Nyáron mindenki megszabadul a felesleges textiltől, így örülhetünk az előbukkanó csinos dekoltázsoknak, hosszú comboknak, vagy épp férfias, izmos muszkliknak. Ha Párod is ilyen adottságokkal rendelkezik, akkor ebben az időszakban már Te is biztos elgondolkodtál azon, hogy nem akarsz várni, amíg hazaértek, hanem már legszívesebben szabadtéren letepernéd...És mi is lehetne kiválóbb helyszín a kánikulában, mint a vízpart, ahol a hullámok kellemesen hűtenek közben Titeket? Bár elsőre hatalmas bulinak tűnik, mi mégis óva intünk benneteket, mivel a vízben való együttlét számos veszélyt rejt magában!

 

 

1. A para megöli a romantikát

 

Ha már feldobtad a labdát a másiknak, és ő azonnal rábólintott, biztos, hogy mosolyod a bokádig ér, és alig várod, hogy sor kerüljön a légyottra. Viszont le kell, hogy törjük lelkesedésedet, ez még korántsem jelenti azt, hogy felejthetetlen éjszakában lesz részetek! Akármennyire precízen megtervezed az estét, és akármilyen eldugott is az a nádas, vagy placc a sziklák mögött, mégis előfordulhat, hogy párodból (vagy épp akár belőled) az utolsó pillanatban előtör a pánik. Hiszen mi van, ha valaki meglát, vagy épp figyelnek, esetleg valahol vesz egy kamera… És már vége is a felszabadult, idilli pásztorórának. Egy lakásban vagy zárt térben nem kell attól tartanotok, hogy bárki észrevesz Titeket (ideális esetben).

 

2. A kényelmetlenség sem túl szexi

 

Bár a filmekben látszólag nincs is könnyebb, mint belegabalyodni egymásba a habokban, a valóságban sokszor igen kényelmetlen. Gondolj bele, ha például tengerparton vagytok, akkor könnyen azon kaphatjátok magatokat, hogy a szemetek-szátok telement sós vízzel; vagy épp egy nagy hullám elsodor egymástól benneteket, esetleg felbukkan egy medúza vagy más vízi élőlény. Édesvíz mellett sem jobb a helyzet, ugyanis ott számolhattok azzal, hogy a szúnyogok is fel akarnak falni Titeket. Annál pedig nincs hangulatrombolóbb, mint szeretkezés közben a bogarakat hajkurászni és vadul vakarózni!

 

3. Áucs, áucs!

 

Jogosan gondolkodsz el azon, hogy mi is lehetne fájdalmas egy együttlétben? Nos, a víznek van egy nagyon kellemetlen hatása, mégpedig, hogy szárítja a bőrt...Így a jóleső simogatások és élvezetes szex helyett előfordulhat, hogy a fájdalom tönkreteszi az egész akciót. A víz mellett pedig még ott az a töménytelen mennyiségű homok, amely könnyedén végigkaristolhatja a bőrt, de persze az sem túl kellemes érzés, ha kavicsok állnak bele az ember hátába...Őszintén, megéri a fájdalmat?

 

 

4. Fokozott fertőzésveszély

 

Bár elsőre azt gondolnánk, hogy a víznél semmi sem higiénikusabb (hiszen mégiscsak ebben fürdünk), a valóságban bizony nagyon is sok károd származhat abból, ha a víz melletti együttlétet választod a kényelmes ágyikó helyett. Az édesvízben rengeteg baktérium él, melyek nagyon csúnya bakteriális fertőzéseket okozhatnak, ezzel pedig hosszabb időre elvehetik kedveteket az ágytornától. Ilyenkor érdemes megfontolni, hogy egyetlen, vízben töltött (és lehet, hogy nem is annyira emlékezetes) alkalom megéri-e azt, hogy utána hetekig el legyetek tiltva a dologtól?

 

5. Sok helyen tiltott

 

A szabadtéri szexet épp a lebukásveszély teszi olyan izgalmassá. De ha véletlen tényleg észrevesznek Titeket, akkor már nem lesz olyan vidám a helyzet...Sok országban büntetetik  a nyílt tereken, vízpartokon való szeretkezést. Ez főleg akkor fontos, ha külföldön jártok- néhány helyen olyan szigorú büntetés jár érte, hogy biztosan kétszer is meggondoljátok, hogy megéri-e!

 

Ha semmiképp sem akartok lemondani róla…

 

  • Mi lenne, ha inkább a kádban csinálnátok? Így egyrészt az új élmény is meglesz, másrészt pedig nem kell félnetek a kellemetlen következményektől!
  • Legyetek körültekintőek! Ha sekély vízben, a puha homokon vágtok bele az akcióba, kisebb az esélye, hogy megsérültök. Azért arra ilyenkor is figyeljetek, hogy a homok ne kerüljön a nemi szervek környékére- ultra fájdalmas lesz!
  • Ne most tervezzetek órák hosszát tartó, vad szexcsatát, inkább egy gyors menetet ütemezzetek be, ha semmiképp nem bírtok magatokkal! Így kisebb az esélye, hogy lebuktok.
  • Síkosítsatok! Bár furcsának tűnhet, hidd el, sokkal jobb élmény lesz vele, mint nélküle. Az viszont nem mindegy, hogy milyen síkosítót választotok. A legjobb, ha szilikon alapút használtok- a víz bázisút könnyedén lemossa a víz, az olajos pedig nem túl jó a környezetre nézve.