Ám az évek múlása, a szürke hétköznapok és egymás kiismerése miatt gyakran megkopik a vágy. Ebbe szerencsére nem kell beletörődni, sőt! Ha tudatosan tesztek érte, hogy továbbra is égjen a láng, akkor még sok boldog év vár rátok egymás mellett. De vajon hogyan piszkálhatod fel párod érdeklődését? Cikkünkben összeszedtünk néhány szexi tippet!

 

Szexi utalások

 

Egy hosszú távú kapcsolat során a felek általában már egy pillantásból képesek felismerni, hogyha a másik összebújásra vágyik. Ám épp ez a kiszámíthatóság az, ami gyakran megölni a vágyat. Mi lenne tehát, ha kicsit letérnétek a megszokott forgatókönyvtől? 

Már nap elején elkezdheted a csábítást azzal, ha finoman, ám tudtára adod, mi is vár rá, amikor hazaérsz. Például egy “Siess haza, mert vár rád egy kis meglepetés” búgó hangon, egy kacsintás kíséretében biztosan felkelti a kíváncsiságát. A táskájába is elrejthetsz egy sokatmondó üzenetet, például “Megőrülök tőled, alig várom az estét”. A bevállalós hölgyek egy csini fehérneműt is eldughatnak a táska mélyére! 

Ha ez még mindig nem lenne elég, akkor jöhet egy-két izgalmas üzenet, vagy szexi fotó is. Vigyázz azonban, hogy ne mond ki kerek perec, hogy mit szeretnél! Minél sejtelmesebb vagy, annál jobban felkeltheted a vágyat a másikban. 

Hidd el, ha ezeket betartod, a lakásba belépve az első dolga lesz a hálószobába vinni téged! 

 

 

Apró érintések

 

Ezt a trükköt akkor érdemes bevetnetek, ha egész nap egymás társaságában vagytok. Érdemes olyan időpontra időzíteni, amikor épp nem lehettek egymáséi, például egy családi esemény kapcsán vagy egy baráti összejövetel során. 

Ebben az esetben nincs más dolgod, mint állandó finom érintésekkel bombázni a másikat. Nem kell nagy dolgokra gondolni, például ahogy elsétálsz mellette, simítsd meg a karját. Vagy lehelj csókot a nyakára. Ha épp nem lát senki, akkor nyugodtan fogd meg a popsiját.

Figyelj arra, hogy ezek között az érintések között mindig teljen el egy kis idő, így nem fog túlságosan szándékosnak tűnni, ami még játékosabbá teszi a dolgot kettőtök közt. 

Ha kibírtátok napközben úgy, hogy ne essetek egymásnak, akkor igazán forró együttlétre számíthattok akkor, ha végre kettesben maradtok! 

 

Egy kényeztető masszázs

 

Egy nehéz nap végén biztosan jól fog esni a párodnak, ha felajánlod, hogy megmasszírozod. Különösen ha rájön, hogy a masszírozás után valami sokkal erotikusabb program vár rá…

A masszázst érdemes minél jobban elnyújtani. Használj valamilyen olajat, majd határozott, mégis gyengéd mozdulatokkal kezd el masszírozni. Kezdetben csak az adott területen dolgozz, később azonban hagyd elkalandozni a kezed a nyaka, a melle vagy a hasa irányába, de utána mindig térj vissza az eredeti pozícióba. Ezt még tovább tudod fokozni, ha közben időnként adsz neki egy-egy csókot. 

Hidd el, párod előbb-utóbb venni fogja az adást, és át fogja venni tőled a stafétát! Persze te dönthetsz arról, hogy átadod neki az irányítást, vagy folytatod a kényeztetést, és valamilyen szuper élményben részesíted, például egy kis orális szexben! 

 

 

Térj a lényegre! 

 

Bár a fentebb felsorolt trükkök általában kivétel nélkül tarolni szoktak, néha mégiscsak jobb nyílt lapokkal játszani. Ám ezt is teheted úgy, hogy kicsit más legyen, mint a megszokott! 

Ha párod a közeledben van, egyszerűen csak menj oda hozzá, és kezd el csókolgatni. Előbb csak óvatosan, majd egyre hevesebben, amíg nem kaptok levegőt. Ha ezek után végigsimítod a testét, egész biztosan nem lesz kétsége a szándékod felől! 

 

Ha tehát az utóbbi időben kicsit ellaposodott köztetek a hangulat, dobjatok be egy-egy trükköt egy forró éjszakáért! Arra figyeljetek, hogy ezeket sem érdemes mindennapossá tenni, hiszen épp a változatosság az, ami miatt ezek képesek ismét fellobbantani bennetek a tüzet.