De ekkor meglepetten tapasztalod, hogy egyszerűen nem akar jönni. Mi lehet a gond? Veled van baj? Vagy a partnereddel nem stimmel valami? Összeszedtünk néhány gyakori okot, ami miatt elmaradhat a várva várt orgazmus! 

 

Nem sikerült egymásra hangolódni

 

Különösen akkor jellemző ez a probléma, ha az első éjszakát szeretnétek eltölteni egy vadonatúj partnerrel, de akár akkor is előfordulhat, ha már többször egymásnak estetek a másikkal.

Lehetséges, hogy kimaradt az előjáték, emiatt a testetek nem készült fel teljesen a gyönyörre. Emiatt hiába a kényeztetés, mégis elmarad a tűzijáték. De az is előfordulhat, hogy egyszerűen még túl friss a dolog, nem tudjátok, mi jó egymásnak, emiatt pedig nem tudtok egymásnak örömet okozni.

Ha ez a helyzet, nem kell megijednetek! Ez nem azt jelenti, hogy nem passzoltok az ágyban. Inkább csak egy kicsivel több kommunikációra és gyakorlásra van szükségetek, hogy mindkettőtöknek jó legyen. 

 

Túl stresszes vagy

 

Nehéz napod volt a munkahelyeden, vagy mostanában maguk alá temetnek a problémák? Akkor ne csodálkozz, ha az ágyban sem megy minden gördülékenyen. Stresszesen alapvetően nehezebb ráhangolódni a szexre, arról nem is beszélve, hogy agyunkat is nehéz ilyenkor kiűríteni. Ennek következtében nem csoda, ha elmarad a várva várt orgazmus is. 

Ha túlságosan feszült vagy, akkor fektessetek nagyobb hangsúlyt az előjátékra! Jöhet egy kis masszírozás, simogatás, ölelgetés. Akár az is segíthet, ha összebújás előtt megbeszélitek a napi problémákat. Ha belépsz a hálóba, akkor hagyd magad mögött a feladatokat! De ha mindezek ellenére sem megy a dolog, akkor inkább hagyjátok a dolgot. A szeretkezés akkor lesz egetrengető, ha mindketten ott vagytok fejben! 

 

 

Tilosban jársz

 

Gondolatban már ezerszer eljátszottál vele, hogy olyannal szexelsz, akivel egyáltalán nem szabadna? A főnököddel, egy barátnőd párjával, egy házas kollégáddal… Lehetséges, hogy álmaidban mindez hihetetlen izgatónak tűnik, de a valóságban mégsem olyan, mint elképzelted. Akármennyire igyekszünk is figyelmen kívül hagyni a negatív érzéseket, a bűntudat annyira dolgozhat bennünk, hogy megakadályozza, hogy igazán élvezzük a történéseket. 

Ez ellen nincs más megoldás, mint megválogatni a partnereidet! 

 

 

Unod a szexet

 

Az utóbbi időben nincsenek nagy izgalmak köztetek az ágyban? A jól megszokott helyszínen, a jól megszokott partnereddel ugyanazokat a mozdulatokat végzitek el egymás után, mint előtte már ezerszer?

Az unalom még a leghevesebb szerelmet is lehűtheti. Ha minden kiszámíthatóvá válik az ágyban, oda a meglepetés varázsa, és valószínűleg oda az orgazmus is. 

Unalom ellen a legjobb védekezés a változatosság és a spontaneitás! Próbáljatok ki új helyszíneket, új pózokat, vagy egyszerűen csak szakítsatok a már bevált módszerekkel, és ne féljetek újakkal kísérletezni!

 

 

Máshova húz a szíved

 

Előfordulhat, hogy az ágyadban teljesen más személyt találsz, mint a szívedben...Ez esetben teljesen érthető, ha nem tudod magad teljes mértékben átadni az élvezeteknek. Ha erről van szó, nincs más megoldás, mint megtalálni azt a partnert, akit nem csak vonzónak találsz, de érzelmeket is táplálhatsz iránta. 

 

Ha tehát előfordult már veled, hogy elmaradt az orgazmusod, jó tudni, hogy a felsorolt okok is állhatnak a háttérben.