Mindegy, csak szex legyen, gondolhatnánk. Nem vitás, az erősebbik nem tagjai kétségkívül rajonganak az ágyban töltött pillanatokért. Ez azonban nem egyenlő azzal, hogy minden egyes alkalmat 10 pontosra értékelnek! Bizony nekik is megvannak az elképzeléseik arról, hogy milyen a jó együttlét, és vannak olyan dolgok, amelyek az ő kedvüket is elvehetik a kósza pásztoróráktól. Nézzük, hogy melyek ezek!

 

 

Fadarab-effektus

 

Sok nő beleesik abba a hibába, hogy csak hátradől, és hagyja, hogy a pasi tegye a dolgát. Bár izgatónak gondolják, hogy azt tehetnek velük, amit csak akarnak, igazából nagyon hervasztó tud lenni. Ezzel a viselkedéssel azt sugallják, hogy igazából semmi kedvük az együttléthez, csupán kötelességből mennek bele. Ezt pedig egyik férfi sem szereti! Attól, hogy hagyod a férfit irányítani, még nem kell úgy feküdni ott, mint egy élettelen fadarab. Csókolgasd, simogasd kedvesedet, mozgasd a csipődet, légy aktív résztvevője a szeretkezésnek. 

 

Pornósztárokat megszégyenítő sikolyok

 

Nincs olyan pornófilm, ahol a nők csendben lennének szex közben. Emiatt sokan úgy gondolják, hogy a hangoskodás, sikoltozás, a trágár beszéd felizgatja a férfiakat. Bár a férfiak valóban szeretik, ha egy nő tudtukra adja, hogy élvezi az együttlétet, azt semmiképp sem csípik, ha túlesnek a ló másik oldalára, és anélkül sikoltozni kezdenének, hogy akár egy ujjal is hozzáérnének. Simán levágják, hogy mindez csak színészkedés, nem ágybeli képességüknek szól. Ez pedig szintén nagyon lehangoló tud lenni. A hangos sóhajok, nyögések jöhetnek- persze, ha tényleg élvezed, amit a másik csinál!

 

Teljes sötétség

 

A hölgyek jelentős része nem elégedett önmagával, önértékelési problémái vannak, ezért fényben nem merik megmutatni testüket a párjuknak. Bár néha izgalmas tud lenni az, ha teljes sötétségben csináljátok, a férfiaknak szüksége van a vizuális ingerekre. Ha mindig lekapcsolod a lámpát, és azonnal a takaró alá bújsz, akkor gyorsan elveheted a kedvét a szerelmeskedéstől. Lehet, hogy azt gondolod, pici a cicid, vagy épp túl nagy a popsid, de hidd el, a férfiak nem ezt fogják nézni szex közben! Ha nem tartanának vonzónak, kívánatosnak, értelemszerűen nem bújnának veled ágyba. 

 

Kísérletezés hiánya

 

Azzal nincs gond, ha megvan az összeszokott kis pózotok, amiben mindketten jól érzitek magatokat. De ez nem azt jelenti, hogy innentől kezdve csak úgy kell csinálnotok! Néha megőrjítheted a férfit azzal, ha bedobsz valamilyen új pózt, esetleg kipróbáltok egy új játékszert. 

Ha pedig bedob egy új ötletet, ne kezdj azonnal heves tiltakozásba. Természetes, hogy mindenkinek megvannak azok a dolgok, amiktől a hideg is kirázza, ezekbe nem kell belemenned. De ha van olyan, amit egy kis gondolkodási idő után kipróbálnál, akkor ne fogd vissza magad! A férfiaknak ugyanúgy szüksége van a változatosságra. 

 

 

A klasszikus hiba

 

A nőknek általában több időre és odafigyelésre van szükségük ahhoz, hogy elérjék az orgazmust, ez tiszta sor. Egy részük viszont inkább megjátsza a nagy Ó-t, minthogy őszintén beszéljen igényeiről a párjával. A legkínosabb, amikor pedig a pasi is rájön, hogy valami nem stimmel…

Félrevezetés és színészkedés helyett inkább ülj le pároddal, és beszéljétek meg a problémát! Lehetséges, hogy fogalma sincs arról, hogyan tudna neked örömet okozni, ami teljesen érhető akkor, ha nem mondod el neki! Egy őszinte beszélgetés viszont neki is a segítségére lesz, és te is jobban élvezheted az együttléteket. 

 

Amikor csak belemész

 

Mindenkinél előfordulnak olyan napok, amikor egyszerűen semmi kedve a szexhez. Fáradt, nyűgös, nehéz napja volt a munkahelyén, és inkább csak pihenne. Ezzel nincs is semmi baj, hiszen mind emberek vagyunk, nem állhatunk készen 0-24-ben. Ilyenkor ne menj bele a szeretkezésbe csak azért, mert partnerednek van hozzá kedve! Egyrészt gyorsan le fog esni neki, hogy csak miatta mentél bele, másrészt te sem fogod jól érezni magadat közben. Mondd meg neki őszintén, hogy most épp nem vágysz erre, és tegyétek át egy másik napra! Vagy ha örömet okoznál neki, akkor elégítsd ki más módon.