Egy lakás megannyi izgalmas lehetőséget rejt magában, amelyeket vétek lenne kihagyni! A fürdőszoba például remek helyszínéül szolgálhat egy kis kényeztetésnek. De hogyan teheted forróvá a hangulatot, és mire kell odafigyelnetek szeretkezés közben? Mutatjuk! 

 

Jöhet egy kis romantika? 

 

Valljuk be, egy fürdőszoba láttán nem feltétlen asszociálunk a szexre, hiszen kit is hoznának lázba a hideg, kemény csempék? De a jó hír, hogy könnyedén felturbózhatjuk! 

Nulladik lépésként mindig gondoskodjunk róla, hogy a helyszín tiszta legyen! Nincs ugyanis hervasztóbb, mint amikor a zuhanyzóban hajcsomókat találunk, vagy a mosdókagylón ott pihen a használt borotva.

Aztán ott vannak a fények. A legtöbb fürdőszobában a világítás nagyon éles, ez pedig nem tesz hozzá túl sokat a hangulathoz. Ha megoldható, takarjuk le a lámpát egy színes kendővel, ami sejtelmes fénybe vonja a helyiséget. De akár néhány gyertyával is hozzájárulhatunk a romantikus hangulathoz. 

Ha még tovább akarod fokozni az élményt, akkor némi rózsaszirom elhintése is jó ötlet lehet. 

Alapesetben nem gondolnál arra, hogy a fürdőszobában szükség lenne bármilyen ruhára, igaz? Nos, pedig egy erotikus fehérneműt itt is bátran bevethetsz! Ne aggódj, hogy baja esik, valószínűleg úgysem lesz sokáig rajtad…

 

 

Szexi pontok a fürdőszobában

 

Ha már kellően forró hangulat kerekedett, érdemes közelebbről is szemügyre venni a fürdőszobát. Vajon melyek azok a területek, ahol igazán közel kerülhettek egymáshoz? 

A legkézenfekvőbb és legkényelmesebb megoldás egyértelműen a zuhanyzó. Ha a falnak dőltök, akkor egy igazán élvezetes menetre számíthattok, de a kézzel, szájjal történő kényeztetés esetén is ideális lehet. 

Ha romantikus szeretkezésre vágytok, akkor a kád lesz a telitalálat! Töltsétek tele forró vízzel, és merüljetek el a habok közé! 

Érdemes szemügyre venni a mosógépet is. Nőként csak csücsülj fel a mosógép tetejére, és add párod kezébe az irányítás! 

 

 

Ezekre figyelj!

 

Hogy biztosan élvezetes és biztonságos legyen a huncutkodás, a legfontosabbakról ne feledkezzetek meg!

  • Óvatosan a vízzel! Sajnos nagyon könnyű elcsúszni, aminek eredményeképpen hamar a balesetin köthettek ki. 
  • Ha a kádban estek egymásnak, akkor ne lepődjetek meg, hogy egy kicsit nehezebben megy a dolog, ugyanis a víz nagyon hamar kiszárítja az intim területeket. Egy kis síkosító használatával azonban ez is könnyedén orvosolható. 
  • A vízben történő szeretkezés nem jelenti azt, hogy megfeledkezhettek a védekezésről!
  • Ha esetleg egy-egy erotikus játékszert is bevetnétek, akkor szintén érdemes figyelni arra, hogy ne érje őket víz! Egyes vibrátorok például nagyon hamar tönkremennek úgy. 

 

Ha tehát szeretnétek egy kicsit felszítani a tüzet kettőtök közt, irány a fürdőszoba!