Új párkapcsolatoknál szinte törvényszerű, hogy nehezen tudunk elszakadni a hálószobától. Legszívesebben az egész napot ágyban töltenénk, a szeretkezéseket pedig legfeljebb egy gyors étkezés vagy mosdószünet szakíthatja félbe. Viszont ahogy telik az idő, a láng kezd alábbhagyni, előtérbe kerül a munka, a ház körüli teendők, elintéznivalók, a szex pedig lejjebb csúszik a fontossági listán. Ahhoz, hogy a hangulat később is tüzes maradjon, időről időre érdemes bevetni valamilyen újdonságot!

 

 

Új helyszín, új élmények

 

Hosszú távú párkapcsolatoknál hajlamosak vagyunk belekényelmesedni a szexbe. A párok nagy része általában a hálószobát választja az együttlét helyszínéül, ez viszont egy idő után unalmassá, egyhangúvá válhat. Pedig egy új helyszín simán felkavarhatja az állóvizet!

Ha biztonsági játékosok vagytok, akkor otthonotokban is találtok olyan helyszíneket, ahol fesztelenül tapasztalhattok meg új élményeket. A kanapé, az íróasztal, a konyhapult, a mosógép, a zuhanyzó, a fotel rengeteg izgalmas lehetőséget rejt magában, fedezzétek fel együtt! 

Ha ezeket már kipipáltátok a szex listátokból, és megvan hozzá a bátorságotok is, mozduljatok ki a lakásból! Például egy autó nem csak az utazásra alkalmas… Persze vigyázzatok arra, ha egymásnak estek, akkor takarva legyetek a külvilág szeme elől! Nincs annál kellemetlenebb, mikor valaki bekopog az ablakon, ti pedig épp egymásba vagytok gabalyodva. 

Ha pedig még ennél is bevállalósabbak vagytok, jöhetnek a még extrémebb helyszínek, park, elhagyatott vízpart...a lebukás elkerülésére azonban figyeljetek!

Nincs azzal sem baj, ha csak ágyban, párnak közt tudjátok teljesen elengedni magatokat. Ha például elmentek egy hotelszobába, akkor máris új helyszínen vagytok, de mégsem kell kényelmetlenül éreznetek magatokat.

 

Új pózokkal a nagyobb Ó-ért

 

Egy új párkapcsolat esetén a felek szívesen kísérletezgetnek az ágyban, hogy megtalálják azt a pózt, amely mindkettőjük számára ideális. Ha megvan a tökéletes póz, sokan már nem hajlandóak variálni, hiszen az már jól bevált. Pedig egy idő után az is elveszítheti a varázsát! 

Arról nem is beszélve, hogy folyamatosan változunk. Lehetséges, hogy míg egy póz a kapcsolat elején egyáltalán nem indított be, néhány hónap vagy év elteltével a kedvenceddé válik. Épp ezért soha ne hagyjátok abba a kísérletezgetést! 

Természetesen nem arra van szükség, hogy mostantól csak a káma-szutrára hagyatkozva éljétek a szexuális életeteket, és a legkitekertebb pózokkal próbálkozzatok. Előfordulhat, hogy ezek nem hozzák a várt élményt, emiatt pedig csalódottá válhattok. Haladjatok apró lépésekben! 

 

 

Beszélgessetek!

 

Persze nem a villanyszámláról, vagy arról, hogy mennyire kikészített a munkatársad napközben. Ezek is fontos témák, de a problémákat, megoldandó feladatokat hagyjátok a hálószobán kívül.

Arról viszont nyugodtan beszélgessetek, hogy ki mire vágyik, mi az, ami felizgatná, mi az, ami egyáltalán nem jön be neki. Bár a filmekben látszólag kommunikáció nélkül is tökéletesen egymásra vannak hangolódva a felek, a valóságban ez nem megy ilyen egyszerűen. A másik nem lát bele a fejünkbe, fogalma sincs róla, hogy mi az, amire épp vágyunk. Ezekből pedig számos konfliktus lehet. 

Ha például általában vadabbul csináljátok, de most épp romantikus, összebújós hangulatban vagy, kommunikáció nélkül a párod nem fogja tudni, hogy mit szeretnél. Emiatt a szokásos heves stílusban esik neked, ami nem biztos, hogy abban a helyzetben boldoggá fog tenni. Ő látni fogja rajtad, hogy valami nincs rendben. Ha ezt nem beszélitek meg, akkor mindkettőtök számára csalódás lehet az az éjszaka. Pedig egyszerűen, néhány perc alatt megoldhatjátok a problémát!

Ne félj megosztani vele azokat a dolgokat, amikről fantáziálsz, de azokat sem, amelyek egyáltalán nem indítanak be. Így sokkal elégedettebbek lehettek az együttlétekkel. 

Közös bevásárlás

 

A hétvégi bevásárlásban nincs semmi szexi. Viszont ha egy szexshopba látogattok el…

Lehetséges, hogy elsőre idegenkedtek az ötlettől. Gondolhatjátok azt, hogy tökéletesen elég a másik, nincs szükség egy szexjáték bevonására. Pedig ezek tovább fokozhatják az élményt!

Ha még mindketten tapasztalatlanok vagytok ilyen téren, akkor nem kell a legnagyobb ostort választanotok, kezdhetitek egy sokkal visszafogottabb darabbal. Ne féljetek tanácsot kérni az eladóktól, hiszen ők pontosan tudják, mi mire való. 

Ha ennél egy fokkal szégyenlősebbek vagytok, akkor pedig akár online vásárlás során is beszerezhetitek a kívánt eszközt. Kalandra fel!