Az édeshármas kipróbálása a férfiak nagy részénél a titkos szex-bakancslista oszlopos tagja, de a nők közül is sokak fantáziáját indítja be, hogy még egy embert bevonjanak az együttlétbe. Sokan mégis tartózkodnak attól, hogy a valóságban is kipróbálják, mert félnek a következményektől: hogy mégsem fog tetszeni, hogy féltékenységet okoz, hogy nem úgy sül el, ahogy tervezték...De vajon lehet ezt jól csinálni, vagy nem érdemes vele kísérletezni? 

 

 

Ilyen egy édeshármas?

 

Az édeshármas a pornófilmek közkedvelt témája. A legtöbbször úgy mutatják be ezeket az éjszakákat, hogy azok hétköznapi köntöst kapnak, így sokkal elérhetőbbnek tűnnek. A hármas szex esetén szinte alapvető dolognak számít, hogy a felek buli közben, kötetlenül esnek egymásnak, legtöbbször alkohol hatására. Az eredmény természetesen egy féktelen éjszaka lesz, amelynek végén a résztvevők elégedetten bújnak össze a kanapén. 

Természetesen a valóságban ezek közel se mennek ilyen könnyen. Rengeteg beszélgetés és szervezés előzi meg, főleg akkor, ha egy párkapcsolatban döntenek úgy, hogy bevonnának egy harmadikat. 

 

Miért olyan izgató?

 

A férfiak számára azért olyan vonzó az elképzelés, mert két gyönyörű nővel együtt úgy érezhetik, ők aztán igazán belevetették magukat az élet sűrűjébe. Arról nem is beszélve, hogy életre szóló kaland lesz számukra, amelyet a barátaik körében is előszeretettel fognak emlegetni. 

Bár elsősorban a férfiakat érdekli a szexnek ezen típusa, a nők között is vannak olyanok, akik szeretnek ezzel kísérletezgetni. Számukra azért olyan izgalmas egy ilyen együttlét, mert két férfi esetén igazán kívánatosnak és szexinek érezhetik magukat, és abszolút ők kerül a középpontba. 

Emellett az emberek többségét azért érdekli a gondolat, mert tiltott dolognak tűnik. Sokan szeretik az izgalmat, az extrémebb dolgokat, és vágynak az újdonságok kipróbálására. 

 

Miért van szükség harmadikra? 

 

Sokan egy hosszú távú párkapcsolatban döntenek úgy, hogy szeretnének bevonni még valakit a szexbe. Ennek többféle oka is lehet. Egyszerűen szeretnének kipróbálni valami újat, amivel felpezsdíthetik az együttlétet. Mások azért döntenek így, mert szeretnek kísérlezetni az ágyban, és mindketten megélnék a egy titkos fantáziájukat. 

Sajnos néha az is előfordul, hogy a kapcsolatban élők a másik kedve miatt bocsátkoznak bele egy ilyen kalandba. Ezzel viszont az a probléma, hogy nagy a csalódás esélye. 

 

 

Belevágnál? Ezeket vedd figyelembe

 

Ha párkapcsolatban élsz, és érdekel a hármas szex gondolata, akkor több lehetőséged is van. Elsőként érdemes átgondolnod, hogy valóban szeretnéd kipróbálni, vagy megmaradnál a fantázia szintjén. Gyakran azt gondoljuk, hogy benne lennénk, de a valóságban, ha ilyen helyzet adódna, már nem biztos, hogy tetszene ez az egész. 

Ha úgy gondolod, hogy mindenképp ki is próbálnád, akkor be kell avatnod párodat. Készülj fel arra, hogy első körben nem fog tetszeni neki ez az egész. Hiszen ilyenkor érezheti azt, hogy kevés az ágyban, nem vagy elégedett a szexuális életetekkel, emiatt vonnál be egy harmadik félt. 

Ha ezt sikerült tisztáznotok, akkor is előfordulhat, hogy nemet mond. Ne erőltesd rá, ne próbáld meggyőzni, és legfőképp ne próbáld ezzel zsarolni! Ha esetleg sikerül is rávenned, nagy az esély arra, hogy csak a te kedvedért fog belevágni, neki pedig nem fűlik hozzá a foga. Ez pedig tönkreteheti még a legkiegyensúlyozottabb kapcsolatot is. 

Ha pedig igent mondana? Akkor próbáljátok ki! Persze semmiképp se vessétek bele magatokat meggondolatlanul, ugyanis ekkor megvan az esélye, hogy sérültök, amelyre akár rámehet a kapcsolatotok. 

 

Ezeket beszéljétek át

 

Ha édeshármast terveztek, minden részletet át kell beszélnetek: 

  • Ki legyen a harmadik? Ismerős, vagy ismeretlen? Nő, vagy férfi? Hány éves? Hogy nézzen ki? Biszexuális legyen vagy sem? 
  • Mi az, ami belefér a kapcsolatba? Csak csók, és simogatás? Vagy akár konkrét szex? Mindkét félnek szabad, vagy csak az egyiknek? 
  • Mi az, amit semmiképp se szeretnétek? Fontos tisztázni a határokat, hogy semmiképp se sérüljetek. 
  • Mi történik, ha elbizonytalanodtok? Ha zavarni kezd, hogy egy másik ember csókolgatja a szerelmedet? Ha féltékenységet éreztek?
  • Mi legyen a védekezéssel, hogyan vonhatjuk be ebbe a harmadikat is?

Ha ezeket sikerült alaposan átbeszélnetek, nincs szemernyi kétségetek sem, és valóban mindketten erre vágytok, akkor vágjatok bele!