Akármennyire is kívánjuk a másikat, előfordulhat, hogy a tüzes pillanatok helyett valami egészen más vár ránk a hálóban, például néhány kínos sztori! Itt az ideje bevallani, bizony váratlan fordulatok bármikor jöhetnek, és hát ezek nem mindig tartoznak a kellemes meglepetés kategóriába…De vajon milyen “balesetek” történhetnek szex közben? Összegyűjtöttünk néhányat!

 

Nem áll az árbóc

 

A férfiak legnagyobb rémálmai közé tartozik, hogy amikor teljesíteni kell, elszáll a lelkesedésük. Megnyugtatunk: a legtöbb férfi életében legalább egyszer már átesett ezen. Persze ettől nem fogod kevésbé cikinek érezni…

És hogy hogyan mentsd a menthetőt?

Az őszinteség mindig nyerő! Nyugtasd meg partneredet, hogy egyáltalán nem vele van a baj! Talán túlságosan rákészültél az akcióra, vagy éppenséggel teljesen más dolgokon jár az eszed. De ha épp egyáltalán nincs kedved hozzá, azt is nyugodtan bevallhatod. Ha a másik kellően jófej, akkor nem fog nagy ügyet csinálni belőle. 

A másik módszer, hogy időt kérsz, addig pedig felajánlod a partnerednek, hogy kézzel vagy szájjal kényezteted. Nagyon kicsi az esélye, hogy visszautasítana egy ilyen ajánlatot, és ki tudja, őt látva lehet hogy visszatér a kedved egy kis hancúrhoz! 

 

 

Ha rajtakapnak

 

A szexben örök érvényű szabály, hogy a helyszínt körültekintően kell megválasztani. Persze ez nem azt jelenti, hogy csak és kizárólag otthon, a négy fal között csináljátok, de ha esetleg külső helyszínben gondolkodtok, akkor mindig alaposan nézzetek körbe, és csak akkor lássatok neki a mutatványnak, ha tényleg nincs senki a közelben! Ellenkező esetben nagyon hamar azon kaphatjátok magatokat, hogy kíváncsi tekintetek méregetnek…

És hogy mit lehet tenni, ha egyszer már észrevettek titeket? Általában nincs más megoldás, mint összekapni magatokat, és futás!

 

Történt egy kis baleset

 

Bár a szex a szerelemről, romantikáról, vágyról szól, néha előfordulhat, hogy felbukkan egy kellemetlen vendég: a fájdalom. A leggyakoribb szexpózok esetén viszonylag ritka, hogy balul süljenek el a dolgok (persze ez még nem azt jelenti, hogy lehetetlen!), de a bevállalósabb párok esetén előfordulhat, hogy egy-két új póz begyakorlása kisebb-nagyobb balesetekkel jár együtt. Egy-egy heves mozdulat, egy hirtelen fordulás, vagy egy megcsúszás jó pár kellemetlen percet okozhat. 

Ha már megtörtént a baj, talán a legtöbb, amit tehettek, hogy abbahagyjátok a dolgot, és szemrevételezitek a sérülést. Általánosságban ezek minimális fájdalommal járnak, amelyek rövid idő után elmúlnak, szóval nem kell izgulni! 

 

 

Ha túl vad a csók

 

Míg tinikorban talán egy fokkal kevésbé ciki, ha az ember nyakát kiszívják, felnőttként ez már rettentően kínos lehet például a munkahelyen. 

Bár vannak mindenféle házi praktikák (pl. jég alkalmazása) amelyek állítólag segíthetnek a problémán, azért a legjobb amit tehetünk, hogy megpróbáljuk elkerülni a szituációt. 

Ha azt vesszük észre, hogy partnerünk túlságosan hevesen csókolgatja a nyakunkat vagy egyéb testrészeinket, akkor egyszerűen kérjük meg, hogy hagyja abba. Valószínűleg ő sem szívesen mutatkozna mások előtt hatalmas, lila foltokkal. 

 

Ha csenget a futár

 

A futárok többségének van egy olyan szuper képessége, hogy a legalkalmatlanabb pillanatokban tudnak megérkezni a csomagoddal. Ha épp szex közben csenget, akkor két lehetőséged van: vagy elkönyveled magadban, hogy a rendelésed egy másik alkalommal fog megérkezni, vagy gyorsan félbeszakítod az akciót, amíg átveszed a csomagot. Vagy, ha extrém gyors vagy, talán egy-két percet fog tudni várni…

 

Ne félj attól, ha véletlen megtörténik veletek egyik-másik eset! Egy kis őszinteséggel vagy humorral általában könnyen orvosolható a probléma.