Bár a hátsó örömszerzés egyre népszerűbb, még mindig sokakat elborzaszt. Ám legalább ugyanennyien érzik magukat feltüzelve! Legújabb blogbejegyzésünkben hoztunk néhány szaftos titkok az anális szexszel kapcsolatban. Pszt, elpirulni ér! 

 

Nem csak vad lehet

 

Az anális szexről általában azt gondoljuk, hogy inkább állatias, mint romantikus. Ugyanakkor ha egy kicsit jobban belegondolunk, rájöhetünk, hogy sokkal nagyobb intimitást és őszinteséget kíván, mint a hagyományos ágytorna. Egyrészt szex közben folyamatosan kommunikálni kell arról, ki hogy érzi magát, másrészt itt aztán egyáltalán nem szabad rohanni, sőt! Minél hosszabb ideig tart az előjáték, annál kisebb az esélye, hogy fájdalmas lesz a behatolás. 

Ha tehát az egyetlen dolog, ami megakadályoz titeket az az, hogy túl kevés a romantika: ebben a pózban is rajtatok múlik, milyen hangulatot teremtetek! 

 

 

Nem kell egyből belecsapni a közepébe

 

Sokakat azért rémít meg az anális szex, mert egyből a fájdalomra gondolnak. De miért is kellene egyből a dolgok közepébe ugrani? Ha megnyugtat, akkor haladjatok kisebb lépésekben! Elsőként például csak engedd, hogy a párod a popsidat izgassa. Eleinte lehet, hogy csak kívülről simogatva fogod élvezni, de később már vágyni fogsz arra, hogy az ujjaival behatoljon. Ha ez mindkettőtök számára élvezetet jelent, akkor haladhattok tovább! A következő állomás például lehet egy vibrátor, vagy egyéb szexi játékszer. A végén pedig jöhet a konkrét behatolás! 

Ennek természetesen nem kell egy éjszaka alatt megtörténnie! Lehetséges, hogy több alkalomra van szükség, míg a kézzel történő izgatástól eljuttok a konkrét behatolásig. Ezzel nincs semmi gond, ahogy azzal se, ha valamelyik lépésnél megálltok. Ha például a játékszerek használata mindkettőtök számára izgató, de nem vágytok a konkrét behatolásra, akkor maradjatok ennél a szintnél! A lényeg, hogy jól érezzétek magatokat, mindenféle elvárás nélkül. 

 

Nem csak kutyapózban lehet

 

A popsiszex általában hátulról történő behatolást jelent. Ám nem azt jelenti, hogy csak és kizárólag kutyapózban lehet csinálni! Ha nem kifejezetten rajongsz érte, akkor próbáljatok ki egyéb testhelyzeteket is. Például a férfi üljön az ágy szélére, esetleg dőljön neki az ágytámlának, a nő pedig kényelmesen helyezkedjen el a péniszén. A lényeg itt is a kreativitás! 

 

 

Az anális örömök nem csak a nőknek járnak

 

Értelemszerűen egy heteroszexuális kapcsolatban mindig a nő a befogadó fél, ez azonban nem azt jelenti, hogy a férfi nem részesülhet anális örömökben. Egy részük kifejezetten csípi, ha a popsijukat izgatod- nem véletlen, hiszen itt található a prosztata, amely olyan számukra, mint nőknél a G-pont. Ennek a területnek az izgatása számukra is pozitív élményekkel jár. Adott esetben az orgazmusuk is sokkal élvezetesebb lehet! 

Azonban itt is jobb, ha mielőtt belevágtok, beszéltek a dolgokról, ugyanis a férfiak egy része kifejezetten idegenkedik ettől a fajta örömszerzéstől. 

 

Nincs veled baj, ha nem élvezed

 

Simán előfordulhat, hogy bár te és a partnered mindent megtettetek annak érdekében, hogy minél felejthetetlenebb élmény legyen számotokra a popsiszex, egyikőtök, vagy semelyikőtök sem élvezi az anális szexet. Ez nem jelenti azt, hogy bármit rosszul csináltatok volna, vagy bármi gond lenne veletek. Vannak, akik egyszerűen csak nem csípik a szex ezen formáját. Ha nem jött be, ne erőltessétek, rengeteg egyéb módja van annak, hogy feltüzeljétek a hangulatot a hálószobában!