Erre vágyik a férfi

 

Minden nő életének legnagyobb rejtélye: vajon mire vágyik egy férfi? Egy dögös, fiatal lányra, aki minden vágyát teljesíti az ágyban? Egy gondos feleségre, aki egyszerre konyhatündér, jó anyuka, és aki kézben tartja a háztartást? Egy erős nőre, aki nem fél kimondani, amit gondol? Vagy egyszerre az összesre? Netalán ezek közül egyikre sem? Nézzük!

 

 

Természetes nőre

 

Bár a nők jelentős része nem riad vissza a plasztikai műtétektől, a különböző kozmetikai kezelésektől, a mű dolgoktól, a férfiak nem ezt keresik. Lehet egy nőnek hatalmas implantátum a mellében, lehet övé a leghosszabb műszempilla, lehetnek művészeti alkotások a körmei helyén, a férfiakat ezzel nem fogja tudni lenyűgözni. Egy férfi szereti a természetességet, a valódi domborulatokat, a smink nélküli arcot, a mindenféle műviességet mellőző nőt. Vonakodva tekintenek a kirakatlányokra, hiszen pontosan tudják, hogy a cicomával saját önbizalomhiányukat szeretnék elfedni. A férfi pedig semmitől sem retten vissza jobban, mint egy önértékelési problémákkal küzdő nőtől.

 

Egy igazi nőre

 

Mai világunkban már nem divat nőnek lenni. A nők megkeményedtek, férfiassá váltak, már ők váltak a hódítókká. A férfiak viszont nem tudnak mit kezdeni az új szerepekkel. Nekik kell a vadászat izgalma, a hódítás vágya, hogy egy izgalmas nőért küzdeni kelljen. Ha viszont a nő nem hagyja magát meghódítani, akkor a férfi nem fogja magát elég férfiasnak érezni, így fejvesztve menekülni fog. 

A hódítástól eltekintve, a férfi szereti, ha védelmező szerepbe kerül. Nőként akármennyire is ügyesen csavarod be a villanykörtét, akármennyire is profin szereled meg az eldugult lefolyót, néha hagyd, hogy a férfi levegye a válladról a terheket! Így ő férfinak érezheti magát, te pedig nőnek.

 

Egy vad szeretőre

 

A férfiak számára nagyon fontos a rendszeres szex, ezen nincs mit szépíteni. Szeretik, ha egy nő az ágyban is tudja, hogy mire vágyik, ezt pedig nem fél a férfi tudtára adni. A férfiak itt is szeretnek domináns szerepben lenni, ugyanakkor vágynak arra, hogy időnként a nő vegye át az irányítást. Szeretik, ha egy nő tud spontán lenni, esetleg egy-egy új ötlettel feldobni az együttléteket. 

Fontos, hogy a szexet sosem szabad zsarolásra használni! A férfiak kiborulnak akkor, ha a szexelvonást büntetésként alkalmazza a partnerük. Ez nem azt jelenti, hogy akkor is bele kell menni az együttlétbe, ha a nő nem kívánja, hiszen mindig szabad nemet mondani, egy férfi megérti, hogy a nő sem állhat készen mindig egy szenvedélyes éjszakára. 

 

Egy társra

 

A férfiak számára fontos, hogy szerelmük ne csak a konyhában és az ágyban teljesítsen jól, és ne csak aféle dekorációs elemként szolgáljon mellettük egy társaságban. A férfiak nem szeretik, ha a nőnek nincs önálló véleménye, ha nem lehet vele komoly témákról beszélgetni. A férfiaknak ugyanúgy társra van szüksége, barátra, aki meghallgatja, aki támaszt nyújt, aki segít, ha gond van. Régi időkben úgy tartották, egy nőnek a legfőbb dolga, hogy szép legyen, ma már viszont ez önmagában nem elég. Lehet egy nő szépségkirálynő, ha nem tud megszólalni egy beszélgetés során, ha nem tud önálló gondolatokat felmutatni, a férfi gyorsan más nő után nézhet.

 

 

Egy nőre, aki rendben van önmagával

 

A férfi rajongással és szeretettel néz arra a nőre, aki ki van békülve saját magával, tisztában van saját értékeivel és hibáival, ezeket nem fél felvállalni, adott esetben javítani rajtuk. Különösen taszító, ha egy nő saját problémáit kivetíti a férfira, vagy tőle várja a megoldást. Egy hosszú távú párkapcsolathoz elengedhetetlen, hogy mindkét fél rendben legyen saját magával. Ha a nő önbizalomhiánnyal küzd, féltékenykedéssel, játszmákkal próbálja leplezni saját problémáit, könnyen találhatja egyedül magát. 

 

Gondoskodásra

 

Az erősebbik nem tagjai szeretik, ha párjuk gondoskodik róluk. Nem véletlen szól úgy a mondás, hogy a “férfiak szívéhez a gyomrukon keresztül vezet az út”. Vonzó számukra, ha egy nő képes megállni a helyét a konyhában, rutinosan tudja vezetni a háztartást, és a gyermeknevelés terén is állja a sarat. Ez nem azt jelenti, hogy házi szolgát keresnek maguknak, hiszen egy normális férfi törekszik arra, hogy ő is kivegye a részét a házimunkából.