Sőt! Számos olyan apróság van, amit nem szívesen kötnek a szebbik nem orrára. Például, hogy néha őket is cserben hagyja híres magabiztosságuk, vagy hogy néha elpityerednek...De nézzük, mi az, amiről még hallgatni szoktak! 

 

Ők is izgulnak az első randi előtt

 

Valahogy természetesnek tűnik, hogy a nők sokat készülődnek az első randira. Izgatottan hívogatják barátnőiket, lázasan dolgoznak a megjelenésükön, és türelmetlenül várják a perceket, amíg végre találkozhatnak a kiszemeltjükkel. Mendemondák szerint a férfiak csak felállnak a PS elől, vesznek egy tiszta pólót, és már indulnak is. Hát, ez hatalmas tévedés!

Ha a randipartner fontos a férfi számára, ő is ugyanúgy izgul. Ennek következményeképp pedig túl sok időt tölt a tükör előtt, amíg beállítja a haját, kiválasztja a megfelelő öltözetet és megtalálja az alkalomhoz illő parfümöt. Ha pedig végre elérkezett a találkozás pillanata - hát ugyanúgy izgulnak tovább! Vajon jól érzi magát a nő, vajon bejön-e neki, vajon megfogja a kezét, vajon megcsókolja a randi végén...komoly dilemmák, amelyek leizzasztják az urakat! 

 

 

Nekik is vannak rosszabb napjaik

 

Általánosságban elmondhatjuk, a férfiaknak nem erőssége az érzelmek kifejezése. Míg egy nő szinte minden örömét és bánatát megosztja szíve választottjával, a férfiak sokkal visszahúzódobbak érzelemnyilvánítás terén. Nem véletlen, hogy azt sem szívesen hangoztatják, ha rossz napjuk volt. 

Lehetséges, hogy csak simán rossz lábbal keltek, vagy volt egy komoly vitájuk a főnökükkel, esetleg egy munkatársuk bosszantotta fel őket. Amint hazaérsz, csak annyit látsz rajta, hogy nincs jó kedve, de fogalmad sincs, mi lehet az oka. Ne izgulj, előbb-utóbb eljön a perc, hogy megossza veled a történteket! 

 

Ők is el szoktak bizonytalanodni

 

A férfiak mindig határozottak, erősek, magabiztosak - legalábbis a mesékben biztosan. A valóságban ők is csak emberek, és nem szuperhősök, ezért ők is időnként elbizonytalanodnak saját magukban. Különösen egy szerelmi csalódás után szokták megkérdőjelezni saját értékeiket. 

Természetesen ezt soha, de soha nem fogják neked elmondani, hiszen akkor oda lenne a róluk kialakított kép! Ha esetleg azt látod rajta, hogy a magabiztossága csorbult, akkor se kezd el sajnálni! Ez csak olaj a tűzre. Hagyd, hadd alakítsa tovább a macsó szerepet, még ha át is látsz a szitán. 

 

 

Szeretik, ha gondoskodnak róluk

 

Szintén a magabiztosságuk miatt szokták azt gondolni, hogy a férfiak nem szeretik a gondoskodást. Egy önálló, érett férfi mindent megold, nincs szüksége támogatásra vagy mások segítségére. Ez így is van, de azért néha mégiscsak jól esik nekik egy finom vacsora, egy kellemes masszírozás, vagy néhány kedves szó...

Néha nyugodtan simogasd meg partnered lelkét! 

 

 

Néha itatják az egereket

 

Bizony-bizony, akármennyire hihetetlen, a férfiak is szoktak időnként sírni. Ám míg a nőket apró, már-már érthetetlen dolgok is meghatják, az erősebbik nem képviselői csak akkor sírnak, amikor tényleg nyomós okuk van rá. Ez lehet egy szakítás, egy családi tragédia, esetleg egy elbocsátás a munkahelyükről. Arra azonban gondosan ügyelnek, hogy lehetőleg a négy fal között történjen, szemtanúk nélkül!