Manapság nagyon felkapottak lettek az olyan prank videók, amelyekben pénzéhes – vagy aranyásó – nőket szívatnak meg. Bár ezek a videók egytől egyig viccesek, azonban a pasiknak nem árt odafigyelni kivel kerülnek össze, hiszen egy ilyen nővel való kapcsolat hatalmas deficittel járhat. Megkérdeztük olvasóinkat, hogy mik az ismertető jelei az aranyásóknak.

1. Külső

Az aranyásó lányok egytől egyig nagyon attraktívak. Nem csoda, hiszen hogy máshogy tudnák felhívni magukra a figyelmet, ha nem a külsejükkel. Ne legyünk álszentek, uraim, valljuk be, mindannyian a külső alapján választunk ki egy-egy lányt. Ezek a nők nagyon jól tudják ezt, így hát kifogástalan a testük, a hajuk, a sminkjük, konditerembe járnak, fodrászhoz, szoláriumba, körmöshöz. Mindennap órákat töltenek azzal, hogy jól nézzenek ki. Azonban ne ítéljünk el minden tetszetős külsejű hölgyet, hiszen ez csak egy ismertetőjegy a sok közül.

2. Szelektálás

Ezek a csajok nem állnak össze akármilyen férfival, gondosan kiválasztják a nekik megfelelő pasit, méghozzá – milyen meglepő – külső alapján. Ismerik a legdrágább márkákat, a legújabb divatot, könnyen felismerik, hogy kin milyen ruha vagy kiegészítő van, így hamar felméri mennyit is keresel. Így ha egy szórakozóhelyen vagy kávézóban ültök, akkor ezek a lányok az általuk legtehetősebbnek vélt férfival kezdenek flörtölni.

 

3. Elvárja, hogy meghívd

Miután kiszemelte áldozatát, nem fél odamenni hozzá, vagy magához csábítani. Ezután már nem tart sokáig hogy meghívassa magát egy két italra, vagy, akár az egész addigi fogyasztását kifizetteti az illetővel.

 

4. Nagyon jó színészek

Simán elhitetik veled, hogy te vagy a világ leghelyesebb, legvonzóbb, legviccesebb férfija, még akkor is, ha simán az apja vagy a nagyapja lehetnél. Nincs szégyenérzetük, amiért a szemedbe hazudnak, így tesznek szert ékszerekre, ruhákra, táskákra. Elhitetik veled, hogy ők átlag feletti nők, akikért férfiak százai állnak sorba, így te ajándékokkal próbálod magad mellett tartani őket.

5. Facebook

Ne szaladjunk egyből a személyes felismerésig: hogyan ismerheted fel, hogy éppen egy aranyásó profilját nézed?

Rengeteg képet tölt fel magáról, leginkább olyat, ahol mindenét megmutathatja. Rengeteg fotót oszt meg drága holmikról: órákról, ékszerekről, autókról. Rengeteg fotót oszt meg valamilyen luxus nyaralásról. Azonban ne keverjük össze őket a manapság szintén népszerű net-ribancokkal (akikről egy későbbi cikkben írunk majd). Az aranyásóknak nem feltétlenül van több ezer ismerősük, s a képeik alatt sincs feltétlenül több száz like. Hiszen a net-ribancok MINDENKINEK kelletik magukat, az aranyásók csak a pénzes pasiknak.

6. Mi van akkor, ha már komolyra fordult a kapcsolat?

Néhány aranyásó igen okosan játszik, talán észre sem veszed, hogy mivel is állsz szemben. Néhány hét vagy hónap után már egyre több cucca lesz nálad, beférkőzik az otthonodba. Mire észbe kapsz, már nálad lakik, de a lakbért és a rezsit továbbra is te fizeted, te veszed a kaját, míg ő továbbra is a kozmetikusnál, a körmösnél és a szoliban mulatja az időt. Ha nem vagy elég óvatos, akkor megkaparintja a bankkártyádat, esetleg rábeszél egy közös bankszámlára. Ha érzik, hogy te egy igazi főnyeremény vagy számukra – legalábbis anyagi téren biztosan – akkor „véletlenül becsúszhat” a baba is. Na innen már nincs visszaút, hiszen a gyerekkel lehet a legtöbb pénzt kicsikarni valakiből. Nagyon fontos, hogyha aranyásóval van dolgod, akkor menekülj, amíg még lehet. A látszat ellenére nagyon kitanultak, nagyon jól játszanak, könnyen átveszik az irányítást, s úgy tesznek, mintha te lennél a főnök, a háttérben mégis ők mozgatják a szálakat. Óvakodj tőlük.

 

Zárásképpen engedjetek meg még egy gondolatot. Ha a párod pénzt kér tőled ennivalóra, zoknira, pizsamára, a gyereknek játékra, esetleg a számlákra, akkor ne hidd azt egyből, hogy pénzéhes. A rendes nők szeretnek „párban gondolkozni”, nem azért szólnak bele néha, hogy mire költesz, mert maguknak szeretnék azt a pénzt. Ha 1-2 havonta szeretne eljutni fodrászhoz, de nem engedheti meg magának, te viszont igen, akkor tudod mi a teendő.. Továbbá a nők szeretik az apró ajándékokat, amivel nincs is baj, hiszen ez lehet egy módja annak, hogy kifejezd, gondoltál rá, vagy fontos neked.

Ott kezdődik a baj, ha a nő mindezt elvárja tőled, nem pedig elfogadja!