Az emlékezetes csók titka

 

Csókolózni mindenki tud. Na de jól csókolni már jóval kevesebben...Az első csókok egy új partnerrel meghatározóak. Ha jól sikerül, ha rosszul, befolyásolhatja a kapcsolat későbbi kimenetelét. Ha megismertél valakit, akit szeretnél lenyűgözni csóktudásoddal, de fogalmad sincs, hogy mitől is lesz tökéletes egy csók, akkor ez a cikk Neked szól!

 

 

0. lépés Higiénia

 

A rossz lehelet képes tönkrevágni a legjobban induló csókcsatákat is. Nem arról van szó, hogy a randira vidd magaddal a fogkefédet a fogkrémed társaságában, vagy hogy ötpercenként szájvízzel kell öblögetni, de ha például vacsorázni mentek, akkor ne a legfokhagymásabb ételt kérd ki! Evés után látogass el a mosdóba, és halászd ki az esetleges oda nem illő ételmaradékokat a fogaid közül, ugyanis ezek is elég lehangolóak lehetnek. Csók előtt nyugodtan dobj be egy rágót is (amit közvetlenül a csók előtt aztán ne felejts el kivenni a szádból- nem sok gusztustalanabb dolog van, mint csók közben beleakadni a másik rágójába). Így máris nagyobb eséllyel indulsz a legemlékezetesebb csók címért!

 

1.Helyszín

 

Ha szeretnéd romantikussá tenni az első csókot, akkor bizony oda kell figyelned arra, milyen helyen is vagytok. Lehetőleg ne egy zsúfolt táncparkett közepét, egy forgalmas kereszteződést, vagy egy bárpultot válassz a csók helyszínéül! Egyrészt nagy esély van rá, hogy másokat is akadályoztok a közlekedésben, így véletlenül is meglökhetnek titeket, az összekoccanó fogak pedig inkább fájdalmasak, mintsem csábítóak. Az első csókotok csak rátok tartozik nem kell hozzá nagyközönség! Inkább válassz egy eldugott helyet, ahol kettesben lehettek! Így másokat sem hoztok kellemetlen helyzetbe a turbékolásotokkal.

 

2. A jó időzítés

 

Talán ez az egyik legnehezebb pont, hiszen lehet, hogy neked jónak tűnik az időzítés, a másik viszont épp elmélyülten gondolkodik valamin. Nehéz megmondani, hogy mikor is ideális az első csók, viszont általános szabályokat érdemes betartani.

Például ne akkorra időzítsd a csókot, mikor épp egy vicces sztori közepén vagytok, hiszen könnyen nevetésbe torkollhat a próbálkozás, ami utána kellemetlen perceket okozhat. Ne is akkor próbálkozz vele, amikor kínos csend állt be a randevún, hidd el, egy csók nem fogja feldobni a hangulatot. A másik mosolyából, pillantásából viszont könnyedén kiolvashatod, hogy mikor érkezett el a tökéletes pillanat. Ha várakozóan néz rád, esetleg az ajkaidat nézi, akkor elérkezett a Te időd!

 

 

3. Megcsókolhatlak?

 

Az egyik leglehangolóbb dolog, amikor valaki engedélyt kér, hogy megcsókolhasson. Ezzel kicsit megtöri a varázst, innentől pedig nagyon jó csóktechnikával kell rendelkezni ahhoz, hogy még egy esélyt kapjon. A másik viselkedéséből, pillantásából pontosan látni lehet, hogy szeretné, hogy megcsókold, avagy sem. Nem kell ezt külön megkérdezni. Ha bizonytalan vagy, akkor próbálkozz egy sima arcra puszival! Ha elhúzódik, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem most érkezett el az első csók ideje, ha viszont örömmel fogadja, érdemes lehet csókra váltani!

 

4. Mértékkel

 

Az első csókba nem kell beleadni apait-anyait. Még felesleges elővenni a legvadabb nyelvtechnikáidat, hiszen még csak ismerkedtek egymással. Maradjon későbbre is meglepetés! Ráadásul ha egyből hevesen letámadod, azt gondolhatja a másik, hogy csak az ágyadba akarod cipelni, ami szintén nem jó pont. 

Ugyanakkor a ló túloldalára sem szabad átesni. Ha csak egy óvatos, szűzies csókot lehelsz a másik ajkaira, könnyedén gondolhatja azt, hogy hiányzik belőled a szenvedély, és hogy a szex sem lehet olyan forró veled…

A lényeg: arany középút!

 

5. Élvezd- de ne túl sokáig!

 

Ennyi tervezgetés után pedig jöhet a jól megérdemelt jutalom- avagy végre itt az idő, hogy megcsókold! Ilyenkor már nincs más hátra, minthogy élvezd a pillanatot, és átadd magad a csóknak. Egy apróság viszont még van! Akármennyire is jó a csókcsata, nem kell egyből, első alkalommal a végtelenségig húzni! Inkább legyen rövid, de emlékezetes, mint hosszú és unalmas. 

 

+1 Következő kör?

 

A másik szemében, mosolyából kiolvashatod, hogy tetszett-e neki az első csókotok. Ha ragyog az arca, abból tudhatod, hogy nyert ügyed van. Ilyenkor pedig jöhet még egy kör!