életeteket, próbáljatok ki mást!