A flört egy izgalmas játék az ismerkedés kezdeti szakaszában, viszont sokan nem tudják, hogy pontosan hogyan is kell ezt jól csinálni. Ha nem akarsz túl direkt lenni, és szavakkal kifejezni szimpátiádat, akkor is eszközök széles tárháza áll rendelkezésedre, hogy eljuttasd üzenetedet kiszemelted számára. Összegyűjtöttük Neked a legjobb módszereket, hogyan tudsz szavak nélkül flörtölni!

 

 

1. Kedves mosoly

 

Ennél egyszerűbb és természetesebb flörtölési módszer nem létezik, viszont annál sikeresebb. Ha sokat mosolyogsz a másik jelenlétében, akkor az azt jelenti, hogy jól érzed magad a társaságában. Plusz a jókedv ragadós, így akaratlanul is ráragasztod a vidámságodat. Nem szabad túlzásba esni viszont, nem kell egész randin vigyorogni, mint egy tejbetök! 

 

2. Szemkontaktus

 

Közismert, hogy “a szem a lélek tükre”, épp ezért ne félj felvenni a szemkontaktust a másikkal! Ez akkor is működik, ha esetleg buliban, az utcán vagy egy kávézóban megakad a szemed egy szimpatikus idegenen, de akkor is hatásos, ha randipartneredet szeretnéd elcsábítani. Az előbbi szituációban azt jelzi, hogy érdeklődsz a másik iránt, és szívesen vennéd a közeledését, utóbbinál pedig, hogy figyelsz rá és érdekel a mondanivalója. Ha viszont azt látod, hogy kerüli a pillantásodat, akkor lehetséges, hogy nem érdekled eléggé, vagy pedig randipartnered nem őszinte veled. Ritkább esetben az is lehetséges, hogy egyszerűen csak szégyellős. Ha mosolyog, de oldalra néz, mikor azonban elkapod a tekintetedet, magadon érzed a pillantását, akkor valószínűleg ez a helyzet!

 

3. “Véletlen” érintések

 

Egy apró, finom érintés elég beszédes a másik számára, hiszen ez azt jelenti: szeretsz a közelében lenni, és szeretnéd, ha ő is megérinte Téged. Ha például nevetés közben a karjára vagy a combjára teszed a kezed, akkor egyből venni fogja a jelet! Azért arra figyelj, hogy ne alkalmazd túl gyakran ezt a kis trükköt, mivel akkor túlságosan rámenősnek, nyomulósnak fogsz tűnni, és azt fogja hinni, hogy csak egy röpke kalandot keresel. Ha pedig úgy látod, hogy nem szívesen fogadja az érintésedet, akkor ne erőltesd a témát! Lehetséges, hogy ezt még túl korainak tartja, vagy ha nem kifejezetten randin ültök, akkor sajnos az is előfordulhat, hogy ő nem potenciális szerelmi partnerként tekint Rád.

 

 

4. Nevetés

 

A nevetés a mosoly továbbfejlesztett verziója. Egy őszinte nevetés mindkét nem számára nagyon vonzó, hiszen ezzel azt üzened, hogy értékeled másik humorát, vicceit. Itt is igaz, hogy a kevesebb néha több, azaz hogy nem kell harsányan kacagni egy gyenge viccen, és előadni, hogy mennyire bejön a humora, ha igazából nem. Ez inkább csak riasztó lesz a másik számára. 

 

5. Testtartás

 

Bár elsőre talán nem is gondolnád, hogy ez fontos lehet a flört szempontjából, valójában a testtartásod nagyon sokat elárul Rólad. Ha görnyedt háttal, lehajtott fejjel, a padlót bámulva közlekedsz, az egyáltalán nem vonzó. Ekkor azt gondolhatják rólad, hogy önbizalomhiányos vagy, vagy épp azt, hogy egyáltalán nem akarsz ismerkedni. Ha tehát szabad a pálya Nálad, akkor húzd ki magad, fel a vállakat, és séta közben is figyelj a lendületes haladásra. A csoszogás szintén kiábrándító lehet!

 

6. Apró jelek

 

Van néhány olyan apróság, amivel anélkül felcsigázhatod a másik érdeklődését, hogy akár tudatosan észrevenné: 

  • Ha tenyeredet felé fordítod, akkor az nyitottságot sugall. Ellenben az összezárt kar, vagy összekulcsolt kézfejek azt jelzik, hogy ne közelítsen, így ha ennek ellenkezőjét szeretnéd, akkor semmiképp se csináld!
  • A gyönyörű hajkorona a férfiak számára nagyon csábító, így játssz egy hajtincseddel, dobd a hátad mögé, vagy épp csak óvatosan túrj bele- alig várja majd, hogy ő is megérinthesse!
  • Fontos az is, hogy mennyire közel állsz hozzá. Nem kell azonnal rámászni, de ne is méterekre legyetek egymástól. Ha esetleg azt látod, hogy zavaró számára a közelséged, érdemes átgondolni a helyzetet.

 

7. Öltözködés

 

Az öltözködés nagyon sok mindent elárul a ruhák viselőjéről. Ha nőként szeretnéd felkelteni a férfiak figyelmét, akkor válassz egy piros ruhát, vagy kiegészítőt! A férfiak számára ez olyan, mint a bikák számára a vörös zászló, azonnal megvadulnak tőle. Viszont vigyázz arra, hogy ne ess át a ló túloldalára, mivel a túlságosan kihívó öltözködés azt jelzi a másik számára, hogy könnyen kapható vagy. Így a férfiak könnyen elvesztik vadászösztönüket, vagy éppen komoly kapcsolat helyett csupán egy éjszakára szeretnének meghódítani. 

A férfiak pedig figyeljenek oda az ápoltságra, és igényes megjelenésre, a nőket ugyanis könnyen le lehet nyűgözni azzal, ha egy férfi tudja, mi áll jól neki.