Ez nem csak a kapcsolatotokra van jó hatással, de egy maratoni menet a nőnek több orgazmust is jelent- ugye, nem is kell tovább győzködnünk, hogy vágjatok bele? De vajon mit tehettek azért, hogy a szokásosnál hosszabb ideig bírjátok? Cikkünkben hoztunk néhány hasznos tippet! 

 

Hagyjatok magatoknak elég időt

 

Mielőtt rászánjátok magatokat egy igazi, maratoni szeretkezésre, érdemes átgondolni, hogy vajon a körülmények megfelelőek-e. Ha este 11-kor fáradtan zuhantok az ágyba, vagy épp munkába készülődtök reggel, talán nem a legjobb hozzá az alkalom. Persze egy kis kényeztetés ilyenkor is beleférhet- de ne ilyenkor akarjátok órákig elnyújtani az együttlétet! 

Érdemes akkora időzíteni ezt, amikor nem rohantok sehova, kipihentek és nyugodtak vagytok. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy akárhogy próbáljátok, nem fog összejönni a dolog. 

 

 

Nyújtsátok el az előjátékot

 

A legtöbben az előjátékot nem úgy tartják számon, mint a szex része, hanem mint egyszerű bemelegítés. Pedig lényegében egy elengedhetetlen része a szeretkezésnek, akkor miért is ne számolnánk bele? 

Ha szeretnétek minél tovább élvezni egymás közelségét, akkor érdemes minél jobban elnyújtani az előjátékot! Ezt úgy érhetitek el, hogy mindent lassított tempóban csináltok. Először csak kezdjétek egy kis simogatással, majd térjetek át az ölelkezésre, csókolózásra. Utána csak hagyjátok, hogy egyre lentebb és lentebb vándoroljon a kezetek. Ezt követően kézzel és szájjal is izgathatjátok egymást- de törekedjetek arra, hogy ne legyen orgazmus a vége! Ha túl közel vagytok hozzá, eközben is tarthattok egy kis szünetet. 

 

 

Időt kérek! 

 

Mivel a nők egy szeretkezés alatt szinte korlátlan alkalommal képesek elélvezni, ezért értelemszerűen a férfiaknak kell kordában tartaniuk, hogy mikor mennek el. 

Ahhoz, hogy ezt késleltetni tudják, és meghosszabbíthassák a szeretkezést, egy kiváló technika a késleltetés. Ez azt jelenti, hogy amikor közel a csúcs, hagyjátok abba a közösülést, és pihenjetek egy kicsit. Nyugodtan csókolgathatjátok, simogathatjátok egymást, vagy a férfi tovább kényeztetheti a nőt kézzel, szájjal. Ha alábbhagyott az izgalom, ismét jöhet egy kis ágytorna. Ha ismét közel kerül az orgazmushoz, tegyetek ugyanígy, ahogy előbb. Ezt akárhányszor eljátszhatjátok, a vége annál nagyobb durranás lesz! 

 

Váltsatok pózt!

 

Ha úgy érzitek, hamarosan elmentek, akkor jöhet egy gyors pózcsere! Ez általában pont annyira tereli el a figyelmeteket, hogy egy kicsit visszanyerjétek az irányítást a testetek felett. Emellett minél változatosabb testhelyzetekben csináljátok, annál inkább forró lesz a hangulat a hálószobában. 

Ezután folytathatjátok ott, ahol abbahagytátok. Ha minél több ideig szeretnétek elnyújtani az ágytornát, akkor ismételjétek meg többször. 

 

Ha nem sikerül…

 

Ha minden igyekezet ellenére előbb elsül a fegyver, mint ahogy reméltétek, akkor sem kell letörni. Legyetek egy kicsit türelemmel! Addig a férfi nyugodtan kényeztetheti a nőt, de az is elég, ha csak egymás karjaiban pihentek egy kicsit. Ha ismét visszatért a harci kedv, folytathatjátok ott, ahol abbahagytátok! 

 

Ha tehát egy igazán hosszú menetre vágytok, érdemes bevetni a felsorolt technikákat!