Téli randiprogramok

 

Életed randiját szervezed, de van egy kis probléma: mégis, hova vidd randizni azt a helyes srácot/csinos csajt? Természetes, hogy a tél beköszöntével, a lakásba szorulva nehezebb izgalmas programokat kitalálni. A mozi snassz, a vacsora unalmassá válhat, első randin áthívni magadhoz pedig elég meredek húzás...Így pedig előfordulhat, hogy már nincs is sok kedved ismerkedni. Pedig ez ne vegye el a kedved a randizástól! Télen is rengeteg szuper program közül válogathattok. De melyek a legjobb téli randihelyszínek? Nézzük!

 

 

Kihagyhatatlan: a korcsolyapálya

 

Télen szinte kötelező ellátogatni egy király koripályára. Akkor miért is ne szerelmed társaságában tennéd?  December elejétől január végéig a korcsolyapályák tárt karokkal várják a korcsolyázni vágyókat. A legtöbb helyen korcsolya bérlésére is van lehetőség, így az sem lehet kifogás, ha nincs a tulajdonodban egy sem. Ezen kívül akkor sincs semmi probléma, ha még sosem próbáltad- még nagyobb élmény lesz a kiszemelttel együtt! Ha ő már profi, akkor nyugodtan megkérheted, hogy tanítson trükköket, vagy fogja a kezed, hogy ne ess el. Így máris közelebb kerülhettek egymáshoz. A nevetés pedig garantált! Ha pedig elfáradtatok, a legtöbb helyen forró teával és egy kis harapnivalóval koronázhatjátok meg az estét. 

Tipp profi randizóknak: napnyugta után, a gyönyörűen kivilágított pálya még hangulatosabb!

 

Andalgás az adventi vásárban

 

Forralt bor, kürtöskalács, hamisítatlan karácsonyi feeling- az adventi vásároknál jobban semmi sem hangol rá jobban a közelgő ünnepekre! Vagyis de, akkor, ha egy vonzó idegennel fedezed fel a téli kavalkádot! Finomabbnál finomabb ételeket kóstolhattok, körbejárhatjátok a standokat, és remek programok közül válogathattok. Ha első randira készültök, akkor is szuper választás, hiszen mindig lesz miről beszélni, garantált, hogy nem lesz kínos csend, és unatkozni sem fogtok. Ha pedig hűvösre fordul az idő, akkor összebújva sétálgathattok a karácsonyi fények között. Ha pedig szerencsétek van, akkor az első hópihék még romantikusabbá teszik az estét!

 

Egy kis forróságra vágytok? Irány egy gyógyfürdő!

 

Ha túl zord az időjárás a kinti találkozókhoz, akkor sem kell ragaszkodnod a hagyományos randiprogramokhoz. Partnered is biztosan örülni fog, ha ezeknél extrább találkákat találsz ki!

Télen például nincs is jobb, mint egy forró gyógyfürdő felé venni az irányt. Nem csak, hogy kellemesebb lesz a meleg vízben ücsörögve ismerkedni, de szintén számos lehetőségetek van a szórakozásra, így az unalomtól sem kell félnetek. A fővárosban rengeteg híres gyógyfürdő közül válogathattok, de vidéken is biztosan találtok fedett uszodákat. Első randira nem feltétlenül ajánljuk, hiszen nem biztos, hogy a másik azonnal le akarná dobni a textilt. Viszont harmadik-negyedik alkalommal már simán beleférhet! De akkor is jó program lehet, ha már hosszabb ideje együtt vagytok, és új közös élményekre vágytok szerelmeddel.

 

Forró csokizó

 

Egy finom forró csoki még a legfagyosabb szíveket is felolvasztja! Ha megelőzi egy hosszú séta, még jobban fog esni beülni egy kicsit felmelegedni. Szintén remek lehetőség az ismerkedésre, hiszen ki ne szeretne hosszan beszélgetni egy pohár finom ital társaságában? Ráadásul a legtöbb forró csokis helyen könnyen el lehet bújni a kíváncsi tekintetek elől egy félreeső sarokban… Így aztán tényleg senki nem fog zavarni titeket, és csak egymásra koncentrálhattok! 

 

 

Biliárd, darts, bowling

 

Ha sportosabb típusok vagytok, de nem szeretnétek fagyoskodni, akkor sem kell lazsálós randikat szerveznetek. Ennél sokkal jobb beltéri mókák is vannak! A biliárd, a darts vagy a bowling aktív programok, amelyek egyszerre viccesek és emlékezetesek lehetnek! Első randira is simán választhatjátok ezeket. Tesztelheted a partnered, hogy mennyire versengő típus, hogyan viseli a vereséget, vagy épp mennyire tudtok szívből kacagni egymás bénázásán. Harapnivalóból és innivalóból ezeken a helyeken szintén nincs hiány, így étlen-szomjan maradni sem fogtok. 

 

Ha esik a hó…

 

Váljatok ismét gyerekké egy délután erejéig, és élvezzétek a hóesést! Kapjatok elő egy szánkót, építsetek hóembert, vagy nyomjatok egy hógolyó-csatát! Visszaidézhetitek kedvenc gyermekkori emlékeiteket, így jobban megismerheted szerelmedet, és csodás emlékekkel gazdagodhattok.