Nem mindenki van abban a szerencsés helyzetben, hogy bármikor összebújhat a párjával, amikor csak kedve támad hozzá. Ennek oka nem feltétlenül az, hogy tilosban járnak: lehet, hogy mindössze kollégista diákok; négy másik fiúval vagy lánnyal laknak együtt; a szüleikkel élnek; kisgyermekük van; vagy a bosszantó szomszéd kopog át egy partvissal állandóan, már a legkisebb hanghatásra is. Ha a párnak nincs alkalma rendszeresen együtt lenni, előbb-utóbb megsínyli a kapcsolat.

 

Nyugodt szerelmi fészek, órákra

Ilyekor jó megoldást jelent a saját hálószoba helyett keresni egy nyugodtabb szerelmi fészket. Ha az erdőhöz még túl hideg van, a barátunk épp nem tudja kölcsönadni a lakását, és a szállodákat nem a mi pénztárcánkhoz szabták, keressünk inkább egy búvóhelyet. Ezek sokkal olcsóbbak és diszkrétebbek a szállodáknál, és nemcsak napokra, hanem néhány órára is foglalhatunk szobát, a nevünk megadása nélkül.

 

A bőség zavara

Egyre több ilyen búvóhely nyílik szerte az országban, így nem könnyű megtalálni a megfelelőt. Fontos, hogy közel legyen az otthonunkhoz vagy a munkahelyünkhöz – vagy mondjuk félúton a pár két tagjának lakhelye között –, de ez csak egy szempont. Mindenkinek mások az elvárásai: van, aki előtte meginna egy pohár bort, más filmet nézne, megint más a közös zuhanyzásra szavaz. Jelentősen megnehezítené a dolgunkat és hosszadalmas is lenne, ha egyenként kellene utánanéznünk az egyes búvóhelyek paramétereinek. Sokkal egyszerűbb, ha egy gyűjtőoldalon keresgélünk.

 

Töltsön kevesebb időt keresgéléssel és többet a párjával

A Búvóhely Térkép oldalon rengeteg olyan szálláshelyet találunk, amely órákra adja ki a szobáit; illetve informálódhatunk legfontosabb paramétereikről és elérhetőségeikről is. Számtalan szempont szerint kereshetünk köztük, megadhatjuk például, melyik városban vagy kerületben keresünk búvóhelyet, mennyi időre vennénk ki, mekkora összeget szánunk rá, és milyen felszereltségű szobát keresünk. Ha a buvohelyterkep.hu weblapon keresünk szerelmi fészket, sokkal gyorsabban rábukkanhatunk az ideális helyszínre, így több időnk marad a párunkra; egyetlen percet sem kell elvesztegetnünk a lopott órákból.