Régen a szex inkább az urak élvezetéről szólt, a nők feladata pedig az volt, hogy kiszolgálják ezeket az igényeket. Szerencsére az elmúlt évszázadok során rengeteget változott a nők helyzete, ezért ma már ők is önfeledten élvezhetik a minőségi, szenvedélyes együttléteket. A nagy Ó-hoz vezető út azonban nem mindig olyan sima. Vannak olyan dolgok, amiktől kifejezetten a falra másznak. Nézzük, melyek ezek!

 

 

A leggyakoribb hiba

 

A férfiak nagy része általában nem szeret az előjátékkal vacakolni. Nem is csoda, hiszen ők már a női test látványától is izgalomba jönnek, így szinte azonnal készen állnak a bevetésre. A nőknek viszont szükségük van egy kis bemelegítésre, mielőtt rátérnénk a lényegre. Ennek ellenére sok pasi rendszeresen átugorja az előjátékot. Ez nem csak az ember kedvét veheti el a lepedőakrobatikától, de kifejezetten fájdalmas is lehet, ha idő előtt történik meg a behatolás. Urak, ezt a lépést sosem érdemes kihagyni! Nem kell órákig húzni, de egy kis simogatás, csók, esetleg masszírozás még nem a világvége. Ráadásul nektek is sokkal élvezetesebb lesz a szeretkezés, ha a nő is teljesen rá van kattanva!

 

Áucs

 

A csikló épp annyira érzékeny, mint a makk. Ennek ellenére jónéhány férfi nem tudja, hogy milyen erősséggel illik közeledni a nők ezen testrészéhez. Az eredmény: fájdalom élvezet helyett! Ez különösen igaz akkor, amikor a nő már átélte az orgazmust, a férfiak azonban tovább simogatják ezt a területet. Ez minden, csak nem szexi! Jó dolog, ha szeretnéd, hogy a nő még egyszer átélje a gyönyört, de a kettő között hagyj neki egy kis szünetet, és ezt követően is csak nagyon finoman közelíts. A sóhajokból (vagy annak hiányából) sejteni lehet, hogy sikerült megtalálni a kellő fokozatot. 

 

Most akkor mi?

 

Sok férfi beleesik abba a hibába, hogy pornósztárokat megszégyenítő szexet szeretne prezentálni az ágyban. A nyakatekert pózokkal viszont több probléma is van. Egyrészt nincs semmi szexi abban, ha ide-oda kell pakolgatni a különböző testrészeket. Másrészt, ha korábban nem próbáltátok, akár rosszul is elsülhetnek! Simán előfordulhat, hogy megcsúszik a lábatok, nem tudjátok tovább tartani magatokat (vagy a férfi a nőt), emiatt pedig akár balesetbe is fulladhat az éjszaka. Nem kell ragaszkodni a misszionárius pózhoz, néha valóban jó újdonságokat kipróbálni, de egy nőnek nem akkor lesz jó, ha a szex felér egy kemény edzéssel. 

 

A legérzékenyebb pont

 

A férfiak számára a lehető legkellemetlenebb és legkínosabb téma: mennyi ideig kell tartania? Sajnos talán ez az a tényező, amit a legnehezebb irányítani. Ha túl rövid ideig tart a dolog, akkor nem biztos, hogy a nő számára élvezhető lesz a szeretkezés, ha viszont túl sokáig, akkor az egy idő után fárasztóvá, vagy akár fájdalmassá is válhat. Nagyon sok gyakorlást és türelmet igényel mindkét fél részéről az, hogy megtalálják a szex ideális hosszát. 

 

A monotonitás unalmas

 

Együtt vagytok már egy ideje, sikerült megtalálni a legjobb pózt, és belőni, hogy mennyi ideig tartson a móka? Szuper, akkor valószínűleg most mindketten elégedettek vagytok a szexuális életetekkel! Vagy mégsem? 

Könnyű beleesni abba a hiába, hogyha egyszer megtaláltátok a jó technikát, akkor unalomig ismételgetitek. Hiszen minek kísérletezzetek, ha már megvan? 

Egyrészt, folyamatosan változik az, hogy mit élveztek. Lehet, hogy egyik nap még utáltátok a lovaglópózt, néhány hónap elteltével viszont csak így akarjátok csinálni. Másrészt, ha megtaláltátok A PÓZT, akkor azt tartogassátok azokra a helyzetekre, amikor biztosra akartok menni! Máskor pedig jöhetnek az új ötletek. Így fenntarthatjátok a lángot. 

Hagyd irányítani!

 

Férfiként nem mindig neked kell lenni a domináns félnek. Bár a hölgyek imádják, ha egy férfi magabiztos az ágyban, és tudja, hogy mit akar, nem szeretik, ha mindig ők az alárendelt felek. Szeretik, ha néha ők irányíthatnak, ha szinte az őrületbe kergethetik a férfit. Hagyd, hogy időnként ő diktálja a tempót, te pedig ilyenkor csak dőlj hátra, és élvezd a műsort!