Már az elején szögezzük le: a boldogság nem annyira bonyolult! Tudjátok mi a bonyolult? Az, hogy ne legyél egy idegesítő tini picsa. Az a bonyolult, hogy felismerd, hogy te miket hibáztál, és megváltozz. NA EZ A NEHÉZ.

Majd akkor találsz magadnak normális pasit, aki megbecsül téged, amikor te is úgy viselkedsz vele szemben. Majd akkor találsz normális pasit, ha olyan nő leszel, aki meg is érdemel egyet!

A szép, csinos külső nem minden. Lehetsz gyönyörű és szexi, de ez mit sem ér, ha egyszerűen nem találsz olyan fiút, aki komolyan venne téged, vagy hosszabb távon veled akarna maradni.

Nézzük mik az alapvető hibák, és miken kell változtatnod:

 

1.Beképzeltség

A feltűnően szép lányok gyakran hihetetlenül önteltek, beképzeltek, hiszen tudják magukról, hogy jól néznek ki. Emellett úgy is gondolják, hogy ők aztán nem érik be akárkivel, sokszor lenéznek másokat. Főleg akkor fordul ez elő, ha a külsejük miatt rengeteg bókot (like-ot, kommentet, üzenetet) kapnak. Nagyon fontos lányok, hogy ami a Facebookon zajlik, az nem a valóság. A Facebook like nem hallgat meg, nem ölel át este. Arról nem is beszélve, hogy egyszer már ti sem lesztek 16-18 évesek. Jön majd helyettetek szebb és menőbb, szexibb csaj, utána feledésbe merültök. A 300 like-ból először 120 lesz, aztán már csak 30, és majd azon kapod magad, hogy életed első 20 évében csak azzal voltál elfoglalva, hogy mit gondolnak rólad mások, azzal, hogy megmutasd mid van, de valójában nincs semmid és senkid. A szépséged is kopni kezd, és minden barátnőd megtalálja a párját, te pedig egy épkézláb kapcsolatot sem tudsz felmutatni.

Tehát az első pont: ne legyél egy beképzelt, undok, öntelt picsa! Nem te szartad a spanyolviaszt, úgy hogy szállj le a földre hercegnő!

 

2.Hosszú a listád..

Sok tini azt gondolja, hogy az ő élete, úgy éli, ahogy akarja. Minek neki egy pasi, mikor egyszerre lehet több is? Ezek a lányok minden hétvégi buliban más fiúval csókolóznak (ha nem többel), 18 éves korukra már több fiúval feküdtek le, mint egy hivatásos.. TI, lányok, TI nagyon hamar ki fogtok égni. Elhasználtak lesztek, akik nem kellenek a kutyának sem. Kinek kéne olyan csaj, aki már a fél giminek meg volt? Kinek kéne olyan lány, akit megelőz a híre? Ki fogja rólad elhinni, hogy nem feküdtél még le senkivel, ha legalább 30 fiúval csókolóztál már részegen? Senki. Ilyen egyszerű.

Sőt, hogy még tovább menjek: senki sem akar majd téged megismerni, ha szombat este mindent látott már belőled. Még rosszabb, ha ehhez buli sem kell, mert a Facebookra olyan képeket raksz ki, amiken mindened kint van. Hű! Szerintem azért villogsz a testi adottságaiddal, mert mélyebben NINCS SEMMI!

Ha azt akarod, hogy egy fiú megbecsüljön, és komoly kapcsolatot akarjon veled, akkor NE viselkedj úgy, mint egy kurva!

 

3.Viselkedés

Ha a fent említett két „szuper” tulajdonság mellé még társul a bunkó, „paraszt” viselkedés, hát az valami fantasztikus! Amikor egy tizenéves lány megszólal, és kiesik a kapa a szájából.. Amikor minden második szava a kurva, bazdmeg, geci, és társai… Na hát bennetek NINCS SEMMI NŐIESSÉG. Mi a fenéért akarna veletek bárki komoly kapcsolatot, ha ilyen stílusban beszéltek?

Nem csak az ocsmány beszéd tartozik ide, hanem az is, ha valaki állandóan leissza magát a sárga földig, ha valaki mindig balhézik, köpköd, ha mindig pénzt és cigit tarhál másoktól, ha valaki próbálja mindenkivel meghívatni magát piára. A pasik hihetetlenül lenézik az ilyen lányokat. Ezzel a viselkedéssel tudjátok milyen fiút találtok magatoknak? Olyat, aki ágyba visz párszor aztán meg rád adja a kabátot és viszontlátásra! Vagy olyat, akinek legalább 3 nője lesz melletted. Utána meg persze telesírod az üzenőfalat azzal, hogy minden férfi egyforma és szemét és blabla.

 

3.1.Értik a célzást!

Ha már az üzenőfalnál tartunk: egy pasi sem hülye. Mindegyik érti, ha kirakod a „megcsaltál te szemét” és „tűnj el az életemből”, „túl vagyok rajtad”, „mégse vagyok túl szeretlek”, „majd sírsz te még utánam”, „sose találok olyat mint te”, „nem is akarok”   típusú idézeteket és zeneszámokat. Vedd már észre: ez iszonyat szánalmas! Lejáratod magad mindenki előtt. Magadnak köszönheted, ha valaki így bánt veled, legalább viselnéd el emelt fővel…. de neeeeem, te inkább elárasztod a marhaságoddal a Facebookot. Gratulálok. Ezzel aztán visszahódítod majd!

 

4.Feltűnési viszketegség

Sok tinilány feltűnési viszketegségben szenved, ami egy igazán komoly betegség: egyszerűen nem tudják elfogadni, ha nem ők vannak a középpontban. Mindegy, hogy az iskolában, a szórakozóhelyen, de mindenki figyelje őket. Ezért van a rengeteg smink, a kihívó ruhák, a kihívó harsány viselkedés. Sőt! Ezek a lányok azt sem tudják elviselni, ha a „barátaiknak” sikerül bepasizni. Szemtelenül képesek kikezdeni akár a „legjobb barátjuk” fiújával is, csak hogy megmutathassák: nekik még ez is megy, akit a barátnőjük meg tudott szerezni, azt ők is meg tudják. Az ilyen lányok miatt nem kell aggódni, mert ha így szereznek maguknak pasit, akkor azt a pasit pont ugyanígy fogja valaki elvenni tőlük!

 

5.Ne legyél ostoba!

Amikor sikerül összeegyeztetni egy randit valakivel, akkor jön a következő hiba amit elkövethetsz: nem tudsz vele miről beszélgetni. Mert a magamutogatás, sminkelés, bulizás és kurválkodás mellett már nem jutott időd arra, hogy egy minimális tudást összeszedj. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy komoly kapcsolat csak annak jár, aki okos, de azért az elég ciki, ha nincs semmi téma, amiről tudnál beszélni. A pasik az olyan lányokat szeretik, akiknek van véleményük, akik valamilyen szinten tájékozottak a világban, és TUDNAK BESZÉLGETNI.

Egyébként ez a szituáció nem csak akkor kínos, ha randin vagy, hanem akkor is, amikor egy társasággal beszélgettek és te csak ülsz ott kukán. Sok lány annyira de annyira buta, hogy az már fáj. Fogj meg egy két könyvet, újságot, vagy nyiss meg néhány internetes cikket.

 

6.Személyiség és értékek

Nagyon fontos, hogy legyen saját személyiséged, legyenek belső értékeid. Legyenek gondolataid, ismerd és szeresd önmagad. Foglalkozz a belsőddel, a lelkeddel és ne csak a külsőddel. Nem fáj a gondolkodás! Nem fáj, ha végig gondolod a tetteidet, nem fáj mérlegelni mielőtt cselekszel, sőt az sem fáj, ha egy-egy hülyeség után átértékeled a dolgokat és levonod a tanulságot. Az ember úgyis mindig a saját hibáiból tanul. De ha te nem veszed a fáradtságot, és még ennyit sem teszel ÖNMAGADÉRT, akkor ne csodálkozz, ha még 5-10 év múlva is ott tartasz ahol tiniként.

Ne feküdj össze mindenkivel. Csak te tudod meghatározni a saját „áradat”. Ha te bárkivel kavarsz akkor saját magad sorolod az olcsó nőcske kategóriába. Nem az a szar szemét, aki azt gondolja rólad hogy egy ócska kurva vagy, hanem te vagy a szar szemét, mert ezt tetted saját magaddal! De persze könnyebb mást hibáztatni, ugye?