Ám hiába van az orrunk előtt a nagy Ő, nem biztos, hogy azonnal felismerjük az érzést. Elképzelhető, hogy összekeverjük az egyszerű vonzódással, szimpátiával, vagy épp rajongással. De akkor miből ismerhetjük fel, ha épp menthetetlenül szerelmesek vagyunk valakibe? Összegyűjtöttük a leggyakoribb jeleket! 

 

Állandóan rá gondolsz

 

Az egyik legárulkodóbb jele annak, hogy szerelmes vagy nem más, minthogy állandóan a másikra gondolsz. Azon kapod magad, hogy éjjel-nappal körülötte forognak a gondolataid, csak róla álmodozol, csak azt találgatod, hogy vajon merre járhat, mit csinálhat. Nem tudsz koncentrálni a tanulásra vagy a munkádra, mert gondolatban mindig visszatérsz hozzá. 

 

Alig várod, hogy találkozzatok

 

Amikor megbeszéltek egy találkozót, máris azt kezded el tervezgetni, hogy viselkedj, mit vegyél fel, hogyan nyűgözd le. Szinte számolod a napokat, órákat addig a pillanatig, amíg ismét magadhoz ölelheted. Amikor végre elérkezik a randi napja, már tényleg semmi másra nem tudsz összpontosítani, csak arra, hogy hamarosan vele lehetsz. 

 

 

Amikor meglátod, hevesebben ver a szíved

 

Amint felbukkan az arca a tömegben, a szíved hatalmasat dobban a mellkasodban. Elönt az izgalom, kipirul az arcod, gyorsabban kapkodod a levegőt. Hihetetlen mértékű boldogság jár át, talán korábban nem is gondoltad volna, hogy egy másik ember ilyen hatással lehet rád. Ha pedig megérzed a mosolyát, megfoghatod a kezét, megölelheted, úgy érezheted, hogy legszívesebben sírnál boldogságodban…

 

Akármennyi időt eltöltenél vele

 

Ha vele vagy, akkor az idő szélsebesen telik. Minden apróság érdekel vele kapcsolatban, és egyszerűen képtelen untatni téged. Néha meglepetten pislogsz az órádra- már tényleg eltelt több óra?! De hiszen csak néhány percnek tűnt!

 

A levegő perzsel kettőtök közt

 

Már a nézésétől hevesebben veszed a levegőt. Fizikailag képtelen vagy akár csak egy pillanatra is elszakadni tőle, folyton csókolnod, simogatnod, ölelgetned kell. A szex pedig egyszerűen leírhatatlan, csodálkozol, hogyan is létezhettél eddig eféle szenvedély nélkül. 

 

 

Rémesen hiányzik, ha nincs veled

 

Amint véget ér a találkozó, szomorúvá válsz. Vajon mikor találkoztok újra? És hogyan is bírd ki azt az időt nélküle? Hiszen legszívesebben minden egyes percet vele töltenél, a külön töltött idő pedig szimpla kínzásnak tűnik. 

 

Hamar bizonytalanná válsz

 

Vajon Ő mit érez? Kedvel téged? Tetszel neki? Vajon elég vonzónak talál? Vajon elég érdekesnek talál? Vajon többet akar tőled egy futó kalandnál? Vajon Ő szerelmes? Mit csinál akkor, ha nincs veled? Ugye nem más nőkkel vagy férfiakkal találkozik? Ezernyi kérdés kavarog a fejedben, amelyre csak Ő adhat választ. 

 

Észre sem veszel mást

 

Mióta ismered Őt, valahogy senki mást nem találsz vonzónak. Hiába flörtöl veled vadul az a felszolgáló, hiába próbál a közeledbe férkőzni az a kedves kolléganőd vagy kollégád, hiába van tele a buli vonzóbbnál vonzóbb idegenekkel, valahogy senki más nem érdekel. 

 

Ha tehát egy vagy több jelet is észrevettél magadon, akkor bizony van egy “rossz” hírünk: te bizony fülig szerelmes vagy! Innen már nincs más dolgod, mint kideríteni: vajon Ő is viszonozza az érzéseidet?