Összeszedtünk néhány tippet, amivel garantáltan szexistennővé válhatsz. Néhány pasi megosztotta velünk, mi indítja be őket a legjobban az ágyban.

1. A férfiak imádják a női ajkakat!

Gondoljunk csak bele, mit látunk a filmekben: a férfiak imádják, ha egy nő megnyalja vagy megharapja az ajkát, továbbá több felmérés is bebizonyította, hogy felizgatja őket, ha a nők olyan dolgokat vesznek a szájukba, ami hasonlít a férfi nemiszervre. Így hát, hölgyeim, elő a szívószálakkal, a hosszú nyakú üvegekkel, és játszatok kicsit a randi közben. Garantáltan megőrjítitek vele a pasitokat. ;) Azonban ne felejtsétek el: az ápolatlan ajkak kiábrándító látványt nyújtanak.

 

2. Ki mondta, hogy a házimunka nem lehet szexi?

Legközelebb, ha mosogatni indultok, dobjátok le a melltartótokat és kapjatok fel egy egyszerű fehér felsőt. Észrevétlenül vizezzétek össze, a hatás pedig nem marad el. Legyetek kreatívak! Egy férfi sem tudna ellenállni egy alsóneműben vagy miniszoknyában térdelő nőnek.

 

3. Ne féljetek kezetekbe venni az irányítást!

Bár a férfiakban ősidők óta benne van a vadászösztön, azért néha nem bánnák, ha a nő kezdeményezne. A megkérdezett férfiak 90%-a szeretné, ha a párja egy-egy fárasztó nap után magához húzná és kényeztetné kicsit.

Jó trükk lehet, ha határozottan megfogod a fejét és szenvedélyesen megcsókolod, vagy ha társaságban, szórakozóhelyen hozzá dörgölöd a csípődet. Észrevétlenül érintsd meg a férfiasságát, majd vess rá néhány kacér pillantást. A párod imádni fogja, és persze téged is!

4. Erotikus üzenet.

Ezt a trükköt csak akkor vesd be, ha igazán megbízol a párodban!

Mutasd meg neki, hogy gondolsz rá napközben is, mutasd meg hogy mennyire kívánod! Készíts magadról néhány szexi képet. Nem kell, hogy teljesen pucér légy, elég egy váll, vagy dekoltázs villantás. Nyúlj az alsóneműdbe, és fényképezd le a kezed. Gondolj csak bele: lényegében semmit nem mutattál, mégis beindítottad a fantáziáját! A munkaidő utolsó óráiban 30 percenként küldj neki egy fotót. Mire hazaér úgy begerjed, hogy letépi a ruháidat (már ha lesz rajtad ;) ).

 

5. A fehérnemű trükk

Ideje beruházni egy szexi alsóneműre. Keress fel egy fehérnemű boltot, nem kell, hogy a legdrágább legyen. Vegyél egy fekete vagy egy tűzpiros alsóneműt, legyen az akár egy melltartó-bugyi kombó, egy szexi fűző, a lényeg, hogy jól érezd magad benne. Vedd rá a párod egy randevúra, s a ruhád alá az új fehérneműdet vedd fel. Téged is felizgat majd a gondolat, hogy mit viselsz a ruha alatt. Egy óvatlan pillanatban mutasd meg a melltartód szélét, vagy húzd fel picit a szoknyád és mutasd meg a combfixedet. Ezután jöhet a kacér pillantás és egy kis játszadozás a szívószállal. Egy biztos! A párod hamar lefújja a randevút, de egy sokkal kielégítőbb szórakozást tartogat számodra. ;)

 

6. A másik nő

Nem, nem az édeshármasra gondolok, sokkal inkább a szerepjátékra. Öltözz fel úgy, ahogy a hétköznapokban az nem megszokott tőled. Készíts magadnak új frizurát, sminket és képzeld magad más bőrébe. Az is elég, ha megkéred a párod, hogy szólítson más néven, de vehetsz magadnak szexi egyenruhát is (ápolónő, stb). Ha te is úgy érzed, hogy kicsit ellaposodtak a dolgok az ágyban,akkor ideje hogy egy kis színt vigyél az együttléteitekbe. A férfiak szeretik megnézni a szép, kívánatos nőket, még akkor is ha boldog párkapcsolatban élnek (hiszen tudjátok, mindent a szemnek..).  Szerezz be egy parókát, viselkedj és beszélj úgy, ahogy eddig még soha. A párod elképzelheti, hogy valaki mással van, anélkül, hogy bárki mást bevonna a játékba. Bátorság hölgyeim, remek játék lesz!

 

7. Kényeztesd magad

Ismét egy olyan trükk, amikor össze kell szedned a bátorságod.

Este az ágyban fekve kezd el kényeztetni magad, úgy, hogy ő is lássa. Ne engedd, hogy hozzád érjen, ezúttal csak te érintsd meg magad. Simogasd a melled, játssz a mellbimbóddal, simogasd a combjaidat, nyúlj az alsóneműdbe. Húzd félre a bugyid az egyik kezeddel, a másikkal pedig izgasd a csiklódat. Azonban továbbra se engedd a párodnak, hogy megérintsen. Inkább kérd meg, hogy ő is kezdjen el a férfiasságával játszani. Az, hogy meddig mentek el, csak rajtatok áll: lehet egy izgalmas előjáték, vagy elmehettek az orgazmusig is. Csak az számít, hogy jól érezzétek magatokat.

 

+1. Az orgazmus jár neked is!

Sokszor előfordul, hogy az együttléteiket csak a párodnak okoznak örömöt? Most ne hagyd ennyiben! Vezéreld a kezét, vagy akár a fejét a lábad közé, te pedig engedd el magad. A pasikat beindítja, ha sikerül elérniük, hogy a párjuk a csúcsig jusson. A felmérésben megkérdezett férfiak 100%-a szereti nézni a másik arcát, miközben elélvez. A szex legyen élvezetes mindkettőtök számára, nincs abban semmi szégyen, ha te is vágysz az örömre. A férfiak pedig nem gondolatolvasók, a célzásokból sem nagyon értenek, így tudasd velük mit szeretnél.