A nyári flörtök hevében megismertél valaki szimpatikusat, és különlegessé akarod tenni az első randit? Vagy már régebb óta együtt vagytok, és szeretnél egy kis színt vinni a szürke hétköznapokba? Unod már a szokásos vacsora-mozi kombót, és kipróbálnál valami extrábbat?  Akármelyik igaz Rád, segítünk Neked, hogy melyek a legtutibb nyári randihelyszínek! 

 

 

1. Irány a park!

 

Elsőre talán elég unalmas és hétköznapi randiprogramnak tűnhet, és most biztosan csodálkozva nézed, hogyan szerepelhet ez a listánkon. Nos, parkban már mindenki járt, ez nem is kérdés, önmagában pedig nem túl izgalmas sétálgatni a fák között. A randi lényege viszont, hogy ezt a viszonylag egyszerű randihelyszínt varázsold felejthetetlenné a kreativitásoddal! 

  • Jöhet például egy romantikus piknikezés, amely során a finomságokkal és egy üveg borral megpakolva ültök ki a közeli parkba. A helyszín kiválasztásánál figyelj arra, hogy ne túl nyüzsgő helyet válassz, hiszen elég idegesítő, ha randi közben többen átgázolnak a leterített pokrócon.
  •  Ha sportosabb pár vagytok, akkor is többféle lehetőségetek van. Ragadjatok görkorit, vagy gördeszkát, és rendezzetek egy versenyt, hogy ki az ügyesebb. Az sem gond, ha ez egyikőtök kezdő, hiszen így a másik tanítgathatja, a nevetés pedig garantált!
  • Ha még ennél is nagyobb sportrajongók vagytok, akkor akár egy közös edzést is lenyomhattok. A park remek helyszín a kocogásra, biciklizésre, tornázásra. Ezen kívül sok városban találhattok szabadtéri konditermeket, ezeket is érdemes együtt kipróbálni. 

 

2. Közös fesztiválozás

 

A nyár a kalandokról szól, mi lenne, ha most nem egyedül, hanem ketten vetnétek bele magatokat a mókázásba? Amint beköszönt a jó idő, zenei, kultúrális és gasztrofesztiválok széles választéka vár Rátok. 

  • A zenei fesztiválokon együtt bulizhattok a kedvenc zenekarotok vagy előadótok fellépésén. Ez főleg akkor nagy élmény, ha hasonló stílusú zenéket hallgattok, de akkor sincs gond, ha merőben eltér az ízlésetek a másikétól. A fesztivál remek lehetőség arra, hogy megmutassátok egymásnak kedvenceiteket, és ki tudja, lehet, hogy új dolgokat is megkedveltek.
  • A gasztrofesztiválokon új ízeket próbálhattok ki együtt, itt pedig szintén érvényesülhet a fenti érv, azaz ha korábban nem kedveltetek valamilyen ételt vagy italt, együtt megszerethetitek!
  • A kultúrális fesztiválokon különböző előadások, fellépések, programok szoktak lenni, melyek hosszú ideig biztosíthatnak folyamatos beszédtémát, így akkor sem kell tartonotok a kínos csendtől, ha az első randitokra készültök.

 

3. A strandolás kihagyhatatlan

 

Első randira nem feltétlen ezt ajánlanánk, mivel sokan nem szeretnek egyből fürdőruhában mutatkozni potenciális partnerjelöltjük előtt. Viszont ha a sokadik randitokat szervezitek, vagy egyébként is együtt vagytok már egy ideje, a strand szinte kötelező randiprogram nyárra! Éljétek újra gyerekkorotokat, osztozzatok meg egy lángoson, menjetek egy kört a vízibiciklin, vagy vigyetek be egy gumilabdát, és indulhat a vízi csata!

 

 

4. Az ezerarcú vízpart

 

A vízpart a strandoláson kívül még jó pár randiprogramot rejteget magában:

- Kipróbálhatjátok a csónakázást, és összemérhetitek, hogy melyikőtök tud jobban evezni. 

- Nyomathattok egy közös wakeboardozást is. Elsőre valószínűleg nem fog hibátlanul menni, de oda se neki, legalább tudjátok, hogy mi lesz a következő randiprogram!

- Ha ennél pihentetőbb programra vágytok, akkor menjetek ki késő délután a partra, és nézzétek együtt a lenyűgöző naplementét. Ha pedig tovább maradtok, akkor a csillagos égbolt közös figyelése is örök emlék maradhat.

- Haladóknak ajánljuk a vacsora és a vízpart összekötését, azaz hogy egy vízparti étterembe szervezd a randit. Nincs is annál romantikusabb, mint jóllakottan, egy pohár bor társaságában, egy szép nő/ vonzó férfi mellett üldögélve nézelődni a teraszról.

 

5. Hódítsatok meg egy tetőteraszt

 

Nyáron nagy népszerűségnek örvendenek a tetőteraszos, kiülős helyek, és nem véletlen: 

ha beültök egy italra, akkor a fesztelen beszélgetés mellett megcsodálhatjátok az elétek táruló mesés panorámát. Ha este mentek, akkor pedig lenyűgöző látványt nyújthat a város az éjszakai fényekkel. 

 

1 tipp: Kirándulás

 

Bár a 30 fokban nem a legjobb program, ha aznap épp nincs túl meleg, vagy egy kicsit borús az ég, akkor egy kirándulás is izgalmas program lehet. Akár a város szívében turistáskodtok, akár messzebbre mennétek, mindenképp izgalmas délutánt tölthettek el együtt.