Nehéz eldönteni, melyik a bosszantóbb: ha lenne hol, de nincs kivel; vagy ha van kivel, de nincs hol. Szinte mindannyian szembesülünk mindkét problémával életünk során. Az elsővel egyedülálló lakástulajdonosként, az utóbbival pedig például akkor, ha kollégista diákok vagyunk, együtt lakunk a szülőkkel, közösen veszünk ki albérletet egy barátunkkal, kisgyermekünk van, illetve sem nekünk, sem partnerünknek nincs saját lakása.

 

Ha a természet lágy öle már nem elég lágy

Ha szerencsénk van, mindig akad egy jó barát, aki nagyvonalúan a kezünkbe csúsztatja a lakása kulcsát, ha lehetőségünk adódik egy romantikus éjszakára. Ha viszont nincs, marad a természet lágy öle, az autó, az iroda, vagy kalandosabb természetűeknek például a lift vagy a próbafülke. Ezek a helyszínek egy idő után kényelmetlenné válnak, akármilyen izgalmasak is. A pár ilyenkor úgy érzi, inkább fizetne is érte, csak lenne végre egy hely, ahol úgy bújhatnak össze, hogy senki sem zavarja őket, nem fagynak meg vagy olvadnak el a hőségben, és nem kell félniük a lebukástól sem. Hotelbe menni viszont nem olcsó mulatság.

A szálloda olcsóbb alternatívája: a búvóhely

Szerencsére van egy sokkal pénztárcabarátabb megoldás: szálloda helyett búvóhelyekre is mehetünk. Ezek egyre népszerűbbek manapság, és Budapest mellett már a vidéki nagyvárosokban is megtalálhatók. Közös jellemzőjük, hogy jóval olcsóbbak, mint egy hotel, néhány órára is kivehetünk szobát, a motelekkel szemben tiszták, rendezettek, és a diszkréció garantált. A titkos szerelmi fészek akár már 3500–5000 forintért a miénk lehet 2 órára. Hogy ezért mit, kapunk, változó: a franciaágy tiszta ágyneművel garantált, de egyes helyeken van felszerelt konyha és DVD-lejátszó is, ha szeretnénk megalapozni a hangulatot.

Teljes diszkréció

A bejelentkezésnél a hagyományos szállodákkal ellentétben nem kell megadni a nevünket; sőt, gyakran még magával a tulajdonossal sem találkozunk személyesen. Ha pont egy ilyen helyre van szükségünk, hogy nyugodtan együtt lehessünk a kedvesünkkel, de nincs kedvünk végigböngészni a netet a legjobb lehetőségekért, vegyük igénybe egy gyűjtőoldal segítségét. A Búvóhely Térkép oldalon rengeteg olyan szálláshelyet találunk összegyűjtve, amely órákra ad ki szobát, így ideális az összebújásra.

 

Nézzétek meg a rövid kis reklám szpotunkat is, amit a Reklám Animáció készített.