December számtalan szuper randiötletet rejteget magában, amelyeket akkor is bevethetsz, ha épp most kezdtetek el ismerkedni, de akkor is, ha már régóta egy párt alkottok. Ha szeretnéd néhány szuper randevúval zárni az évet, akkor olvasd el legújabb blogbejegyzésünket néhány hasznos tippért! 

 

Karácsonyi vásár

 

A nagyobb városokban nem nehéz belebotlani egy igazi, hangulatos karácsonyi vásárba. Ezúttal azonban ne egyedül vágj neki, hanem partnereddel az oldaladon! Fedezzétek fel együtt az árusok különleges termékeit, kóstoljátok meg a tipikus karácsonyi ételeket, és kortyoljátok el együtt egy forralt bort, miközben a karácsonyi dekorációt csodáljátok. 

Amiért imádjuk: itt aztán garantáltan nem lesz nehéz dolgod, ha beüt a kínos csend! Annyi minden érdekesség vesz körül benneteket, hogy tuti nem fogtok kifogyni a beszédtémából. Épp ezért első randira is ideális választás! 

 

Jégkorizás

 

Ha rajongtok a sportokért, akkor húzzatok fel egy jégkorcsolyát, és irány a közeli koripálya! A korizás számtalan mókás pillanatot okozhat számotokra, amelyet később jó lesz visszaidézni. Ha elfáradtatok, akkor pedig egy pohár forró tea vagy forralt bor mellett beszélhetitek át a legviccesebb pillanatokat. 

Amiért imádjuk: akár profi korisok vagytok, akár csak bontogatjátok a szárnyatokat, mindenféleképp izgalmas program lehet. Előbbi esetén újabb és újabb trükköket mutathattok be egymásnak, míg utóbbi esetén összehozhat titeket a közös botladozás. 

 

 

Kirándulás

 

Bár télen sokan nem szívesen mozdulnak ki a röpködő mínuszok miatt, megéri az erőfeszítés! A téli természet mindenképp lenyűgöző, de akkor különösen, ha hó fedi a tájat. Készítsétek be a túrabakancsot, némi forró italt és jó sok meleg ruhát, majd irány a természet! Túrázhattok a hegyekben is, de ha nem kimondottan vagytok tapasztalt kirándulók, akkor egy egyszerű túraútvonal bejárása is bőven elég lehet számotokra. 

Amiért imádjuk: A mozgás és a friss levegő természetes stresszcsillapítóként hat, így segít legyőzni az esetleges izgulást. A másik előnye pedig: mi is lehetne romantikusabb, mint együtt gyönyörködni a téli tájban? 

 

 

Filmezős est 

 

Ha unjátok már a zord időjárást, ideje bekuckózni. Higyjétek el, ez is sokkal jobb lesz kettesben! Jöhetnek a giccsecsebbnél giccsesebb karácsonyi filmek, egy rakat nassolnivaló, na meg egy puha pléd, amely alá mindketten bekucoroghattok. A nevetés és a romantika garantált! 

Amiért imádjuk: bár szeretünk kimozdulni, néha mégiscsak jó érzés otthon pihenni. Főleg, ha ezt kettesben tesszük! 

 

Mézeskalács sütés

 

A karácsony egyik ikonikus süteménye a mézeskalács. Miért is ne süthetnétek meg közösen? 

Készüljetek fel rá, hogy ennek a finomságnak az elkészítése több órát is igénybe vehet, emiatt kénytelenek lesztek egy csomó időt együtt tölteni. De talán ez nem olyan nagy baj, igaz? 

Amiért imádjuk: akkor is szuper program, ha nem mozogtok otthonosan a konyhában. A közös bénázásnál semmi sem hoz össze jobban! 

 

Karácsonyi ajándékozás

 

Első randin nem feltétlen szükséges karácsonyi ajándékot adni a másiknak, de ha már régebb óta együtt vagytok, akkor ez egy elmaradhatatlan része az ünnepnek. Ha eddig csak odaadtátok egymásnak az ajándékot, és már mentetek is tovább, akkor ideje egy kis csavart vinni a történetbe! 

Előtte akár közösen dekoráljátok ki a lakást, kapcsoljatok be valamilyen karácsonyi zenét, majd ezt követően jöhetnek a meglepetések! Utána ér egy kicsit összebújni, eszegetni-iszogatni! 

Amiért imádjuk: ki ne szeretné látni szerelme arcát, amint éppen örömet okozott neki egy meglepetéssel? 

 

Ha tehát szeretnétek különlegessé tenni az év utolsó heteit, akkor próbáljátok ki randiötleteink egyikét!