Ha egészen eddig nem sikerült megtalálnod az ideális ajándékot párodnak, akkor se aggódj, nincs minden még veszve! Csupán egy kis kreativitásra és időre lesz szükséged ahhoz, hogy meglephesd Őt a karácsonyfa alatt. Hoztunk néhány szuper tippet, amelyekkel nem lőhetsz mellé! 

 

Romantikus utazás 

 

Ha mindketten szerettek utazni, akkor telitalálat lehet egy közös nyaralás lefoglalása. Ehhez aztán tényleg nincs szükség másra, mint egy laptopra, illetve a bankkártyádra, na meg némi időre, amíg megtalálod a tökéletes helyszínt. Foglald le a megfelelő hotelt is, hogy az utazás során semmi másra ne kelljen koncentrálnotok, csak egymásra. 

Ha ezzel megvagy, akkor már nincs is más dolgod, mint Szenteste beharangozni párodnak a romantikus utazást! 

 

 

Kedves kis kártyák

 

Ha tényleg az utolsó utáni pillanatban vagy, és a pénztárcád is korlátozza a lehetőségeidet, akkor egy olcsó, mégis ötletes ajándékot szeretnénk neked bemutatni. 

Ehhez szükséged lesz egy nagy üvegre vagy dobozra, egy csomó kis kártyára, illetve egy tollra. A kis kártyákra írj fel különféle kedvességeket, mint például “Egy romantikus vacsora”, “Egy kényeztető masszázs”,”Egy szombat esti randi”. A kártyákat kis rajzokkal is dekorálhatod. 

Az ajándék lényege pedig a következő: párod a következő egy évben bármikor húzhat ezek közül a kártyák közül, neked pedig teljesítened kell a kívánságait. 

Ha egy kicsit szexisebb kiadásban szeretnéd elkészíteni, akkor vadabb dolgok is kerülhetnek a kártyákra, mint például “Egy vad éjszaka”, “Egy forró csók”, “Egy nagy Ó”…

 

Nassolnivalók

 

Szerencséd van akkor, ha párod édesszájú, ugyanis a sütemények és a különböző finomságok otthon is gyorsan elkészíthetőek, viszonylag kevés pénzből. 

Ha nem mozogsz otthonosan a konyhában, nem kell megijedned! Számos olyan kezdőknek való recept található az Interneten, amellyel mutatós és finom édességeket készíthetsz. Ráadásul külön jól fog esni a másiknak a tudat, hogy csak miatta próbálkoztál! 

Az elkészült finomságokat egy szép csomagolással még inkább feldobhatod. Ezekhez még van időd beszerezni egy-két masnit, üveget vagy tárolót!

Ha ennél még extrább dolgot szeretnél adni szerelmednek, akkor jó hír, hogy számos olyan likőr van, amelyet akár házilag is elkészíthetsz. Ezek szintén gyorsan megvannak, mégis igazán szívet melengető meglepetések! 

 

Ajándékutalványok

 

Talán nem a legszemélyesebb ajándékok közé tartoznak a különböző utalványok, de ha szorít az idő, és mégsem szeretnél üres kézzel beállítani a másikhoz, akkor utolsó mentsvárként működhetnek. 

Ha már nincs időd bemenni a boltokba, akkor jó hír, hogy sok cég már az otthon kinyomtatható ajándékkártyát is elérhetővé tette, így tényleg percek alatt megvagy az ajándékkal! Hogy egy kicsit kedvesebb legyen az egész, tedd be egy szép borítékba, és néhány kedves sorral egészítsd ki. 

 

 

Ha tehát idén az utolsó pillanatra hagytad az ajándékokat, nem kell kétségbeesned, még van idő egy-egy apró meglepetés beszerzésére vagy elkészítésére.