Lehetséges, hogy a másik csupán egy rövidke, kalandos fejezet lesz az életedben, de az is, hogy valami komolyabb dolog van készülőben. Sajnos ez sokszor egyáltalán nem egyértelmű! Többnyire azért megvannak azok a bizonyos jelek, amikből azért már lehet következtetni a jövőt illetően. De vajon miből ismerheted fel, hogy csak unaloműzésként szolgálsz, vagy valóban komolyan tervez veled? Cikkünkből kiderül! 

 

Jelek, hogy csak kalandot keres

 

Vannak bizonyos élethelyzetek, amikor egy laza, kötetlen, elköteleződésmentes “kapcsolatnál” nem vágyunk többre. Ez rendben is van, egészen addig, amíg mindkét fél ugyanúgy érez. De mi van, ha te többet is el tudnál képzelni? Vajon milyen jeleket érdemes figyelembe venned, hogy a másik nem vágyik többre? 

  • Csak akkor keres, ha akar valamit: Egy tipikus figyelmeztető jel, hogy nem érdekled túlzottan a másik felet. Ha csak akkor ír, ha épp ráér, akkor valószínűleg csak a szex miatt keres. Ha a másik többre vágyik, akkor igyekszik minden lehetőséget megragadni, hogy valamilyen módon kommunikálj vele. 
  • Nem csináltok közös programokat: Ha a találkozók színtere csak és kizárólag a hálószobára koncentrálódik, akkor nagy valószínűséggel nem tervez veled hosszú távra. 
  • Nem akar bemutatni a barátainak, családtagjainak: Minden párkapcsolatban eljön az a pont, amikor ideje megismerni a másik szeretteit. Változó, hogy erre mikor szokott sor kerülni, de általában az első néhány hónap során be szokott következni. Ha nálatok ez szóba sem került még, talán egy fontos figyelmeztetés, hogy nem is akarja, hogy találkozz velük…
  • Elmondta, hogy nem akar semmit: Vannak, akik általában már az első randi alkalmával kikötik, hogy most csak egy kis szórakozásra vágynak. Hiába korrekt ez a hozzáállás, sokan ennek ellenére is reménykednek. Hiszen mi van, ha meggondolja magát, ha jobban összeismerkedtek, ha egyszer csak betoppan a szerelem…sajnos rossz hírünk van: ha nem akar semmit, akkor később sem fog akarni semmit. Pont. 

 

 

Lehet, hogy ez valami több? 

 

Elképzelhető az is, hogy a másik komolyan érdeklődik irántad- csak talán nem veszed észre a jeleket. Ha az alábbiakat tapasztalod, akkor nagy valószínűséggel nemcsak kalandként tekint rád! 

  • Folyamatosan érdeklődik irántad: Személyesen, telefonon, chaten egyaránt keresi a társaságot. Nincs olyan nap, amikor ne beszélnétek. Ha valamilyen okból kifolyólag mégsem tud írni pár órán keresztül (pl. egy munkahelyi megbeszélés miatt) akkor azt időben jelzi. 
  • Odafigyel rád: Nem csak kérdez, hanem valóban figyel is arra, amit mondasz. Minden egyes apró részlet érdekli az életeddel kapcsolatban: hova jártál iskolába, mikor tanultál meg biciklizni, melyik a kedvenc ételed. 
  • Izgalmas programokat szervez: Mozi, étterem, túrázás, állatkert, koncert, kávézás, fagyizás, stb…Ezekkel egyetlen célja van: hogy lenyűgözzön téged! 
  • Tervezget veled: Természetesen nem arra gondolunk, hogy már az első randin beszéljétek meg a közös jövőtök minden egyes pillanatát. De ha például figyelembe veszi a te hétvégi terveidet, vagy arról beszél, hamarosan találkozhatnál a barátaiddal, akkor tényleg komolyan vesz! 

 

 

Összegezve…

 

Akármi is a helyzet, a felsorolt jelekből nagy valószínűséggel ki tudod deríteni, hogy pontosan mit is akar tőled a másik. Utána már csak rajtad áll: te mit szeretnél?