Ha unjátok már a jól megszokott pózokat, és kipróbálnátok valami újat, akkor hoztunk nektek néhány tippet, amivel feldobhatjátok a hálószobában töltött perceket. Nézzük! 

 

Irány a fürdőszoba! 

 

Bár egy lakás rengeteg izgalmas helyszínt tartogat a szexhez, a legtöbben mégiscsak a hálószobát részesítik előnyben. De mi lenne, ha inkább egy olyan helyet választanánk, ami csak úgy árasztja magából a meleget- nevezetesen a fürdőszobát? 

Ha átfagytatok a kinti hidegben, akkor vegyétek a fürdőszoba felé az irányt, és indítsátok a romantikázást egy forró zuhannyal. Ez egy szuper része lehet az előjátéknak, hiszen már itt elkezdhetitek simogatni, csókolgatni, masszírozni egymást. Ha ennél tovább mennétek, akkor akár kézzel vagy szájjal is kényeztethetitek egymást. Ezután dönthettek úgy, hogy az ágyban folytatjátok a dolgot, de ha bevállalósabbak vagytok, akkor akár a zuhany alatt is pontot tehettek a történet végére. 

 

 

Mit szólnátok egy maratoni menethez? 

 

Bár a nyár egyértelműen pezsdítő hatással van a szexuális életre, nyugodtan bevallhatjuk, hogy az az időszak nem a hosszú menetekről szól. Hiszen a 40 fokban kinek van kedve még órákig a másik felett izzadni? 

Télen azonban nincs kifogás, jöhetnek a maratoni szexcsaták! 

Hogy minél tovább tartson az összebújás, kipróbálhattok néhány trükköt. Először is, érdemes elnyújtani az előjátékot, ameddig csak bírjátok! Csókolgassátok, simogassátok egymást, de ne érjetek egymás nemi szervéhez. Ez már alapvetően ad egy igazán forró hangulatot. 

Ha megtörtént a behatolás, akkor a gyakori pózváltással is késleltethetitek az orgazmust. Ha bármelyikőtök is érzi, hogy közel a nagy Ó, akkor gyorsan váltsatok pózt, és pihenjetek néhány percet. Ezután folytatódhat a dolog ott, ahol abbahagytátok. Minél többször játszátok ezt el, a végén annál nagyobb bummra számíthattok! 

 

 

Néha kell egy kis romantika

 

Mégha a vad szexet részesítitek is előnyben, néha azért jól jön egy kis romantika, nem? Nos, a téli időszakban igazán nem kell nagy erőfeszítéseket annak érdekében, hogy egy kis romantikát csempésszetek a hálószobába! 

A korai sötétedés egyértelműen fényért kiállt, amelyet gyertyák formájában biztosíthattok. Ezután már nincs is szükségetek másra, mint egy meleg takaróra, egy kis pezsgőre vagy borra, meg talán némi csokoládéra, és indulhat a kényeztetés! 

Ha igazán emlékezetes estét szeretnél okozni partnerednek, akkor a romantikára szeretkezés közben is figyelj! Az erős, vad mozdulatok helyett inkább lassan, centiről centire térképezd fel a másik testét, miközben lágyan simogatod, csókolgatod. Így teljesen más élményt szerezhetsz neki! 

 

Jöhet egy lusta szombat? 

 

 

A téli mínuszokban nem sokan vágynak ki a természetbe, a legtöbben inkább a négy fal között töltik a napokat. Ez azt jelenti, hogy jelentős mennyiségű szabadidőnk szabadul fel. Mi lenne, ha ezt hasznosan töltenénk, például egymás kényeztetésével?

Ha például mindkettőtöknek szabad a hétvégéje, akkor az egyik napot nyugodtan kinevezhetitek a szeretkezés napjának. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy reggeltől estig kötelező program a lepedőakrobatika. De ha bevezettek olyan szabályokat, mint például hogy a hálószobába csak meztelenül léphettek be, vagy egész nap egymásra kell figyelnetek, akkor mi más vége lehetne a történetnek? 

 

Ha tehát elegetek van az ablakon túl tomboló mínuszokból, melegítsétek fel a hangulatot az ágyban!