Van úgy, hogy egy gyors kényeztetésnél nincs többre idő. De a kézimunka nem csak az est fénypontjaként, hanem az előjáték részeként, vagy a szex során is ugyanúgy megállja a helyét. Ezért megéri fejleszteni magunkat azért, hogy igazán maradandó élményben részesíthessük párunkat. De vajon mitől lesz igazán a kézimunka? Legújabb blogbejegyzésünkben hoztunk néhány ütős tippet! 

 

Ettől csábul el a férfi

 

Kapcsolj rá!

 

Sok nő gondolja azt, hogy minél tovább kényeztetik a férfiakat, annál nagyobb orgazmust tudnak neki szerezni. Nos, ez nem mindig van így, sőt! A legtöbb férfi a kézimunka során semmi másra nem vágyik, mint egy gyors, ám szexi kielégülésre. Hiába nyújtod tehát, mint a rétestésztát, elképzelhető, hogy pont az ellenkező hatást éred el vele, mint amit szeretnél! 

Ha már gyorsaság: ez azonban nem azt jelenti, hogy pikk-pakk el fog élvezni a másik! Érdemes kezdetben óvatos, lassú mozdulatokkal kezdeni, majd egyre jobban begyorsítani-  ha jól csinálod, nem fog neki sok kelleni! 

 

Ragadd meg!

 

A férfiak szeretik, ha egy nő határozott, és tudja a dolgát. Így ha arra kerül a sor, hogy kézzel szerezz neki örömet, ne félj magabiztosan megragadni a férfiasságát, majd a műsor végéig erősen kézben tartani a dolgokat! Hidd el, maszturbálás során ők sem sajnálják a szerszámukat. 

Vigyázz azonban, nehogy túl erősen fogd, hiszen ezzel öröm helyett csak fájdalmat fogsz okozni. Figyelj a reakcióira, ha úgy látod, hogy kicsit túltoltad, akkor vegyél vissza. 

 

Élvezd te is!

 

Hiába jó a technikád, ha közben fapofával, csendben teszed a dolgod. Ha a férfi azt látja rajtad, hogy bármi mással szívesebben foglalkoznál, minthogy neki örömet szerezz, akkor hamar le fog lankadni az érdeklődése. Természetesen nem kell túljátszani a dolgot, hiszen egy kézimunka során miért is sikítoznál?! De egy-egy kacér mosoly vagy csábos pillantás bőven belefér, ha időnként rád tekint. 

 

 

Így lesz jó a nőnek

 

Szexi hangulat

 

Nem lehet elégszer ismételni, hogy a nőknek általában több időre van szüksége, míg ráhangolódnak az együttlétre, mint a férfiaknak- ez ugyanígy igaz bármilyen egyéb kényeztetésre. Épp ezért mielőtt nekiesnél a puncijának, hozd hangulatba! Csókolgasd, simogasd, cirógasd a teste többi pontját. Ha gyorsabban kapkodja a levegőt, egyre hevesebben csókol, esetleg kicsit kipirult az arca is, akkor rátérhetsz a következő fázisra! 

 

Nem rádió!

 

A férfiaknak általában fejtörést okoz, hogyan is kellene a csiklóhoz nyúlniuk. Van, hogy túl erősen, máskor túl gyengén, néha pedig egyszerűen csak úgy fogják meg, mintha egy gombot tekergetnének. Nőként ez igazán lohasztó, sőt, néha fájdalmas is lehet. Itt is érdemes a fokozatosság elvét követni: először óvatosabban, majd fokozatosan egyre gyorsabban izgatni. A gombtekergetést pedig egy életre el kell felejteni! 

 

Két kezed van, nem? 

 

Bár a nők többsége a csikló izgatása során tud elélvezni, ez nem azt jelenti, hogy közben ne lehetne tovább fokozni az örömüket. A szabadon maradó kezeddel simogasd a combját, a mellét, vagy épp hatolj be finoman az ujjaid segítségével. Hidd el, így extra gyorsan eléred nála a nagy Ó-t! 

 

 

+1 tipp Nemtől függetlenül

 

Természetesen a felsorolt tanácsok nem mindenkinél válnak be. Van aki így, van aki úgy szereti. Annak érdekében, hogy minél jobban megismerd partnered vágyait, beszélgessetek! Ne félj kimondani, ha valami nem esik jól, ahogy attól sem, hogy megoszd vele, mire is vágysz igazán az ágyban. Ezzel egy csomó felesleges kört és bosszúságot megspórolhattok, ráadásul maradandó élményt okozhattok egymásnak!